arkadaşlar viopta boştaki teminata ne kadar faiz işliyor, bir de kullanımdaki teminata da faiz işliyor mu? bunun tutarını takip edebileceğimiz bir sayfa varmı veya şimdiye dek test eden oldu mu? bilgi veren arkadaşlara şimdiden teşkkürler.
Printable View
arkadaşlar viopta boştaki teminata ne kadar faiz işliyor, bir de kullanımdaki teminata da faiz işliyor mu? bunun tutarını takip edebileceğimiz bir sayfa varmı veya şimdiye dek test eden oldu mu? bilgi veren arkadaşlara şimdiden teşkkürler.
Tatil evveli %150 pozisyonla çok rahatım yazmıştım. Bu arada Cuma günü aracı kurumdan aradılar. Hisse longlarınız var adetli, çok fazla hisse olacak. Tatil var, biraz azaltsak mı vs diye telkinde bulundular bi de. Yok dedim, hepsi kalsın. Bedava maldan bişi olmaz. Şimdi kredinin yarısını kapadım %3-6 üstüne nerdeyse.
Müthiş ucuza aldılar milletin malını. Tatil evveli malını satanlar yukardan geri alırlar artık...
Seansi izlemiyorum ama pala dayi isteyene mal dagitiyor gibi ?
öyle de ali perşembe tekniğiyle al sat yapıyorum, bi testere hareketine yakalandımı 15 atr zarar gidiyor, dahası viop tutarını kafalarına göre bir anda 3-4 kata çıkarabiliyorlar yani likit olmamak için 1 viop30 başına 15 bin lira para ayırmak şart. bu teknikte iyi bi kazanç için en az 10 viop bağlamak gerek, bu da 150 bin lira teminat yatırmak gerek demek. 42 bin liralık kısım dışındaki para boşta kalacağı için önemli benim için. herkes sıkışık anda bulup buluştururum diye düşünüyor olabilir ama ben öyle panik işleri sevmiyorum.
halkbank da, teminat tutarını aracı kurum mu belirliyor? borsadan belirlenmiyormu? misal şu an herkesin bulundurulması gereken teminat viop30 için 4275 lira değilmi? buyur işte endenks 2500 ama teminatı geçen ay 1,5 kat yaptılar bile. üstelik ortada anormal bir olay da yok.
Geçen hafta satılan malı kimse almadı bugün de yukarıdan giren oldu kimsenin malını alan olmadı diye düşünüyorum. Seans içi oyunları aracı kurumların aldırmaya sattırmaya çalışmalarından bir yere çıkamazsınız. 4 aracı kurum ile gün içinde iletişimdeyim 3 ü cuma günü düşükken alsak biraz iyi olur dedi 1 i de buradan portföyü biraz azaltalım dedi. Piyasa sığ olduğu için biraz büyük sermaye geldi mi piyasayı o yöne sürüyor. Ben sadece teknik bakıyorum. Tepeyi geçirirse alınır. Ama tepeyi geçene kadar mal dağıtıyor diye düşünürüm. Düşüş nedeni biz kaynaklı değil dünya kaynaklı olacak düşüncesindeyim. Biz belki ucuzuz ama unutmayın 2-3 yıldır ucuzuz. Ve o ucuzluğu arkada bırakacak bir öykü yok hala. Erken seçim ihtimali de kalmadı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi