@berkimcans kertenkele avatarini yanına karinca yada arıda ekle masallahin var :)
kazancin bol olsun
Printable View
@berkimcans kertenkele avatarini yanına karinca yada arıda ekle masallahin var :)
kazancin bol olsun
Bankalarin içinde bir tek garanti nebati operasyonunun seviyesine gelecek sanki. Operasyon öncesi zaten 15 liraydı. 15 e az kaldı. Ha gayret.
fibonacci bazlı gunluk ortalamaları 4 yıl geriye doğru giderek tekniğine baktım. Hep 89 günlük ağırlıklı ortalamadan dönmüş,hiç şaşmamış.
Bugün itibariyle 17,60 tan geçiyor. Altında kalırsa felaket olur. Hareketli ort.adı üstünde her gün az da olsa değişir.Bu fahiş döviz kuru ve % 190 lara varan enflasyon ortamında 89 u aşağıya kıracağını sanmıyorum.
15 lerden 25 nisan 2022 degeri alım çağrısı yapiklarindaki usd kuru 14 76 idi. 1 usd diyelim. Bugün ise 1 dolar 18.40.[emoji846][emoji1].
89 ortalamadan alırsam eğer 40 tl yada 2 usd den aşağıya satarsam dini siyasete alet edenler kadar karaktersiz olayım [emoji16].
Şahsen ben eğer oralara gelirse tüm portföyümü garan da birleştirmeyi düşünüyorum.Bu sayede hem ortalama düşürürüm , yine 89 ortalama çalışırsa zararım azalır.
bu arada tweeter bakan nebati yi borsada manüpülasyon yapmakla suçlayanlarla dolu.
Sizler de bakınız bana güvenmeyiniz,
Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Bu arada garanti de sermaye artırimı yapmak zorunda. Sıkıştı. Bankalarin sermayeleri şunlar.
Akbank 5.2 milyar
Yapı kredi 8.4 milyar
işbank 10 milyar
Garanti 4.2 milyar.
Vakıf 7.1 milyar
Halk 4.9 milyar oldu.
En düşüğü garanti.
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sermaye artırımı bence de yapması gerekir. çok uzun zamandır sermaye artırımı yapmamış ve öz kaynaklarıda artık aldı başını gitti
Bankalardaki sıkışma temizlenmiş. Garanti-halkbnk-vakıfbank artıya geçti.
Ay sonu kapanışı yaptıktan sonra önleri açık. Dünyanın hiçbir yerinde 2,5 f/k ya banka olmaz.
Ekim 20 den sonra 3.çeyrek karlarda konuşulacak.
3. Çeyrek karlarda gelince f/k lar 1 lere inecek..kim bırakır.
SM-T350 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3 gün önce 89 ortalama ile ilgili yazdığım yorumun gerçekleşmesi sebebiyle itibar puanı yollayan hissedaşlarima teşekkür ederim.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tebrikler. Bildiniz. Ben 19.20 den aldım. Çıkacağını bildiğim için çok rahattım. Beni yanıltmadı. Bu hisse için 1 dolar seviyesi çok ucuz. Zaten halka açıklığı çok düştü.yuzde 86 sını bbva topladı. Bbva bunun yerlerde sürünmesini kabul etmez. QNB finansbank gibi olur yakında.
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi