Printable View
Alıntı: Originally Posted by myfinans KRF 47,57 mk olmuş hafta sonu 3 gün. KRF'si olan yok galiba. Forover tcd 😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by Webster Forover tcd ������ Yarın TCD'yi arayın, tel nosu alın hergece size bildirsinler whatsapp'tan fiyatı.
Alıntı: Originally Posted by Kartal Son bir ay performansı çok kötü [emoji44] izleyelim bakalım. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Öncesi yok yeni bir fon :) İlginç geldiği için paylaşmıştım
Alıntı: Originally Posted by myfinans Yarın TCD'yi arayın, tel nosu alın hergece size bildirsinler whatsapp'tan fiyatı. Dusunmuyor degilim Bu gece 500 yapti sanirim Icimden bir ses oyle diyor
Alıntı: Originally Posted by Sulo YFV Brüt MK: 38.62 Fiyat: 0.017027 Tam saticaktim kafam karıştı şimdi 🙂
Alıntı: Originally Posted by sevinen Tam saticaktim kafam karıştı şimdi [emoji846] Yfv getirisi haftaiçi iyi hafta sonu kötü.T1 olmasa hafta sonu OKT hafta içi yfv yapacağım. SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustad haftasonu ogrenemedik Bu sabah 8 de anca ogrendim Siz 12 de bir bakiverin size zahmet Baktim yine yok.Sabaha kaldi.
Yfv binde1 getirmis, gayet iyi bir oran...