Bizim hissenin altında yatır varmış diyorlar..
Printable View
Bizim hissenin altında yatır varmış diyorlar..
Sakin bence ben burada suçlu aranacaksa malum kurumu suçlu buluyorum mine hanımın suçu olduğunu düşünmüyorum şahsen iptal için bir gerekçe de ben goremdim detaylı bakmadım ama var mıdır gerekçesi...
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bültene nereden ulaşabiliriz
Gerekçeyi napacaksın.. Olan bizim lotlara oldu lanet olsun..
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Lütfen bugün şirket bir açıklama yapsın..
Bekleyeceğiz arkadaş yapıcak birşey yok
Nerden bulaştik arkadaş yarın taban kesinde önemli olan nerede duracağı ...kötü oldu 30 kuruşa düşerse yandı gülüm gülüm keten helva ..
İnşallah son ellerindeki 1.000.000 hisseyi millete kakalamamislardir.ytd
Gerekçesiz red etmişler. Resmen dudukluyorlar bizi ben kurumdakilerin dosyayı incelediğini sanmıyorum yada ky yi biktirmak için özellikle red edilecek başvuru yapılmıştır. Sonuçta hırsızlığın masteri burda yapılıyor
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunlar bu haberi biliyorlardir.neden aksa. Dusurmediler.ytd
SPK bülten yaz Google çıkar
Bu durumda dahi bizlere cevap veren bir patronumuz var. Kendisi twitterda cevaben gerekli duzeltmeleri yaparak bu sorunu asacaklarini sadece zaman kaybettiklerini belirtti.
SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Komediye bak . iptal ettim diyor sebep ne diyorsun sebebi yok, canım öyle istedi. Ulan nasıl bir kumpasa düştük.bu hissede uzun zamandır varım acundanda önce . Ama yeter artık adilikleriniz bitmedi gitti.
SM-C7010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birdaha başvuru bir uç ay daha bune saçmalık spk da saçmalıyor ya tam reddedersin allah sonumuzu hayreylesin
Hemen karamsar olmayalım bir ard niyet olsa boşaltırlardı bugün. Mine hnm bu işe girmiş artık aksaklıklar olabilir bence çözecektir zaman içersinde
[emoji1] [emoji1] [emoji1]
Benim anladığım uygunsuz bulmuş farklı şekilde transferler yapılmalı tahsisliyi onaylamamış
Gerekli düzeltmeleri yapicam demiş tivit 'den
Boşver düzeltmeyi falan.. Bu iş bitti...
En büyük hata bizde.yatirimcisina 24 saat twitter dan hakaret eden kadına inanıp yatırım yaptık...
Kervanci bu iş bitti derken duzeltme veya baska bir cikis yolu bulunmazmi
Birader bazen bilenlerde red olacak başvuruyu yaparlar soyulacak çok adam var
Şimdiye kadar alan ky. İdi satanda ky. Olacak sanırım yani kimse satmassa sıkıntı minimuma iner sadece tahmin ytd
P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şimdi ne olacak maliyetim 0,82 şansızlığın böylesi bunalıyorum
Mine hnm yazmış sadece zaman kaybettik gerekli düzenleme yapılacak yola devam diyor. Tabi ki sıkıntılarda olacak yolun sonu güzel bence sadece sabır...
Benimki 0.85 ben daha fazla bunalıyorum.. Hem de 40 000 kere... Of fo off. Off..
Kardeşim bence hiçbirşey olmaz günübirlik dusunmezsek eğer...yarın veya birkaç haftalık sureclere bakmadan yatirmci mantığında olursak hicbirsey olmaz...elbet sirketi alanlarin b planida vardır...belki yarın bir haberle tavan bile yaparlar...acele verilen kararlar zarar getirir belki bir sure zararda bekleyecez ama kazanan sabredenler olacaktır...kimsenin bize para kazandırma gibi bir mecburiyeti yok ... elbet bu sirketi düze çıkaracakları...
Kimseden korkumuz yok evelallah , hiç kimseyi dolandırmadım, hiç kimseye umut verip yüzüstü bırakmadım o kadar güçlüysen hırsızların üçkağıtçıların dolandırıcıların peşinden koş....Mine Tozlu ya biz de güvendik ama milleti yönlendirmedik yükselecek diye ama yanılmışız
Kimi yonlendirmisiz birader ...buradaki diğer arkadaşlar gibi bizde yüzde doksan onaylanacak ve hisse yol alacak diye dusunduk yanlış mı dusunmusuz...ama maalesef o yüzde onluk kısım gerçekleşti...hisseye girerken banami sordun...git işine akıllı ol...kimsenin kimseye borcu yok ..aldiysak kendi tercihimizle aldık....sende kazanacaksın diye girdin muhtemelen ...kimse zarar için girmez bir hisseye ...hadi rastgele yazilarinda beni muhatap almazsin umarım...
Kap ta açıklama var sakin olun kadın işinin başında https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/661908
Trnsk ile ilgili bişey yok
Süreç en az 3 ay daha uzadı. Artık 0.50-0.60 arasında gider gelir gibi baya süre
Tebrik etmek lazım.mine hanım şirketine sahip cikiyor...canınız cehenneme demiyor ...ama bu para kazanacağız demek değil elbet...zararda edebiliriz...haberin scakligi ve yaşadığımız hayal kırıklığı nedeniyle olumsuz yazmış olabiliriz...bu işin kilit noktası sabır arkadaşlar tünelin sonunda ışık var ...inşallah yanilmayiz...ytd..kendi adıma...
Çünkü işlem markadan geçiyor
Ben bu şirketin 5 senedir yatırımcısıyım... değerli dostlardan vermiş olduğum rahatsızlık için özür diliyor ve ‘allah herkese gönlüne göre versin veya alsın diyorum’ konuyu kapatıyorum
3 beş kurus kazanacaz diye eldekınıde kaybedıyoz moral kalmadı alt üst oldu
küçük yatırımcı sakin ol panikleme lütfen
önümüzdeki hafta kararlar alınır tekrar başvuru yapılır diyor tecrübelerim
bu işe daha önce başarmış profesyonel bir insan var ykk başkanımızı incitmeyelim direksiyonda o var lütfen
Gerekçe şahsın para koyup ,sonra parayı (şirketi)yönetme yetkisi alıp sonrasında da parayi tekrar kendi şirketine aktarması olabilir mi ??
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Onay işi olacak olsaydı hisse 080lerde olmazdı sürerlerdi markada açıklama gelmesi tekrar başvuru yapacaz demesi onaylanmama gerekcelerini ortadan kaldırıp tekrar başvuracak olması aynı süreci trans ta yaparlar fiyatı düşürürse hisse kaybeder hatta götürebilirde başvurunun 2/3 ay da sonuçlanmasından sonucu bildiklri yada tahmin ettiklerini gösteriyor