Tabi pala bu.
tripodu terz çevirir,
üç kişiye koltuk yapar onu. asdas. :he:
tuzluğu alıp koşmadan önce dikkatli incelemek ilazım pek dabi. :he:
Printable View
Tabi pala bu.
tripodu terz çevirir,
üç kişiye koltuk yapar onu. asdas. :he:
tuzluğu alıp koşmadan önce dikkatli incelemek ilazım pek dabi. :he:
eskiden reis polat alemdar vardı o şimdi mehdi
şimdilerde reis sedat var du bakali nolucu
yahu başgan kendi ifadenle AZULU BOĞAYDIN..hatta her gün 10 larca grafik yollardın...Son mesajların
24 şubat ve 11 mart 2021 de...bıst100 en zirvedeyken..yani 1580 iken..
sonra ortadan kayboldun..malum 30.000 puanlık düşüş oldu.aradan 3 ay geçti ortalıkta yoktun..fikrini ben ve burada pek çok arkadaş merak ediyordu...
GÜNDE 20 tane mesaj atan arkadaş keşke o MB başgan değişimi sonrasında da bir mesaj paylaşsaydı ,diye burada anıldın.
ha bu sadece benim fikrim değildi..1580 lerde ısrarla yazan senin gibi diğer arkadaşlarda,SESSİZLİĞE bürününce diğer arkadaşlarda burada sizi anarak fikrinizi merak etti..DOĞAL OLARAK
Gayet haklısın reis ...
Gene diyorum 4h a yansımayan hiç bir belirti benim için önemli değil..
Hala azulu boğayım ..
Ne deseniz haklısınız ancak sata döndü vs diyerekten gittim ..
İşin özü çok fazla vop poz da olmadığım için çokta umrumda olmadı..
WhatsApp grupların dan biraz izin aldık geri döndük..bir de bir olaya bulaşık burda o olay bitene kadarda buradaydım..
Özeti sen biliyorsun sayın abka..
Gene ara sıra düşünce mi sallarım buraya...
Eskisi kadar boş vakit yok..
Ne forummus aşı olun dedik laf ettiler memurluğumuza laf ettiler ..
Gram adamlığı olmayanlar mesleğe laf ettiler
Zaten o son dönem de hastalık yoğunluğu yüzünden doğru bir iş bile yapamadım..
Velhasıl kelam..ne diyeyim daha sayın abka.. keşke düşüş te de nasıl azılı ayu olunur onu da yazaydım..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada endeks adına bazı indikatör lerde bu noktalarda aylık ve haftalık grafiklerde sat ya da trend bozulacak göstergesi var doyum noktasında diyor.. buna rağmen long pozum az ..endeks kontrat..
Gevsemenin fitil tarzında olacağını günlük düzeltmesinden sonra aylık doyumunda yeniden toparlanma düşünüyorum..
Daha önce dediğim gibi spot candır gerisi heyecan
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eğer ki Sedat Peker’in dediği gibi ziraat bankasından alınan 750 milyon dolar kredi ödenmiyor ve buna iktidar da göz yumuyor ise iktidar bu memleketin beka sorunudur.
Mehmetçiğin alın teri ile varlığını sürdüren Oyak ile ilgili iddalar ayrı bir skandal ve ayrıca soruşturulmalı.
Bu skandalda kimin ne kadar etkisi var ise hukuk önünde er geç tek tek hesap vereceklerdir.
Temettü yatırımını düşünüyorsanız imzamdaki hisselerden bir sepet oluşturup her yıl temettü gelirlerinden ek gelir oluşturabilirsiniz
Yok ben büyüme odaklı hisse olsun Diyosanız banka ve kamu hisseleri olmasın Diyosanız karel, parsan, tuborg, deva, gentaş, kordsa, sasa, hektaş, gentaş benim takip listem..
Borsalarda fiyatlarla ilgili gelecek hakkında söylenebilecek tek şey fiyatlar her zaman belirsiz kalmaya devam edecektir.. Piyasa zamanlaması yapmayın derim..