Originally Posted by
Şafakalı
43 yıllık evliliğimizde aralıksız Migros müşterisi olduk..Ama bu yaz bu duruma son verdik..Migrosun bir rezaletini alışveriş fişleri ile açıkladım..Facebookda da..Piyasada bulunabilen Doğruluk/Ezine firmasının Trakya Kaşarını-fiyat kontrolu yapma alışkanlığı olmayan-eşime 839tl/kg fiyatla sattıklarını tespit ettim..Ve akabinde Özkuruşlar Markete giderek 500tl/kg fiyatla 4 adet ambalajlı üründen satın aldım..Veee..Migros bizde bitti..Tabii yalnız bu da değildi sebep..İthal ürünleri Internetde çok daha hesaplı alabiliyorsunuz..Migros'un Sebze/Meyve kalitesi,Et kalitesi çok düşük..Alınacak gibi değil..Yalnızca fiyat avantajı ile de Kuru Bakliyat,Un ve Yağı,nerede ise yağı olmayan Migros markalı Süt de bize göre değil..Bu kafayla giderlerse Migros'un satışı ve kârlılığı giderek düşecektir..Haaa belki de 12 $ 'a aldıkları ve topladıkları Şirket Hisselerini $ bazında iyi bir fiyatla elden çıkarmaktır Anadolu Grubunun amacı..Ama o da zor..Çünkü alacak adaylar bunların etüdünü yapmadan bu alımı kesinlikle gerçekleştirmezler..Ve ben hâlâ Migros Hisselerimin satışını maalesef bitiremedim..