1- şimşeğe zorla açıklama yabdurdum..
2- bear abi işi de tamam..
haftaya tek rakibimiz elon musk icciiii iyi düşün :)
tek sıkıntı kerem heyvan gibi longlamış.
:drunk::drunk:
Printable View
Çok ilginç bir ülke olduk ne hak, ne hukuk, ne ar, ne insanlık hiçbir şey kalmamış , yav bu borsayı yaklaşık 1 aydır kim paçavraya çevirdi makinayı kim yönetiyor neler yaptığına sesini çıkarmayıp , vergi haberini 3-4 gün piyasada kim kullandı , ykbnk satış haberini kim kullandı , ereğl altın haberini kim kimler kullandı .Şimdi dün yok Şimşek istifa etmiş diyerek borsa düşmüş diye algı yapılıp esas zihniyeti kapatmaya çalışıyorlar , Reutersa açıklama yapanları unutmadık sonuç olarak bu dedikodu veya piyasayı olumlu olumsuz yapma isteyi hep vardı yine olacak, önemli olan asıl zihniyet bir tarafa açığa satış silahı veriyorsun adı bofa onun karşısına o olanağı başkasına sağlamıyorsun ondan sonra çıkıp borsa oyun yeri değil diyorlar evet oyun yeri değil LUNAPARK olmuş.
akşam vıop ta aşağı veriyorlar sığ işlemlerle tak twete geliyor yukarı alıyorlar ulan zaten grafiğin seceresini çıkarın %70 her pazartesi gap li yukarı açılışlar zaten oluyor zaman zaman , :) algı ile borsa yaparsan algının içinde kalırsın , daha farklı şeylerde var bu işlerin içinde ama akşam yakalamışlar sosyal medyada Cemal beyi vuran vurana :) bofa neler yapıyor metin ve alaattinle :)
Memleketin her kurumuna sirayet etmiş Oflular burayı mı boş bırakacaklardı. Kulağıma kadar geldi yuh artık veriyormuşsun saral ların havuzuna onlar sana kar payı veriyormuş.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eğer sizin dediğiniz gibi mkk dan benim olan malı tekrar ve tekrar bana satıyorsa ne diyeyim zaman meselesidir bekleriz geri alacağı zamanı. Ya da piyasada olmayan lotlar icat ediyorlarsa o başka bir olay zaten. Sahte hisse senedi basmak başka bir boyut
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi