Originally Posted by
gundem
Selamlar.. Bir kaç gündür GLYHO ve iştiraklerinde cezalandırıldığımızı, her zaman yapıldığının daha fazla şiddetinde psiklojik savaş yapıldığını düşünüyorum. Sayın beşiktaşk dün sanki bizi cezalandırdığınızı düşünmekteyim.(BUCİM hareketine binayen)
Bu hissede benim 24 senem olacak. Sayın KM ve tahta yapıcının bu hissedeki baskısı benim ilk günümü hatırlatıyor. Ne yalan söyleyeyim taktir ediyorum. Dünya ve ülkemiz konjüktüründe olumsuz haber akışı hep aleyhimizde, olumlu haber akışları ise hisseye baskı yapılarak olumlu etkilenmesinin önüne geçildi. Bu halen devam etmekte..
Son olarak Sayın patron için hani çok büyük borsacı çok şeyler öğrenilebilecek bir kişilik diyorlar ya, Boşverin... Yatırımcısına bu şekilde davranıp para kazanmak ancak korkakların yapacağı şey. Insan bir gün olsa dahi enpati yapmaz mı? Ya da kafasını yastığa koyduğun zaman yaptıkların bir gözden geçirmez mi...
Bu arada Naturelgazı takip ediyorum.. İyi bir şirket. Benim bu şirket hakkındaki görüşlerim belli. Buradaki baskıda GLYHO tahtasında yapılandan aşşağı değil. Bu şirketlere yatırım yapan yatırımcıya günah.
Son olarak Benim beddua yaptığım düşünmeyin ama ben her zaman şu duayı ederim. Bu şirket ve iştiraklerine yatırım yapan yatırımcının çektiğini Allah patron ve tahta yapıcısı her kimse çektirmeden ölmeyi nasip etmesin. inşallah görürüm. Benim gibi bir insan bunları söyleyebiliyorsa burda yapılanın ne kadar acımasız, bir insanın asla yapamayacağı bir şey olduğuna inannın. Saygılarımla..