Printable View
Alıntı: Originally Posted by surcontre Cevap vermeye değmeyecek kadar değersiz buluyorum, umursamıyorum, sizi ve görüşlerinizi, üzgünüm. Başka bir ifade ile muhatap olmama durumu. Ben direk muhattabim bak alinti yapiyorum. Arada derede kalmasin diye.
Alıntı: Originally Posted by besonderes 7.19 a vereceğinimi düşünüyorsunuz:p Ne gelirse artık. 6.8+-0,1 de uzun vadeli trend desteği var. Nasip. Bakarsın bir tombul parmak gelir. [emoji56]
Alıntı: Originally Posted by Thesecret Consensör geçenlerde geçmiş olsun demek üzere pm atmıştım lakin kapalıymış pm. İnşallah daha güçlü gelir yeni kazançların. Sağol inşallah hepimizin..
ispanya 65 ölü iş çığırından çıkıyor
Alıntı: Originally Posted by ConSenSus SenSor Kişi kendi gibi bilir karşısındakini.. :) pek flat yazmazdin.. ben spot topluyorum , spotcuyum ben.. eylüle reçel yapicam milletin beğenmediği malları..:)
Alıntı: Originally Posted by fibonacci55 En güzeli sizinki :) bazen kenara çekilip izlemek gerekir Eyvallah.. Fırsatlarımız oluşursa oluştuğu kadar trade'lik takiplerdeyiz..
Alıntı: Originally Posted by laguna dax tepki vermeye başlamış bizimkilerde kuyruğu dik tutmaya çalışıyorlar. Güvenmediğim yerlerden biri DAX tır resmen dansöz süper trade oluyor orda
ortalama günde bin ölü 3 ay daha sürse yüz bin 6 ay 1 yılda çözüm olsalar milyonu bulabilir. büyük sıkıntı.