- "Ne güzel eşin, çocukların, ailen var lan!.." demek lazım ona TEK! Senin sayfan olduğu için bu kadar yazıyorum.
- Evet abi!..
Printable View
- "Ne güzel eşin, çocukların, ailen var lan!.." demek lazım ona TEK! Senin sayfan olduğu için bu kadar yazıyorum.
- Evet abi!..
Estağfirullah hocam, sağ olunuz... 20'li yaşlardakilerden yukarıya doğru alın hocam Yeşilçam kuşağını.Sonrası malum internetle sosyalleşmiş, bilgiye çabuk ulaşmalarından kolay sıkılgan kuşak. Z kuşağı deniyor onlara, dijital kuşak, yaklaşık 2000 yılı ve sonrasında doğmuş olanlar.
Eskiden televizyondan şikâyet edilirdi, evdeki tüm gözleri kendine çekiyor, sosyalliği bitiriyor diye... Eve giren şimdiki materyaller televizyona rahmet okutuyor!..
Bütün bütün karşısında değilim cep telefonu ve bilgisayarların. tehlikeleri dışarının tehlikelerinden daha az bence. Mesela çocuk kendi eğitimini aksatmasın, ailesiyle paylaşacağı anlara değer versin istediği kadar baksın bilgisayara, cep telefonuna.
Bizim korkulu rüyamızdı, öğretmenimizin verdiği bir ödev. Kütüphane kütüphane gezerdik ödev için. Kütüphanelerde pek kitap da yoktu...
Şimdi bana istediğiniz konuyu ödev verin, bir tuş uzaklıkta. İnsanlığın muhteşem kazanımı bu.
Belki bizim bugünkü kullandıklarımızı ilkel görecek yüzyıl sonraki insanlar. Bir makale okumuştum kokuyu da taşıyan üç boyutlu bilgisayarlar üzerine mesela.