Bir terslik yok mu piyasada?
Yoksa ben mi terse kaldım. Hem de vade sonu
Printable View
Bir terslik yok mu piyasada?
Yoksa ben mi terse kaldım. Hem de vade sonu
-Rusya, Büyük Rusya diyor, buralar zaten bizimdi hediye vermiştik, geri alıyoruz diyor
-Ukrayna, biz Rus değiliz, Ukraynalıyız, bu topraklar bizim. Vatanımızı bayrağımızı savunuruz, tek karış toprağımızı vermeyiz.
Kurtuluş savamışız diyor
- Ya Rusya vazgeçecek, geri dönecek, buralar benim topraklarımdo zaten söyleminden vazgeçecek
- Ya da Ukrayna buralar benim vatanım, ben devletim, Kurtuluş savaşım söyleminden vazgeçecek
-Birinden biri topraklardan vazgeçmeden bu iş nasıl çözülür?
-Abd ve Avrupa da ekonomik olarak Rusya ekonomisini tamamen bitirmek çökertmek için adım adım gidiyor. Bu dakkadan sonra Rusya ekonomisine kim yatırım yapar? Kim para bağlar?
Rus ekonomisi kaç yıllar sonra anca kendine gelir!?
Birçok bilinmeyen
-Yeni dünya düzenini Global güçler tekrar Savaş ekonomisi ve Savaş psikolojisi üzerine kurdu maalesef. Tek bilinebilen bu. Toparlamanması Minumum 5-10 yıl sürer
Artık gerçekçi olup, borcu harcı az, doğru sektörlerde bekleme zamanı. Şişik çarpanlı borcu çok sektörler/hisseler illa ki çöker
Yatırım Tavsiyesi Değildir
Geçen Besim Tibuk videosuna denk geldim, koalisyon olsun kardeşim. Yeni kanun vs çıkmasın vatandaş bir şekilde adapte oluyor, ha bire değişiklik hem vatandaşı hem şirketleri zorluyor diyordu.
yarısı taşınmaz, 30-40 bin taşınır, kalan 90-100 bin lot nakit uzlaşmaya kalır.. 2+ milyar TL büyük rakam
eğer aşağıdan eşleştirecek olsalar, çoktan basmış olmalıydılar.. hele ki yurtdışı bu kadar eksiyken, biz daha da eksi olmalıydık, ukrayna savaşından en büyük zararı görecek olan ekonominin borsası olduğumuz veri iken.. bu nedenle, seans sonu çok terbiyesiz bi alım dalgası beklenmeli
İşler atom matom efendim 50 100 senelik genel ekonomik kaidelerin..ticaret rotalarının sapması falana evrilmeden çözülürse..
O kadar emin olma zararlı çıkma konusunda..
2003 de ABD askeri botu ırak çöllerine değer değmez almaya başladılar idi bizi..
1.5 dolarlardan 5 dolara gittik 2008 de..
Biz o zamanlar hem ekonomik kriz hem kapımızdaki savaş falan derken ne hisse almak bi kenara kafamızı çıkaramıyoduk dışarı..
Fışkırtma gelebilü, zaten alışığız iki günde bir fışkırtma geliyor
tek umudumuz hayek abi nin ceton atması
Cancundan moskovaya gelen uçak.d
Grönlandi kapatmayı unutmuslar.
https://i.hizliresim.com/m9fb5zr.