ne yaptım ne ettimse, gönlüme göre bir sistem bulamadım..
allem ettim, kallem ettim.. baktım yine olmuyor..
sonunda dedim gönlüme ; ey gönül sen bu sisteme razı ol... senin için en hayırlısı bu.. :oleyo:
Printable View
ne yaptım ne ettimse, gönlüme göre bir sistem bulamadım..
allem ettim, kallem ettim.. baktım yine olmuyor..
sonunda dedim gönlüme ; ey gönül sen bu sisteme razı ol... senin için en hayırlısı bu.. :oleyo:
1635 lonk 3/10 oldu devam. Maliyet 1628 oldu 600 puan trade ile, bakalım nene ne yapacak.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4-5 hafta once garan (ve bankalar ) ciddi bir trade unsuruydu garan 10 küsurlardan alınıp satılıyordu.. ekranımdan kaldırmıştım garan'ı fakat şimdi xlbnk durmadan satış yediğinden (onu trade ediyorum son dönemde) garan'a bakayım dedim 9 altına gelmiş.. kabaca 1.2 dolar.. usul usul endeks ayarlama işini iyi yapıyorlar..
geçen sene tonla zarar yazmış pegasus ve thy ile piyasa yapıyorlar. bu işleri tahmin etmek gerçekten artık çok zorlaştı.
şu habere denk geldim. yok daha neler dedim.
https://tr.sputniknews.com/ortadogu/...n-birbirinden/
garan 2020 'de dibi 80 cent.. mevcut seviyeye göre %30 civarı aşağıda..bankalar vs endeks arasında beta 1.5 desek eğer illa oraya gidecekse endekste %20 civarı bir aşağı marj olur.. ama bence zor.. satışı kesmek için kullanacakları çok tahta var bankalar harici.. bu konuda zorluk yaşamazlar..
Suriyenin kuzeyinde hareketlenmeler olduğu söyleniyor..... Buralrda füzelerle saldırı olduğu konuşuluyor.....Rusya nın bu konuda uyarıldığı haberleri geliyor....
Dolar elden gidiyah..Ne oldu Yine biseyler oldu.
kırmızı kategorideki illere seyahat yasağı çıkabilir bakanlar kurulundan ....