Bilmukabele afiyet olsun efendim, isletmecimiz cafede dikeliyor, ondan buraylan ilgilenemiyor!
Kusura bakmayin.
Printable View
Yoksa dükkandan çıkarma icin mahalle baskısı mi yapılıyor ? :agla: Bu baskıyı yarın köfteci Yusuf amcaya soracağım
Bugün bir kafeden bir burdan darbe üstüne darbe yiyorum yatıp uyuyayım bari . Çok fazla forumda durunca şimşekleri cekiyorum herhal :)
Saat 06:15de kalkacağım en iyisi yatıp uyumak.
Afiyet olsun devam edenlere
Sen bi yanardöner meyve tabaaa gönderme masaya,sonra tükkan batıyo..
Dünya batıyor,senin tükkan ne ki..
İşimiz gücümüz var,gün doğmadan uyancez.
Havalar ısınmaya başladı, sezonnuk gezi programımı devreye almam lazım! :yahoo:
Tekelci Amcam, inşaallah atölyeye bolca ırakı kolisi bırakmıştır, elimiz boş gitmek olmaz! :notr:
Son sarışını da kökleyip zıbarır, Reha GAYA! :yes:
Dipçik mipçik derkene, dıngılıp gitmeyelim! :oleyo:
Sn. reha abi, bu senin isletmecinden pek bir hayir gelmeyecege benziyor. Varsa yoksa ona buna kelam anlatmaya calisiyor gahve koselerinde. ya iyi biri ni bul yada beni tayin eyle taaa uzaklardan. Misdiva iyi birine benziyor hakkini yemeyelim.
bugün şarapçıyım
merhaba sofra, akşamınız güzel olsun
İyi akşamlar herkese , dükkanı açalım ..
Başlayanlara afiyet olsun , 10 gibi bende başlarım
İyi akşamlar afiyet olsun sofra..
Başladım , afiyet olsun
Herkese selam.Bal olsun...
http://i68.tinypic.com/sbom5d.jpg
Hop 1.5 saat sonra, ETÇİ BABA'nın mekanındaydık! :bravo:
Babamızın ellerinden öptük, etlerlen pardon onunlan hasret giderdik! :oleyo:
Çokta güzel yapıyorlar .. Valla canim cekti gece gece etçi babamın etleri
http://i68.tinypic.com/2dlp0g0.jpg
Ve Köfteci Yusuf Abi için, idmannara başladık! :yahoo:
Öyle gelipte 1.5 porsiyon köfteylen kalkmak olmaz, en az 3 porsiyon yemek lazım! :oleyo:
Darılır yoksa! :dvr:
Şimd ise, ırakıylan hazım aşamasına geçtik! :yes:
Tam rakiyi bitirdim uykum geliyor dediydim etler filan derken uyku gitti :yes:
Balıkla hiç işim olmaz abi asla yemem , çorbada seven biri değilim ama etçi babaya ikinci gidişimde arkadaşlar ısrar etti az tandır içmiştim süperdi bu yüzden sizede ileteyim demiştim.
Bizim Yusuf abide öyle bir durum yok , Yusuf abi öyle çorba filanla uğraşmaz direk et :yahoo:
Başlığı okuyan herkes acıkmıştır :yes:
Rakı ile bugünkü muhabbetim bitti , ufak bir atıştırmalik sonrası tv karşısında uyku moduna geçerim .. Sabahın köründen beri forumdayım artık kapatayim şu interneti ..
Bir iki saate geri gelir ama suan Reha beyde gitmiş başka gelende yok, sayın yöneticim buralarda herhal ama oda yazmıyor ozaman ben yatar.