-
- Sayın TEK, kederli bir geceden selamlar size. Kederli diyorum, çünkü seyrettikçe kahroldum balçıkta kaybolan insanlarımızı gördükçe. Yoksulluğumuzu izledim, bu yoksulluk nedeniyle ölen insanlarımıza ağladım. Parasızlıktan değil, ahlak yoksulluğundan bahsediyorum. Asıl yoksulluk odur. Dere yatağına nasıl kurulur şehir? Hiç mi düşünmediniz o insanları?
- Evet abi.
-
- TEK; ancak cana değer verilirse, sevgi saygı olursa insanca yaşanabilir, cehennemde bile. Cemevi'ne yapılan saldırıyı şiddetle kınamak istiyorum sayfanızdan. Saygılar...
- Şiddetle kınıyoruz abi, sevgiler saygılar...
-
İNSANCILLIK
Söz ve eylemde insancıllık ara
Yoksa bekleme insanlığa fayda
-
- Sayın TEK, önemli konularda bir farkındalık oluşturmak için konferanslar düzenlense, televizyonlarda açık oturumlar yapılsa?..
- Olabilir abla.
-
KELİMELERİN KUSURU
Bir kusurla indirilmiştir göklerden kelimeler
Akmaz kalp ve kulakları mühürlenmişlere doğru
-
İstanbul Başsavcılığı açıkladı, iki sarhoşun Cemevi'nde uyumak istemesi sözkonusu. Cemevi saldırısı diye bir şey yok. Bu hassas dönemde her habere inanmamak lazım.
-
Rabb'im Afganların, Afganistan'ın yardımcısı olsun. Memleketleri karışıksa elbetteki onlara kucak açmak borcumuzdur. İnşallah memleketleri yaşanılır hâle gelir bir an önce. Bulunduğum şehirde Afgan var, onlarla olmaktan dolayı mutluyum; hepsi çok karakterli insan... Afgan tacizci diye bir başlık açılmış sosyal medyada, varsa öyle biri onun cezasını verirsin. Bir topluluk bir kişiyle tartılır mı?
-
Bir arkadaş kendi yıkık dökük evini onlara kiraya verdi, 400 liraya. Kimisi pazarda el arabasıyla para kazanmaya çalışıyor, kimisi kağıt topluyor, hayata tutunmaya çalışıyorlar. Kirayı hiç aksatmıyorlar.