Bu geceden itibaren Benzin'e 6 kuruş güncelleme var...Neden ki ?:notr:
Printable View
Bu geceden itibaren Benzin'e 6 kuruş güncelleme var...Neden ki ?:notr:
2017 yılında yıl 956bin adet olan toplam otomotiv satışları 2018 yılında 620bin'e düşmüştü.
2019 ocak ayında ise 2018 yılı ocak ayına göre %59 azalarak 14.373 adete indi.
Oransal olarak bakarsak ekonomide bir iyileşme olmaz da bu şekilde devam ederse önceki yıl 1milyon adet olan satışların 2019 sene sonunda 400bin adete düşmesi beklenebilir.
Toas hisse senedi an itibariyle %7,75 civarı düşüş gösterdi.
Dünyada başlayan durgunluk pazarda %1 lik azalma ile yönünü küçülmeye çevirdi.
İhracatımızın %60'ı avrupaya.
Almanya büyüme beklentisini %1'e düşürdü.
Orada başlayan bu durgunluk ve bazı sektörlerde olası küçülme bizde fırtına şeklinde hissedilebilir.
Haliç'in yüz ölçümünü bulup ordan gideyim dedim, böyle bir bilgi bulamadım ama şu verilere ulaştım.
Haliç'in uzunluğu: 7,500 metre
En geniş yer: 750 metre
En derin yeri: 35 metre
En geniş yerini genişliği, en derin yerini derinliği olarak alsak bile Haliç'in hacmi 197 milyon m3 oluyor. Bu hesaba göre Haliç'in her m3'ünden 12,690 m3 çamur hafriyat çıkarılmış. :)
Olmayana ergi yöntemi ile de tezimizi kanıtlamış bulunuyoruz. Altı sıfır ilavesi kesinleşmiştir. Saygılar..
Madem hafriyatciliga basladik, Halici 1 km. oteye ornegin Eminönü'ne taşısak, oradan çıkan hafriyat ilen Altin Boynuzu doldursak daha ucuz olur, nasil fikir ama!:bravo:
Doldurulan Halice betonları diksek, ahanda betoncuyada is cikti!:oleyo:
döviz almayı amerikanın haydutluk politikasını gördükten sonra kendime yasakladım
du bakalım altından ne çıkacak:)