sindoma grafikisinde ne gördüğümüzü sordu, bende gördüğümü söyledim, Sindoma abi ne gördü bilemem
Printable View
sindoma grafikisinde ne gördüğümüzü sordu, bende gördüğümü söyledim, Sindoma abi ne gördü bilemem
tek tek lot sayıyor makineler. az bir satış gelince ama yani gerçekten çok az hemen 2-3 güne harekete başlıyor.
müthiş kontrollü. neredeyse her şeye hakimler.
Vadeli artar ise oradan satıp spottan alırlar, vadelisi düşünce oradan satıp spottan almak cazip değil. Normal vatandaş zaten vadelide pahalıya alıp spotta satmaz.
AKBNK bugün pert
bozkurt senle işim yok işim emek hırsızları ve burada sabah akşam aynı muhabbeti bilinçli yapanlarla.
her doktor iyi değildir bu yüzden iyi olanların başına uzm,prof, koymuşlar.
her teknik bakanda teknikçi değildir ama iyi veya kötü teknikçi olarak ayrılmış bu piyasada.
TA yoktur demek bu piyasayı bilmediklerini gösteriyor.
oturdukları ev bile insanların teknik olarak çizimlerle hesaplanır, kullandığı araba bile teknik kapastesi hesaplanır bu böyle gider.
Bu piyasadada teknik de bir araçdır kullanmasını bilene.
bu yüzden ne kadar bu işe yakınlar onu ölçmek için grafla ilgili yorumlama bekledim.
şeytan dürttü...
YKBNK spot alıp vadeli satmak aynı işlemi AKBNK'da yapmaya göre biraz daha avantajlı gibi.
atillayı izledim, bi kaç oyuncu bi araya gelip tahta yapıyorlar diye şikayetçi.. yurtdışına paralel hareket etmeyi bıraktığı için kızgın borsaya -alenen tahta yapıyorlar diye sinirlenmiş
buna danışan yabancılar da herhalde alım yaptıklarını söyleyemiyorlar atillaya, zira her daim -sakın türk kağıdı almayın, ödemeler dengesi krizi muhakkak" dediği için atilla, onu kızdırmak istemiyorlar alım yaptık diyerek
Mevcut fotoğraf devam eder ise akşam pazarı adayı AKBNK, karanlık odada alınıp sabah satılabilir