tabiki. faiz ve benzeri getirisi olan tüm ürünler paylaşılmalı bence.
Printable View
Tesadüfen biraz evvel rodeo'dan mt aradı, dedim ki HSBC %15, Halkbank %14.50 iken sen nasıl %14 teklif edersin, Japon geleneklerine mi sardın? dedim. (harakiri).
Evet haklısınız bir düzenleme yapılmalı, biz o grup bankaların altında kalamayız dedi.
Sonuç: %14 orada duruyor.
Bir arkadaş sormuştu, rodeo'ya bu koşullarda kim inanır diye?
Bence artık rodeo'ya ancak Kadir İnanır.......
nerden bulacaz bu hsbc yi saga bak yok sola bak yok mesela anadolu yakasında cogu ilcede ya hic yok ya teke dusurduler .....abank ve burganda ya subeleri birlestire birlestire yada kapatarak giderek azalıyorlar .fiba ve odea ise yeni subeler acıyorlar ...istanbul caddelerinden izlenimim budur .
Simdi hsbc nin sitesine girdim aynen dedigim gibi cikti sube kalmamis anadolu yakasinda hepsi kadikoy ilcesinde toplanmis demekki zengin kesim orasi oldugu icin parali adam istiyorlar sadece ..50 gun bagladiydik kaldi 23 gun o zamana 15 bulursak giderik
HSBC'nin floodlama yapıp yapmadığına da dikkat etmek gerekli,
Şimdi 3-5 kişiye %15'ten dağıtıp talebi arttırdıktan sonra yavaş yavaş 14.75-14.50'ye kayış sergilerse burada bizi sazan yerine koymuşta olur, O nedenle bence hsbc'yi ziyaret edenler %15 'in altına sarkmaları not etmeli. Böylece floodlama katsayısını ölçebiliriz.
Gazamız mübarek olsun.
Komşun bağlayınca kesinleşiyor. Biz söyleyince dalga geçiyodun
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.