Dünkü tavsiye iyi miydi Emlak şefim ?
Printable View
Dünkü tavsiye iyi miydi Emlak şefim ?
Ama benim forumdaşlara önerim..Savunmaya geçenden ziyade, İLK TAŞI ATAN ve hassas konulara çomak sokarak forumu sabote etmeye teşebbüse edenlere karşı itiraz yapmaktır.
Siz insanların KUTSALLARINA TAŞ atarak karşıdan gül atmasını bekleyemezsiniz.
sayfa açılmıyor o açıdan öne alayım dedim...40-50 GÜN oldu..sıfır hisse ile devam ediyorum.Ama hissem olsaydı sarı çizginin altında hisse taşımazdım.BENCE YANGINDAN ÇIKIŞ KAPISISIDR..İZDİHAMA SEBEP OLABİLİR.
Mesele dolar bazlı pahalı olmamızdır.
1995-98 de de aynısı oldu. faiz-enflasyon %60-80 di.Dolar bazlı ve tl bazlı ralli oldu.Enflasyon düşmeye başlayınca borsada sert düşüş oldu.TAMAM O ZAMAN RUSYA KRİZİ DE PATLADI..ama zaten endeksteki düşüş çok fazla oldu..
Elbette o kadar düşüş beklenemez..ama ben olsam 2 ay çok dikkatli olurdum.ASLA FELAKET TELLALIĞI YAPMAK İSTEMEM.Ama gördüklerimi de yazmak istedim..
İşin garibi uzmanların neredeyse %99 u her düzeltmenin alım fırsatı olduğunu söylüyor..Bu bile tehlikeli bir durumdur.ÇOKLUK BİR YERDE MUTABIK İSE BORSADA GENELDE TERSİ OLUR...Zaten tek beklenti kaldı...MOODYS.zaten o da herkesin beklediği 2 kademe yükselecek..
son 3 yılda 3 ana trent oldu..yani KKM li 2021 den itibaren
1700 den 5.700 e;tam 4.000 puanlık
sonra 4.300 den 8.500 e kadar 4200 puanlık
sonra en son 7200 den 11.100 e kadar 3.900 puanlık...
ilginç..belki de anlamı yoktur..ama 3900-4200 lük çıkışlar...DİKKATİMİ ÇEKTİ.
@Emlak dostum sen yetkili bir abimize benziyorsun. Piyasayı takip ederken kullanabileceğimiz, ideal-matriks düzgün çalıştıracak, öyle oyun vs işlere bulaşmayacak bir notebook önerir misin?
üstad hepsinin ömrü özelikle hp 7 sene max. 5 seneden sonra zaten hepsi ama hepsi biyerden sonra patlak veriyor.
ben laptop değiştirmekten bıktım.. en son araştırdım. aha yedek olsun diye almıştım 10 numara çıktı. 3 saniyede açılıyor cebinide fazla yormaz.
https://www.n11.com/urun/lenovo-v15-...&pid=585643201
ben indirimle 11 e almıştım.. çok memnunum. yeni üyelere 1000 tl indirm mi ne vermişti zamanında. 12 den 11.500 e düşmüş.
ses yok ısınma sorunu yok.. incecik.
yalnız ddos geliyor ürün... windows yükle veya yüklettir.
yorumlara özelikle baktım..
Hemen inceliyorum, bendeki dell'de yaşlandı.
Bunun fiyat uygunmuş. Windows yüklü olanını araştırayım. Ben lisanssız herhangi bir ürün kullanmıyorum, hak geçmesin diye.