Sorum şu o zaman.Yapı kredi 14,10 ile mevduat toplarken odea ya 14,00 ile kim para verir.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Sorum şu o zaman.Yapı kredi 14,10 ile mevduat toplarken odea ya 14,00 ile kim para verir.
Ykrd 13.35 demişti geçen hafta yeniye.
HSBC 15 diyen arkadaş biraz daha malumat verebilir mi? Şehir, yeni giriş- temdit vs.
100K-250 K arası 40 güne kadar 15
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yen'i giriş
Bende duydum . (duyum)
Hatta 15,5 ..
HSBC Cağaloğlu
büyük crash geliyor
diye geçen sonunda burayı inleten romanyalı gurbetçi işadamı arkadaş , çukurovazededir.İmar bonozedelerinin formunda bunun gibi bazı iddalarda bulunurdu .O zamanki güvendiği meta sarı kız yani altındı.700 dolara düşerse alacağım diye yazardı .sonra 700 doların altına geldi yanlış değilsem 620 dolara kadar indi .Aldımı bilmiyorum.ondan sonra bir rüzgar geldi altın önce 1000 dolar sonra 1900 doları geçti. yani eğer tarih tekerrür ederse altın benzer oranda dolar da primlenirse milletçe yanarız. tabiiki full dolarcılar hariç...
Bes fonları için söyleyeyim. Türkiye'de fon kesintileri fahiş derecede pahalıdır, hisse senedi fonları için yıllık %2.2-%2.3 gibi birşey kesiyorlar. Orta ve uzun vadede bileşik tutarı hesaplamak istemezsiniz, getirinizden büyük bir dilim götürür. Fon yöneticisini ve portföy yönetim şirketini zengin ediyoruz. Bugünkü oranların en az %50 düşmesi gerekiyor.
2. husus Türkiye'de Bes'de pasif fon yok maalesef.