Yatırımcı-x den yorum alabilirmiyiz.durum çok kötü galiba
Printable View
Yatırımcı-x den yorum alabilirmiyiz.durum çok kötü galiba
sanrım çok kötü
Arkadaşlar bilanço kap a düşmedi siz nereden bakıyorsunuz?
Bir vergi müfettişi olarak şunu söyleyebilirim ki; geçen bir arkadasin da söylediği gibi adam faaliyet karını yok etmek için bildiğin yirtinmislar! Bu kambiyo zararı yıl sonu daha da artacak bu gidişle.kkeg yazılan tutarın ne olduğuna nazimlardan bakmak lazım yada bilanço dipnotlarina bakmak lazım. Karşılaştırmalı bakmak lazım tabiki ama geçen yıla falan bakmak lazım. Ama işin özü şu ki beklentinin içine etmeyi yine başardılar yazıklar olsun!
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/640359
MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bilanço bana göre iyi,geçen seneye göre düşüş,,,
2017/3. dönem geçici beyannameye göre;
Net Satışlar: 49.908.944 TL
Dönem Net Karı veya Zararı: 161.707 TL
Birazdan SPK mali tablolar da düşer, bundan pek farklı olacağını sanmam. Ara dönem olunca makyajı yapmadan edememiş, faaliyet giderlerinde cukkalamış gene patron.. Hayaller yılsonuna kalır..
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/640359
50 mylyon fatura kes,malın maliyeti 3 mlyon ama kar 160 bin,tam ceyyar yaw
mali mi yoksa vergi dairesimi !!
Finansal rapor daha yayinlanmadi
batarsın da kurtuluruz a.q! nasılsa bize kar etireceğin yok senin, batışından belki haz alırdık...adi herifler
Kendi şirketimin bilançosuna bile bu kadar bakıp takip etmedim. Ne karın ağrısı herifler.. Benim kendi şirketimin piyasa değeri yakında bunu geçecek , kafa kafaya gidiyor.. Böyle rezalet olmaz. yani şu anda -7.500.000 zarar dese bu şirketin değeri bundan iyi olurdu. Biz eskiden böyle - 10 milyon zararda şirketin ,ham şimdi kar açıklar ha açıklayacak falan derken kağıt % 100 giderdi. Bu kadar işe bu kadar ciroya 15 milyon kombiyo zararı demiş , bu kafadan bir kalem. bunu göstermeseler rahatlıkla 15 milyon kar yazacak kapasite var. İnce ayar çekiyorlar. Misine ipi gibi. Demekki böyle bir zaman gelince anormal bir kar yönünde ( yatırımcın elindekileri topladıktan sonra , sıkılanlar sattıkdan sonra ) ayar çekecekler. Bunlardan bu beklenir , gerçekleri yansıtmıyor. Yola devam..
Gerçek karşılaştırmalı bilançosu daha Kap a düşmedi ..Görünen şu ki bilançoyu istedikleri gibi düzenlemişler zaten hisseyi yukarı çekip satışlarından böyle bir tablo yaratacakları her yönüyle kokusu yayılmıştı..Karı yine götüren yönetim giderleri olmuş 6.3 milyon..Anlaşılan bu şirket karı göstermeden direk peşin cebine atıyorlar..Bilançoyu görünce detaylı bir analiz yapalım...
EMKEL Konsolide 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -3235566
Sanıyorum yanlış görmediysem gerçeği geldi ve 3.2 milyon zarar...
Patrona laf yok.Gayet iyi niyetli.Adam şirkete Orta halli bir cip alıp zarardan yazabilirsiniz.
Bir de buradan bakalım.
Olmadı şimdi ipin ucunu kaçırmış.Heralde kendine yat aldı
3 senedir 1.6-2.7 milyon arasında rutin karlar verip temettü de verdi de ne oldu.Yılarca fiyat aynı kaldı. Birde böyle zarardan kara geçecek diye bekleyeceğimiz bir şirketimiz oldu. Belki böylesi daha hayırlı olur. Bastır paraları leylaya ...Kendi kalemize golü yedik.
Bu kadar ciro yapan şirkete çok flim yapıyorlar..Zaten dibin dibini bulduk, ben her şeye rağmen bekliyorum. Yapacak bir şey yok.Bu bilançoyu acaba 9 aylık geçici vergi dönemi diye salladılar. yoksa 12 aylık düzelirmi, bu soruları çözmek lazım..Şirket ciddi iş yapıyor , ciroda iyi ama sonucu kendilerine göre yontuyorlar..Fikri olan varsa yazsın.
Onu bunu da geçin ciro da berbat yıl sonu 95 falan hikaye. 85 olursa öp başına koy
Bu şirket için 85 milyon ciro çok iyi 100 çalışanı var. Bunların çoğuda 2200-2500 civarı mavi yakalı. Ben Ortalama 5000 TL diyorum fazla fazla aylık 500.000 yılık 6 milyon işçilik gideri tutar. Geri kalan 79 milyon ham maddemi?Kira yok bir şey yok kendi yerleri. Yani böyle komedi olurmu? Hepsi ince ayar. 100 kişiyle çalışan bir firmaya 90 milyon civarı deli ciro. Ben 14 kişi çalışıyorum geçen seneki cirom 3.6 milyon . Allah bereket versin bunlardan iyi kazanmışız :) Çok ciddi film var. Bu at gerçek den borsanın en sürpriz atlarından mış , giderse tam gidecek bir türlü izin vermiyorlar.
Film olduğu kesin ama filmlerde bir yerde biter
Ağbiler yarın düşecekmi yani bunumu anlamalıyız
F3211 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugun son günkü hareketlerde dikkat çeken bir takas varmı ? Merak ettim görebilen varsa atsın.
[QUOTE=YALCIN 71;1198929]Ağbiler yarın düşecekmi yani bunumu anlamalıyız
Ben hiç bir hareket yapmıyorum. Zaten 2.01 lerden paraşütsüz geldik 1.50 lere . Şemsiye şu anda nerede biliyorsunuz... Kıpırdamak daha çok zarar verir diye düşünüyorum. :(
[QUOTE=kepezmesut;1199007]Teşekkürler. Nereye kadar salar daha
F3211 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.resimyukle.xyz/7yybCS.jpg
Dikkat çeken ayrıntı iş yatırım 9. aydan beri yaklaşık 1 milyon lotu döşemiş olduğudur.
KEPEZ MESUUUUUT......
senin hipotez yine tutmadi.İnsan 7 senede hicmi tutturamaz yaa.Yoksa sen patronun yancısımısın
Benim anlamadığım patron yatırımcıyı kucağına almış burada millet makara yapıyor. Bu durumun açıklaması burada yazan müdavimlerin çok iyi niyetli olmadıklarıdır.
Ayvayı yedik desenize bilmeden ne rezil bir şirkete ortak olmuşuz vay be yazıklar olsun emkel..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bunlarin takas toplamasina inanmayin.Nerdeyse 10 araci kurumdan islem yapiyorlar.Araslar zamaninda da oldukca topluydu,bir halt olmadi