Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII
Alıntı:
Originally Posted by
hkm
Sn başkara sizden sonra ben de baktım ben de bulamadım.Yalnız son rahmetli olan genel cerrah tedavisinde klorakinden bahsetmiyor çinden gelen antivirali kullandığını yazmış rahmetli,son günlerde kullanılmıyor olabilir.Ama artık bizde kesin olarak kullanılmıyorsa o kadar prof her gece tvlerde konuşuyor biri çıkıp derdi ,artık bizde klorakini kesdik diye.Tvlerde bakıyorum da klorakinden bahseden de yok,aslında bizde tüm dünyadan farklı bir uygulama yapıldı,hastalık başlar başlamaz erkenden klorakine başladık iyi mi yaptık kötü mü yaptık belli değil.Ben size çok can sıkıcı bir konuyu yazayım bizde covid vakaları olan üniversiteler hastaneler kendi vakalarını derleyerek bir bilimsel çalışma yapsınlar hakemlere yollayıp yayına hazır hale getirsinler sağlık bakanlığının onayladığı bir son kurumdan onay almadan bilim dünyasına sonuçlarını açıklıyamıyorlar.Bu bilim dünyasına çin tarzı bir müdahale :))))))))Sağlık bakanlığı hoşuna gitmediği sonuçları açıklatmıyor bir nevi.
Partizanlık her ülkede var. Bizde bazı insanların gözünü kör etmiş. Bizde iyi bir yazı yazmak için kendini yırtanlar kadar, kötü yazmak için kendini yırtanlarda olacak.
Ama objektif makalelere ihtiyaç var. Salgının ilk başında demiştim. Şu salgın akademi dünyası için bir nimet. Araştırılacak farklı disiplinlerde (sosyoloji, uluslararası ilişkiler, mühendislik, tıp vs..) o kadar çok konu oluştu ki. Dünya çapında makaleler çıkabilir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi