Printable View
Alıntı: Originally Posted by Gentleman Cok ama cok degisik bir tahtadir ALYAG tahtasi Ustad. Bakma, bugunlerde islemli, bazi zamanlar yaprak kimildamaz tahtada !! Bazi zamanlardada, gunde 3 - 5 bin lot ile hergun 2 kademe, 2 kademe prim yapar. Gecenlerde, 70 lerden 1,04 e aynen oyle gitti.... Ben 70 den 1.04 e gittiğini hiç göremedim. Yine gidermi dersin?
Alıntı: Originally Posted by çağrbey Ben 70 den 1.04 e gittiğini hiç göremedim. Yine gidermi dersin? 2,45 maliyetli milyonlarca Alyag hissesine sahipti patron ama 70 - 80 araligindan bosaltti !!
Alıntı: Originally Posted by Gentleman Tektuda toplam islem 2,6 milyon lot. sadece 78 den 1,5 milyon lot calismis. Alıntı: Originally Posted by Gentleman 1,687, 441 1,8 milyonu gecti, 78 den alindikca, satis giriliyor..
Alıntı: Originally Posted by Gentleman 2,45 maliyetli milyonlarca Alyag hissesine sahipti patron ama 70 - 80 araligindan bosaltti !! Şimdi de yeniden yerine koyup karı katmerleyecek anlaşılan. Sıkıntı bundan. Trende oturmaya devam. Nezaman isterse o zaman kalksın:)
0,60 hissesi oldu 0,70 hissesi !! Bunada sukur!!
Bakalim karanlikta aydinlanacazmi?
304 bin lot 77 den calisti karanlikta
Alıntı: Originally Posted by Gentleman 304 bin lot 77 den calisti karanlikta 520 bin oldu !!