Printable View
Alıntı: Originally Posted by katırcı_bedri 9984 üstünde kapatalım rahatlarız..Hadi bakalım verin coşkuyu.. Puroyu yakalım mı? Sindomayı ikna edersek tamam bu iş..
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Epik bir şekilde momentum eksikliği mevcut, bademler kendi aralarında top çeviriyo Bozkurt dayı hadi forumu temettü rallisine hazırlayalım..:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Epik bir şekilde momentum eksikliği mevcut, bademler kendi aralarında top çeviriyo geliyor badem bofası kanalın dibinden 2.600 milyar alıyor sonra yabancı neden yok ne işi var lunapark da :)
Euro ve sterlin longluyorum biraz Trump geldiğinde doları sopalar bence
Alıntı: Originally Posted by sindoma53 hazırmısınız 2.78 ciler :) Hazır mısın sindoooo
xbank da 2 li tepe neyin çiziyor ressam. hayırlısı bakalım..
Alıntı: Originally Posted by emregunes xbank da 2 li tepe neyin çiziyor ressam. hayırlısı bakalım.. Kötü haberler sinerjiyi bozar..:oleyo:
Alıntı: Originally Posted by sindoma53 geliyor badem bofası kanalın dibinden 2.600 milyar alıyor sonra yabancı neden yok ne işi var lunapark da :) Hırsız çoban alavere daravele ile milleti iyice mallandırıyo :)