Fx çiler 6,427 altı haftalık kapanışa izin vermeyecektir.. Bol kazançlar
Printable View
Fx çiler 6,427 altı haftalık kapanışa izin vermeyecektir.. Bol kazançlar
Dolar ve Euro da indikatörlerin fazla ısınması.
Aşırı alım bölgesinden dönmekteler ve yapay yükseliş havası hakim oldu.
Yani her iki yatırım aracı fazla ısınmış durumda ve devreleri yakma seviyesinde. Son 12 ay %100 e yakın.:)
Benim yatırım araçlarımın %40 dolar bazlı devlet tahvili. Bunlar değerini koruyacak ama “kar†etmez.
Kalanı ise € ve $ bazlı hisse senetlerinde. Heybedeki turp bu.
https://pbs.twimg.com/media/Dmfs-SoXcAAos05?format=png
Without an IMF program to bridge the "sudden stop," we project Turkey's trade deficit by Q4 could fall to its narrowest since 2008/9. Much less narrowing for Argentina. The Lira is undervalued here, while slow adjustment points to the need for a bigger IMF program for Argentina.
TR gibi bir ülkede 6 ay sonrasını görebiliyorum diyene ben itimat etmem kimse kusura bakmasın...
Haaa elinde somut verileri vardır,paylaşır tamam derim...
Tr gibi bir ülkde de,Reis in yönettiği bir ülkede ben 2 yıl sonrasını görüyorum diyene benim lafım:Bana inandıramazsın,BEN KÜL YUTMAM olur
saygılar/başarılar
Bu akşam yazılan karamsar yazıları okudukça uykum iyice kaçtı. Apartman bakım- onarımı için topladığımız 20 bin doları yarın döviz büfesinde bozdurayım . izmir de en uygun döviz büfesi neresidir ve cumartesi açıkmıdır ? kat maliklerinden sopa yemeden parayı yerine koyalım :))
Garip bir ülkeyiz.
Üç günde tüm öngörülerimiz değiştiği gibi, buna bağlı olarak, bu başlıktaki tarafların libidoları da iniyor ve çıkıyor...
Başlık da garip.
Dolar kuruna göre yazıların rengi de dozu da değişmekte.
Oysa burası bir arena değil.
Belirlenmiş bir konuda bir paylaşım yeri.