seçim tahminimde yanılmadım maaleaef
üzücü ama gerçek
Printable View
Malatya,Antep,Marasa vs yerlere hiç acınmaz bundan sonra,varsınlar geberik olsunlar depremde,zatı destekleyenler artık kurtarır ülkeyi,tabi mok para bulurlarsa,zaten borsadan belli,ufak yollu eski yabancı giris yaptıydı muhalefet için ve bugün sattı gitti bu ülkeden mok olmaz diye,eskiden zekat veriyordum zat basa gelmeden önce,onu kesmistim iyiki kesmısim bu aptal millete iyilik yaramaz varsınlar mokunda bogulsunlar,ne yapsın kılıçdaroglu çok ugrastı ülkesi için,basa gelirse 1-2 milyon bagıs yapacaktım,dedem zamanında 2 milyar dolar cıvarı kurtulus savasında bagıs yapmıstı bende bakanlıktayken kayıt dısıları kayıt altına almıstım,yiyenlerede zehir zıkkım olsun,örnek Atatürk kubilay için menemeni yakın demisti,demekki haklıymıs,çünkü bu halk iyilgi hak etmiyor,bu halka kötülük yapacaksın yobaz yaparak, demekki uygarlıgı hak etmiyor:seyt::seyt::seyt:
Zata oy verenler buna bakmaz mama geliyormu ona bakar,muhalif kanallara medyaya hiç bakmazlar,ot gelmisler mok giderler ülkesinide moka bogarak,adam hala diyorki ölüsüne bile oy veririm,daha yorum yapmaya gerek yok,bu seçim onların seçimiydi,demekki aziz nesinin dediği gibiymis:(
Felçli bir arkadaşım vardı bir haftadır Antep'te hastaneye gitmek için ambulans bulamadı en sonunda belediye başkanı ayarlamış. Tabi oyunu akp RTE ye vermek şartıyla. Onun açıdan bakıldığında adam kanser muhtemelen teşhis konulmadi. Sistemi tıkayan ambulans göndermeyen bunlar ama yine ambulans veren de bunlar yani adam vermediği hizmeti vererek oy alıyor bunu sosyal yardım için de düşünün.
Dün seçmen ilime geldiğinde hala oğlu bizi gördü zorla evine yemeğe gittik öğlen, bana CHP PKK ile işbirliği yapıyor dedi, dedim ki çözüm sürecinde Orhan, Hülya teröristleri evinde ziyaret ettiler savcı hakimler seyyar mahkeme kurdular deyince, bana haklısın ama o zaman geçti ve o zaman bakanlık almadılar bu sefer bakanlık alacaklar .
YSP açıklamalarına bak dedi, YSP açıklamaları ile Cumhur ittifakına katkı yaptı burası açık, evet KK ya oyu verdi ama Anadolu halkı aç da kalsa PKk deyince oy vermez bunun en önemli faktörlerden biri olduğuna eminim. Tabii Hizbullah ı görmezden gelmek de onların işlerine geliyor.