Aralıksız 28 tavan yapsa ancak affettirir
Printable View
Bu hissenin içinde üç beş tane paydaş var neden bu hissede olduklarını anlayabilmiş değilim tek bildikleri kalav aldı kalav sattı öyle dedi böyle dedi niye burada olduklarını kendilerinin bile bildiğini düşünmüyorum biz bu hissede almak için hiçbi sebep yokken pozisyon aldık şirketin bütün politilarına rağmen ve hâlâ daha almak için bi sebep olup olmadığı meçhul biz göle maya çaldık bu çok büyük bi risk göl maya tutar tutmaz ya nasip dedik mızmızlanıp durmuyoruz kendi kararımız sizde adam gibi kararlarınızın arkasında durun delikanlı olun ona buna ... atmaktan vazgeçin ağlama duvarına çevirdiniz forumu iyice isteyen üstüne alınabilir kendi kararlarını verebilen ve arkasında duran bütün paydaşlara selamlar
elinde bizim bildigimiz 600 kusur bin lot olan birisini..ben olmasamda birileri kale alir..buraya gelip satmicam aksina alacagim demek o inanan insanlari yonlendirmeye girer.
spk pek te haksiz sayilmaz bence bu hissede islemi yasaklanmali. ..ben onun tersine islem yaptigim icin beni etkilemior..etkilenenler oluyordur…
Biz neden burda olduğumuzu biliyoruz burada senden eski ve senden çok düşük maliyetliyim senden de çok lotum olduğunu iddia ediyorum ve burada bir cok kişiden.
Ama sizin burada ne için yazdığınız ve kime hitap ettiğiniz kime yalakalık güzelleme yaptığınız belli oluyor aynı dili ve aynı kelimeleri kullanarak . Biz birine birsey yaziyorsak diyorsak birak o savunsun kendini sen değil.
Kralarthur çok teşekkürler , burada kim kimin uşağı yalakası zaten yıllar içinde belli oldu, adam gelmiş defalarca ceza yemiş dolandırıcı adamı savunuyor, size tekrar teşekkür ediyorum bol kazançlar diliyorum , zaten alnustaki şahsın malı bayağı azaldı alnustan satmış gibi yapıp farklı kurumlardan topluyorsa bilemem , bütün kyların kazanmasını dilerim , ytd.
Arkadaşlar paydaşlar isim vermedim ama birkaç arkadaş birşeyler karalamış söylenenlere cevap vermeyeceğim kendimle bi hasbihal diyelim sevdiğim bir kaide var muhakemesi zayıf insanlara en güzel cevap sükuttur diye ben okuduğumdan izlediğimden bir şeyler çıkarmaya çalışan bir insan olduğumdan bu insanlardan birşey anlayamadım herşeyde ve kerkesde bi mana olacak diyede bişey yok bazı şeyler manasızda oluyo Güzel bi kaide daha var insan çuvaldızı kendine iğneyi başkasına batırmalıymış Borsa'da hiç kimse hiç kimseye para kazandırmak için mücadele vermediğinin de farkında olmak gerek burada diğer paydaşları rahatsız etmenin de bir manası yok ha bide kızmakta yok bütün paydaşlara bol bereketli kazançlar