2019 2018
Toplam Dönen Varlıklar 96.545.813 77.097.283
Toplam Varlıklar 138.602.501 122.670.442
Printable View
2019 2018
Toplam Dönen Varlıklar 96.545.813 77.097.283
Toplam Varlıklar 138.602.501 122.670.442
Elinsaf! Üç kere yazdığım bilinen bir şeyi bir daha neden yazayım? Vergi dairesine sunulanda belliydi zaten esas faaliyet.
Siz bu kâğıda 6 ay'ınızı vermişsiniz, ben daha kâğıt cenin iken bulaştım.
Bu kâğıtta her şeye hazır olmak lazım. Halka arzda "bonus lot, bir ay satmayana şu kadar lot, 1 yıl bedelli artırım yapmama, 5 yıl asgari yüzde 70 temettü, gelirinin döviz olması dolayısıyla kurdan olumlu etkilenmeme" gibi birçok pazarlama yöntemi izlendi. Halka arz sonrasında da Sayın Binali Yıldırım'ın ekonomi işliyor demek için limanın arzına gelen talebi dillendirmesi tuzu biberi. Bütün bunları dile getiren Bolat "Yatırımcımızın arkasındayız." dedi.
Maalesef arkamızdalar. Önümüze geçmelerini bekliyoruz.
kar rakamı çok iyi, 2 tl e yakın bir temettü rakamı çıkar bu kar rakamından YTD
Şubatta ihracat % 2.3 artmış...
Tlman için olumlu bir haber....
İthalat % 9.93 arttı...
250 milyon piyasa degeri var 50 milyon kar açıkladı yanne piyasa değerinin beşte biri kadar bölle bi şirket daha bistte yok YTD
Şaşılacak bir şey; en az 1,7 TL temettü verecek şirket 9,56'ya kadar düştü ama ne alan var ne yorum yapan.
Şuanki getirisi banka mevduat yada kar payı yıllık getirisinin 2 katı yaklaşık...ilginç bir durum.şirket benim olsa bı fiyattan toplarım...
12 lerden 600 kadar almıştım, karda idik,bir iki gün derken eksiye geçtik. bugün 9.50 nin de altına gidince 7 lere düşecek herhalde şimdi maliyet düşürmek demek ki yanlış olacak diye düşünüp almadım.
Hasbel kader gördüğüm bu senedi kısa süre önce 11,70 den almaya başladım.Düştükçe ufaktan yine aldım.Dolaşımda 6.261,659 lotu olan senedin muhtelemelen çok büyük kısmı elbet patrondadır.Senetle ilgili çok yatırımcı yok.
21 milyon sermayeye karşılık faaliyet karı yine sermayesi kadar bile olsa vereceği temettü yine cazip olur.
Ne var ki,bu speklerin al birini vur ötekine. Biraz mal alıyorsun gıcık kapıp hemen aşağıya basıyorlar. Oradan alıyorsun yine aşağıya.
Virüs krizini hepimiz çok hafife aldık.Oysa borsalar için öngörüler çok vahim.Örneğin; Avrupa borsalarının toplamda %50 düşeceği olasılığı bile öngörüler arasında.Bu sebeple mal alırken biraz sonra ve ertesi günü yine düşebileceğini göz önüne alarak ufak ufak almak lazım.
düşük sermayeli , açıklığı da düşük, kar eden , temettü de dağıtan şirket ama bak % 10 u da geçti eksisi
çünkü bu abiler bizi dindarlıklarıyla , para kazanma hırsımızla v.s. herşeyle kandırıyor, 6,5- 7,5 aralığına gelmeden almamak lazım. düşerse 5 lerde de yedek kurşun olmalı.
Sürekli devre kesiyor bu nedir yaaa...
Zaten marj yüzde ona inmiş.devre kesmeyi kaldırmaları lazım .tavan ve taban olunca devre otomatik kesilmiş oluyor[emoji848]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6 liraya inermi acaba bir daha ?
Corona cok etkilermi acaba karliligini
Ytd
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trabzon'da ikâmet eden var mı aramızda?
Şirketin 2020 temettü açıklaması hala yapılmadı...
Bilgisi olan varmı
Mayıstan önce olmaz. Temettünün ne önemi var yabancının satışı bitmiyorki. Bir hissede yabancı olursa sağlam durur güven verir, bizim hissede ise yel almış götürüyor sanki. Elalemi talih bizi kör Salih düzüyor. Karakter yoksunu patron da satacaksan en dip noktasından alırım diyor. Al birini vur ötekine. Korona bulaşsın sülalesine
Genel kurul ne zaman.Temettü ne zaman açıklanacak.Iyi bir temettü açıklarsa burada kalmaz sanırım.YTD...
Geri alım yapmazsın, hisseyi rahatlatacak haberi geciktirirsin.Kıytırık hisseler bile 1 haftadır tavan gidiyor.Sağlam bilançosu iyi gelecek vaad ediyor diye aldık durum ortada.Yazıklar olsun senin gibi hisseye...
senede 36 bin temettü almak için (aylık 3 bin)
30.bin lot almak yeterli olur mu acaba.
yoksa 40 bin mi almak lazım
9.50 üzerine atsın da alalım.ucuz kalmış ama patronu pislik
Temettü için bir kanun çıkarmışlar karın yüzde 25 kadar dağıtım olacak deniliyor biraz araştırma yapmadan hisseye atlamayın derim
KAAN_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eh 10 un altına inmez artık...
Biraz uyuz hisse gibi geldi bana birakalim spek kafasina gore takilsin
endeks hedef 110 bin...tliman 15 tl hadi aslanım
Warren Buffett 4 havayolundaki hisselerini sattı
Berkshire Hathaway şirketinin sahibi Warren Buffett Cumartesi günü hissedarlarına verdiği demeçte, ABD’nin en büyük dört havayolu şirketindeki hisselerini sattığını duyurdu.
Amerikalı yatırım şirketi Berkshire Hathaway, Delta Air Lines’ın yüzde 11, American Airlines ve Southwest Airlines’daki yüzde 10, United Airlines’daki yüzde 9 hissesini sattı. Buffett, şirketin dört şirkete yaklaşık 7-8 milyar dolar yatırım yaptığını söyledi.
Yeni koronavirüsün ortaya çıkmasıyla havacılık sektörüne talep olmamasına dikkat çeken Buffett, “değer biçmede hata” yaptığı sonucuna vardığı için bu hisselerini satmaya karar verdiğini belirtti.
Buffett, “Ciddi bir kayıpta bile parayı çıkardık, biz şirkete fon sağlamayacağız… Gelecekte havayollarının para biriktireceğini düşünüyoruz” dedi.
Buffet’ın sözlerine şunları da ekledi: “Ben yanlış olabilirim ve umarım yanılıyorumdur. Çok büyük bir şekilde havacılık sektörünün değiştiğini düşünüyorum ve dört şirketin her birinin en azından ortalama olarak 10-12 milyar dolar borç alacağını düşünüyorum.”
10.42 ile dahil oldum .bol kazanç herkese
12 aylık ta açıkladığı bilanço çok iyi...tabi 1. ve 2. çeyrek kötü gelecektir