sa gençler cumadan geldim bi baktım serinlemiş viob....işallah daha da düşerde forum ahalisi şorttan bi para kazanır...
Printable View
sa gençler cumadan geldim bi baktım serinlemiş viob....işallah daha da düşerde forum ahalisi şorttan bi para kazanır...
çok ilginç. dolar düşüyor yurtdışı sakin ama bizde hisselerde 1 kademe kalkmıyor. pala kenara çekildi :)
yukarıya gidemezse aşağı baskı artacak...
SISE'de halka açık hisse 504 milyon, 814 milyon TL daha sermaye artırılıp TRKCM, SODA, ANACM, DENCM halka açık orataklara verilecek. Halka açıklık %150 den fazla artacak. Hesaplamaların doğru ise.
Şu X30 ağırlığı 2,506 yeni ağırlık 6,25 civarı olabilir. Bu durumda BIMAS, TCELL, EREGL, GARAN, AKBNK dan sonra ama TUPRS, ASELS, KCHOL üstünde 6. sırada oluyor.
Ağustos vade saatlik. 1248'e tutundu. Alttan gelen trend çizgisi 1240.
https://i.hizliresim.com/IRpzBK.png
625 ten 4. tabur zaferlen geri çekildi. :he:
Global TUPRS aldı ama yancı bulamadı.
Aslen şu sıralar büyük traderlar, emeklilik fonları ve yerli vatandaş kalmış, yabancı yokmuş.
Alanlar banka kurumları satanlar ufak trader kurumları, muhtemelen karşılıklı işlemler ile hacim yapılıyor.
Borsa oyun yeri değil denilerek ve borsa geneline devre kesici getirilerek ne olur ne olmaz önlemleri de alındı, düşer ise borsada uzun vadeli düşünmek lazım denilir.