Flemingo hc bile gelmiş. Durum o kadar yani.
Printable View
Flemingo hc bile gelmiş. Durum o kadar yani.
Duzelteyim, Flamenco72
Hadi 8.65 e gel de destek atayım
Bu hissede Norveç Varlık Fonu bile henüz para kazanamadı spenc hocam 2$ maliyetleri var. onlar da temettü için bekliyormuş :)
2017 yılında girdiler. Eğer Kordsa pişmanlıktır diyerek çıkmadılarsa hala aramızdalar.
Bu sene için temmettü tahmininiz var mı arkadaşlar?
BEn 0,5-0,6 tl bekliyordum ama sonradan fikrim değişti. Hisse başına 0,35-0,40 aralığında gelebilir.
yazmayayım diye sabrettim ama,ne adi bir kağıtmış bu ya,borsa %1,3 artıda,2 ünde %-6-7 yaptı,karaktersizler...
lot sayıyorlar,********ler
Bu neyin hacmi? Anlayan var mı.
8,65 ten alacağız dedik 8,80 den aşağı bırakmadılar. Taam taam almayız söz...
Ikili dip yapsa bari. Bu savaşçılara güven olmazsa neyse biraz daha bekleyelim.
Satıcı yerlimi yabancimi
Adam niyeti bozmuş ne duyduysa
Unlu verdikçe verdi be ya
Önce vakıf verdi 206.000
Sonra unlu. 250.000 verdi yanlız elinde olmayan malı verdi -de
Banka tarafında hala fırsat var diyerek fonlar o tarafa geçiyor sanırım.
Yarın yukarı attı atı atmadı eyvallah ederim.
Spenc hocam ben göremiyorum bugünün pastasını. Bir kaç gün Warren Buffet tarzı sadece gazetelerden takip edebiliyorum piyasayı Böyle de güzelmiş hayat :)
Ya düşün sen spencin durumunu :) bir defter bir kalem. Bilgisayar neyim falan filan yok bende. Takas pasta görmeden gidiyoruz yıllardır. Herkes ona buna vermiş deyince ne oluyoruz diye merak ettim. Okyanusta küçük sandal misali bizimkisi sandal bile değil. Kürek yok ki akıntıyada çekemiyorum. Hayırlısı.
Tahtaci Diğer hisselerim tay gibi koşarken bunun bu halini seviyorum ben :) daha da sal ki portföyümu dengeliyeyim. Tabi tavsiye olmasın.
şimdilik elveda
Arkadaşlar merhaba;
Kontrol gücü olmayan paylar ile ilgili bilgisi olan var mı?
Bilançoda gözüken kontrol gücü olmayan paylar bir hayli yüksek gözüküyor.
bu kağıdın gözü hep toprağa mı bakacak