Bunlar sadece caydırıcılık için açıklananlar.
Printable View
Bunlar sadece caydırıcılık için açıklananlar.
MSB: Birleşik Krallık ile Eurofighter anlaşması imzalandı.
The Eurofighter Typhoon has an RCS of 0.5 square meters, and the advanced Rafale jet fighter has an RCS of 1.0 square meters.
o zaman hemen inceleyelim teknik olarak Eurofighgter rcs değeri 0.5 F35 e göre hayli yüksek.
Ama rafale ye göre 2 kat daha iyi .
Tek parametre tabi ki bu değil ama hayalet uçak aslaa görünmiyaaa huuu muhabeti beni baya baydı.
hiç bir uçak tamamen görünmez değildir.
Rusya Enerji Bakanı, Çin'e petrol ve gaz tedarikini görüştü
Rusya Enerji Bakanı Sergei Tsivilev, Çin'e yaptığı iki günlük ziyaret sırasında, Çin Ulusal Enerji İdaresi (NEA) Başkanı Wang Hongzhi ile petrol ve gaz tedariki ve gaz taşıma altyapısının geliştirilmesini görüştü.
Enerji Bakanlığı, Interfax'a yaptığı açıklamada, "Bir dizi ortak sektör girişiminin desteklenmesi ve çeşitli uluslararası platformlarda koordinasyonun derinleştirilmesi konusunda anlaşmaya varıldı" ifadelerini kullandı.
Cidden ABD için çanlar çalıyor.
Sayın Calibra mesele uçağın görünüp görünmemesi değil zaten. Bizde ki radar f-35 e kadar görüyor. f-22 raptor görür mü onu bilmiyorum ama ben gördüğünü düşünüyorum.Hadi gördün. En kötü adamın karşıda rafale sende f-16 var. O senden daha önce gördü bir de meteoru var. bak sende ondan daha iyi radar olsa dahi meteordan daha iyi füzen yoksa boş. Gökhan füzesi var. Senin radar daha uzağı görüyorsa senin füzenin menzili ondan daha iyi ise karşıda f-35 olsa bile sende F-16 ile onu vurursun.
2023 yılında IDEF fuarında Aselsan standındaki genç bir mühendis ile tartıştım. 22-23 maliyetim hisse 60 ben dedim 100 bekliyorum ASELSan o fiyatlar etmez dedi bende aldım kartını iddialaştım. Bu işler bakıp görme işi. 100 lira etmez dediği hisse şu an 360.Yanımda arkadaşlarım vardı zor ikna ettim hisselerini tutmaya.
Ben öyle herhangi bir videodaki şeyi de burada üstün körü paylaşmam. Bir şeye para yatırıyorsam anam ağlıyor benim sayfalarca döküman okurum videolar izlerim gider sorar öğrenirim. Bu meslek öyle sadece 2 çizgi çekme ile olmuyor. Ben bazen burada paylaştığım uzun yazıların içindeki bir tek cümle için orta uzun vadeli yatırım kararı alıyorum.
Misal kimileri Balıkesirde gereksiz havaalanı görür. Bense ; Balıkesirde ne var 9. Ana Jet üssü komutanlığı var. Bense başka şey görür güler geçerim. Bir şeye eğer muhalefet edeceksem de kendimi komik durumlara düşürmem.
https://www.sozcu.com.tr/konut-almad...ayacak-p197697
Konut piyasasında yeni bir uygulama başlıyor. Gayrimenkul sertifikası modeliyle vatandaşlar, küçük birikimlerle konut projelerine yatırım yapabilecek.