Acele bir ateşkes imzalayıp sonra diğer konulara gecseler keske
Printable View
kötü ekonomik etki bana ait orta/uzun vadeli bi görüş değil, piyasadaki consensus görüş
2003 işini yanlış hatırlıyorsun, savaş başladığı gün global borsalar ralliye başlamıştı ama biz 5 ay bekletildik, teskerenin reddiyle amerikalı köpeklerin hışmına uğrayacağımız beklentisi yüzünden.. savaş nisanda başladı, bizim ralli eylülde start aldı, sudi özkan 300 milyon dolar yolladı, ilk gün garan ve isctr tavana kitledi, öyle başladı hareket
18.00'a kadar haber gelmezse ben arka kapıdan cızzz
spot 2185.. nisan vade teorik 2200 civarı gözüküyor matrikste. hesaplamalarıma göre yaklaşık 35 puan temettü etkisi var bu rakamda. yani aslında temettü olmasaydı 2235 civarı bir rakam görecektik..
Ya kardeşim şu fışkırtma kelimesini okudukça anlamsız bir gülme alıyor beni. Kim buldu bu "fışkırtma" terimini? Adamın fıskiye fantezisi mi var, duşakabin fantezisi mi var, psikolojim bozuldu yolda ceşme görüyorum aklıma borsa geliyor bakıyorum telefondan yükselmiş mi diye, nasıl bir fantezi anlamadım.
Kütahya Porselen (KAP)
01.06.2018, 14.06.2018 ve*27.06.2018 tarihli özel durum açıklamalarımız kapsamında; mevcut porselen*üretim kapasitemizin komple yeni yatırım yapmak suretiyle artırılması amacıyla,*T.C. Ekonomi Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü'nün*26.06.2018 tarih ve 138065 sayılı Yatırım Teşvik Belgesi çerçevesinde,*Şirketimizce 74.600.000,00 TL tutarında yatırıma başlanmış olup, 2022 yıl sonu itibariyle tamamlanması hedeflenmektedir.
--//
Savaş şartlarında büyümek yatırım
Kapasite artışı, teşvik almak
Yatırım
Büyük cesaret. Tebrik ediyorum
Demek ki büyümeyi görmüşler👏👏👏
Yatırım tavsiyesi değildir
Benim anladığım bu caydırıcı nükleer güç karşı tarafın nükleer kullanma ihtimaline karşı önlem almak.Alıntı:
NÜKLEER CAYDIRICI GÜÇ NEDİR?
Nükleer caydırıcılık, Soğuk Savaş döneminde nükleer silahların kullanımı ile ilgili bir askerî stratejidir. Nükleer silahların yüksek yıkıcı gücünden dolayı bu nükleer silaha sahip bir güç sürpriz bir saldırıyla yok olmasına karşı korunması koşuluyla daha güçlü bir düşmanı caydırabilmektedir.
bilgisi olan var mı?