Printable View
Tcd ne yapto acaba
Alıntı: Originally Posted by Webster Tcd ne yapto acaba Veysel beye sorun bence, telefonunu alın her akşam sorun, burdan da paylaşırsınız.
Webster üstadın sn suloya TCD fiyat soruş tarzına bitiyorum :) Bir daha sorar mısınız üstadım :)
Alıntı: Originally Posted by Blackhawk48 Webster üstadın sn suloya TCD fiyat soruş tarzına bitiyorum :) Bir daha sorar mısınız üstadım :) Sulooooo Evladim Babooooo Tcd kac yapti sulo Ama bak agan merak edir...😃
Alıntı: Originally Posted by myfinans Veysel beye sorun bence, telefonunu alın her akşam sorun, burdan da paylaşırsınız. Ne oldu TEFAS'tan bişey çıkmadı mı dün ?
Alıntı: Originally Posted by Webster Sulooooo Evladim Babooooo Tcd kac yapti sulo Ama bak agan merak edir...😃 Ula sulo😠😠😠😠😠
Alıntı: Originally Posted by admustafa Ne oldu TEFAS'tan bişey çıkmadı mı dün ? Tcd payini takip edin lutfen Artis olacak Tum reel arkadaslarima onerdim Hepsi benden gozu karadir Topyekun giriyorlar...
Alıntı: Originally Posted by Webster Tcd payini takip edin lutfen Artis olacak Tum reel arkadaslarima onerdim Hepsi benden gozu karadir Topyekun giriyorlar... En son doluluk oranı %3'ün altındaydı bakarım biraz sonra :)