sayın Sakro hocam
KAREL ve YÜNSA ile ilgili pek yorum yapmıyorsunuz bu aralar ne dersiniz Deli roket mi hala yoksa maytap mı oldular....
Printable View
sayın Sakro hocam
KAREL ve YÜNSA ile ilgili pek yorum yapmıyorsunuz bu aralar ne dersiniz Deli roket mi hala yoksa maytap mı oldular....
Bundan boyle, mevsimlik.O kambur tepeyi yine gorecektir.Ecuk daha uzerine cikar YTD
https://pbs.twimg.com/media/DPJIv2NXcAATCxh.jpg:large
Fight clup , o endeks grafigi 10 numra . Gidecim gidecim diyor.
Haydi hayirlisi.
YTD
freksy damardan giriyon yine la olum hangi dünya ülkesinde işler tıkır tıkır gerçek verilerle yürüyoki dümen çekiyon baaaa plan ne ise borsada ekonomide işler gider takılma herbişeye sen irahat gününü gün et bah buraya bi foto atabilsem keşke kar nası bilionmu üffff diom güzine yaniiii valla patates kestane çay saf odun yanıyo yani demem oki fazla traş cildi bozar gelmişiz belli yaşa :party::kahkah:
şu an alayı gerçek gevezelik yaparım ama dümen uymaz :kmk:hamsi işini yazim güzine kovalı aynı anda köy işi tabi kova dolunca diğerini koyuyom çıkardığımı bahçeye döküyom iki tarafına 1 er tuğla direk odun gözüne basıyom hamsiyi aklın durur o lezzete:) emme böğün son gün çıkcam bidaki partide tekrarı var beklerim emme gelemessin sen la kardan neyin tırsarsın felan:kahkah: haa ha nese şaka yapıyom eccük de giydirme derken hayat bele hade kaçtım sacro üstad meydanı boş bıraktın ne yapak sayfalar yerinde saymasın die yazıyom yohsam başka niyetim yok :rules::wave:
Dolar en azindan frenlendi.Yukselmenin buyuk sebeplerinden biri, gelecek yil icin is anlasmalarindan kaynaklaniyor.
Ithalat/ihtacat iliskisi kisaca.Bundan dolayi dolar'a talep oldu.Onumuzdeki haftalar dusecektir.Fed faiz artirir 2018 de ( 4 defa )
tamamen yersiz.2018 en fazla 1 artis yapabilir , oda biraz zor, elini yakmis olur.Kimbilir, dolarin tarihi cokusunu bile yasayabiliriz.
Bunlar kisaca notlar, daha detayli anlatabilirdim tabiki.Aramizdaki ustalar anlar ne demek istedigimi.
Turkiye'de faizlerin dusecegine sahid olabiliriz onumuzdeki aylar.Her firtinadan sonra toparlanma kacinilmaz.
Hemsoooo hamsileri bahcede lop lop gotururken, msj kutunun dolu oldugunu unutmussun :kahkah:
Afiyet olsun, ozledik o gunleri.Emekli olunca senin gibi :kahkah: bende yapacim aynindan.
Kurtlar sofrasi yeniden kuruldu, kisa soluklu ralli olsun artik.
Hayirli kazanclar dilerim
YTD