Endeksin geldiği noktaya göre dtklb fiyatı makul görünüyor.Burdan yukarısı için yeni haber akışı lazım.Şahsım adına 4.25 üstü her kapanışı orta vedede olumlu algılarım.YTD.
Printable View
Endeksin geldiği noktaya göre dtklb fiyatı makul görünüyor.Burdan yukarısı için yeni haber akışı lazım.Şahsım adına 4.25 üstü her kapanışı orta vedede olumlu algılarım.YTD.
Sıkıntı yok . 4 xx benim için kafi. Uzun bekliyorum . Senin için diyorum ben. Yoksa senin benim dememle ne iner ne çıkar
biz kimiz ki başkasına akıl verelim . Y.T.D.
bu hafta güzel geçer umarım. ytd
€ 4.20 den kapattı. Bilançoya etkisi sıkıntılı olur.
satışların % kaç arttığı önemli.. ytd
fitch açıklaması olumlu yansır inşallah hisseye . ytd
Karsilastirmayi tamamen yanlis yapiyorsunuz. Yatas'in piyasa degeri 882milyon TL, Dogtas'in ki ise 905milyon TL. Yani Dogtas, Yatas'tan daha fazla bir piyasa fiyatina (hisse fiyati) sahip.
Ilk 6 ayda Dogtas 250milyon TL ciro ve 5milyon TL net kar acikladi, Yatas ise 346milyo TL ciro ve 21milyon TL net kar acikladi.
Ozetle, Dogtas'in daha az ciro ve net kari olmasina ragmen Yatas'a gore ciddi primli bir piyasa fiyatina sahip. Yatas o nedenle yukseliyor, Dogtas yerinde sayiyor birkac haftadir.
4,50 seviyesini ne zaman aşarız acaba ytd.
biz 4,50 derken 4.26 ya geri çekildi..yüz güldürmeyecek mi bu hisse.. ytd
Kağıdı düşürmek isteselerdi çoktan düşürürlerdi.İnatla buralarda tutuyorlar.Temennim o dur ki İlk fırsatta 4.45 i hacimli geçecektir.Asla ytd..
haberlere tepkisiz kalıyor artık.. ytd
Yükselmeyen hisse düser kanunu işleyecek mi bakalım
4.20-4.40 arası çok oyalandı sanki.. ytd
sabah - 4 de ıcbt ne var onu kaçırdım.. alacaktım .. kaçan balık bildiğin balina oldu... ytd
ne patinaj yaptın bea... sabrımı sınıyor vallaa.... ytd
takaslara bakıyormusunuz hiç arkadaşlar. kimde ne kadar mal var. kim alıyor kim satıyor.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ne oluyor ?? ytd
ortak değiliz ama yine de fikir için birşey göndereyim. döndüğü yer manidar. yazacağım şeyler var ama sonra kızıyorlar. grafik belki yardımcı olur. tamamen sallama grafiktir. :)
https://tr.tradingview.com/x/hdHeFBhs/
Euro belini kırıyor hissenin. 4.22 oldu.
aslında son gün alımları umut verici idi ama daha olgunlaşmamış demekki
valla bende anlamadım. euro borcu için şirket adım atmıyor mu acaba.. ? ytd
beklemeye devam edıyorum.. bakalım ne olcak.. ytd
Arkadaşlar endeks bozdu.düsmesi normal.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
endekse rağmen ters hareket ettiği de oldu ama ne bileyim sabrımı sıkıştırıyor.. bunun yüzünden ne kağıtlar kaçırdım.. ama inatla bekliyorum.. ytd
Abiler istersen,z endex satış yedi ondan düştü falan diyin ama hikaye buraya gelmesi gerekiyodu endex bu hafta düşssede biz artık yüzümüzü yukarı çevirdik
http://www.hisse.net/topluluk/showth...90#post1023290
haftalık hisse yarışmamıza alalım tahminlerinizi
Sabah işler yine çok karışacak,3 lü rakamlara geri dönüş
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Euro kuru 4.4TL'ye dayandi, sene basindan bu yana Euro kuru yaklasik %20 artti. Sirketin 150milyon TL civari Euro banka borcu var. 9 aylik donemde kurdan dolayi sirketin banka borcu 30milyon TL artti, net karinin da yaklasik 30milyon TL'si havaya uctu.
Bu gidisle hisse 3.50'lere kadar duser sanirim. Ismarlama 5.5TL hedef fiyatli cakma araci kurum raporlarinin da bir etkisi olmayacagi belliydi zaten.
3.5x civarina duserse tekrar pozisyon acmayi planliyorum.
çıkarken 0,01 , 0,01 düşerken ,034, 0,34.. .. ytd
Bizim spek efendiyi gören duyan varsa insaniyet namına haber versin !!!
işlem hacmi iyice düştü bir yana evrilmesi lazım. bu İnşallah yukarı olur
beyler sabrım bitti çıktım hisseden.. artık daha da dönmem sanırım.. size iyi kazançlar. ytd.
kağıda gelince tahminim buralarda bayağı ky birikmişti. onu dökmeden gitmez bayağıda döktü galiba ben ortalama 3-5 yıllığına buradayım ALLAH ömür verirse