Hisse toparlanamıyor,sanırım dövize baskı yapmak için bunun fonundan para aktarılıyor mevcut yere,yoksa mümkünü yok buralara düşmezdi,bütün yaptığı bedelli paraları nerede acep,ne işler çeviriyor iktidar ve uzantıları ???
Printable View
Hisse toparlanamıyor,sanırım dövize baskı yapmak için bunun fonundan para aktarılıyor mevcut yere,yoksa mümkünü yok buralara düşmezdi,bütün yaptığı bedelli paraları nerede acep,ne işler çeviriyor iktidar ve uzantıları ???
cevap için tesekkur ederim bol kazançlar dilerim.
Varlık fonunun talan edilmesi,bu fonun içinde bu hissede var:one:
https://m.youtube.com/watch?v=mCsA0X2W65c
Kurnaz iti,moku çok bunda,sadece milleti soymakla meşguller,defalarda bedelli yaptı hepsi ayni terane,13.50 ne demek yahu,bütün bankalar katlamış şimdi düzeltiyorlar,bu ise pirim yaptırtmadan düzeltiyor namızsızlar,halka arz olduğundan beri takip derim,hele bir ara 3500'de ineklemişti,alayım barı dedim anında 4000 yaptırdılar,bende peşini bıraktım 4-5-10-20-30 derken 70 yaptı bende öküzün trene bakar gibi arkasından baktım,esasında bakmayın sızlandığıma iyi para kazandırdı,ama böyle ineklemesi zoruma gidiyor:notr:
Bundan önceki bedelli sonucu bu fiatlardaydı,23 göstermişti peşinden,bende güvenmediğim için postalamıştım,peşinden tekrar bedelli,üstelik bedelli boyunca 16 altına hiç düşmedi,bitiminde 17 yaptı,peşinden endex düşüşünü bahane edip 13.50 gösterdi,yani belirteceğim hissenin durumuna göre hareket edin,ben öyle yapıyorum,hiç olmazsa kar yazması oluyor,yok eskiden olduğu gibi olsun dersen biraz zor,zaten tepe noktası 30,bu şartlarda orayı görmesi zor,en fazla göreceği rakam 18-19...ytd.
Bascm'i bitirdin buraya mı düştün ? ismide değiştirmişin. :)
KALKINMA yetkilileri daha önceki yorumlarımdada ısrarla söykediğim gibi bu kağıdınızın BORSADA ne işi var allahaşkına.PÖİP'de bulunmaktan o kadar memnunsunizki çıkmak için hiçbir girişiminiz yok 3 senedir.
Ama BEDELLİ açıklamayı hiçmi hiç ihmal etmiyorsunuz.Kağıtta ne teknik kaldı ne bir şey.Siz rahat oılabilirsiniz ama ben ve benim gibi KALKINMAZEDELER memnun değiliz.
Borsanın tam bir FİYASKO kamu kağıdına 3 senedir sahibi olmaktan utanıyorum inanın.Bu kadar istikrarlı(!) bir şekilde yatırımcısını ÜZEN başka bir kağıt varmı allahaşkına.
Bedelli paralarıda iç oldu,zehir zıkkım olsun,adam bedelli paralarını dövizi dizginleme kullanıyor,yani bizim paramızlan,ayıp yahu ne demek 12.600 hisse demek,bütün bankalar katlamalı gitti,şimdi boşaltıyorlar,buda gitmeden içini boşaltıyor:seyt::seyt::seyt:
Kalkınmayanların kalkınma bankası tavan çekmiş 13.98:evil:...bedelli sonunda 16 altına inmemişti,demekki amaç bedelliye teşvikmiş,artık tekrar 16 ne zaman olur diye beklentiye girecek,üstelik borsa 5000 endexsine göre yarı fiatındayken hissenin fiatı yüksekti,endex 4700 altına indiği an tepetaklak oldu,ama endex 3000 iken durumu bundan çok iyiydi:bravo:
Öncelikle hepimizin başı sağolsun.Güneydoğu depreminde yitirdiğimiz tüm vatandaşlarımıza allahdan rahmet Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.
Bu rezil banka ve yöneticileri hakkında artık bir şey yazmak istemiyorum.Ama hem kağıdı hem bizleri batırdıkları için kına yakmayı ihmal etmesinler.
Bankanın deprezedelere yaptığı yardıma hiçbir sözümüz olamaz.Anlamadığım bu kadar parası olan bir bankanın kağıdı neden PÖİP batağında yatırımcısınıu süründürmeye devam eder yıllardır.
Bu bankanın yetkili insanlarından hiçmi olumlu bir haber duymayacağızx allahaşkına.Israrla soruyorum bizleri soyarakmı bankayı yürütmeye çalışıyorsunuz.Laf ola beri gele cinsinden yakında yine bedelli açıklayıp işgüzarlığa devam edersiniz.
Seans açıldığı gibi %4'e yakın ekside.Dip yapmamışsın lanet kağıt (!)yinede teşekkürler.
Hırsız vaaar,bunları tutuklayan yokmuuu...başta ak olursa oda bunlar gibi hırsızlık yapar,2 defa bedelli yaptılar milleti soydular iktidarıylan 12.50 ne yahu be,diğer bankalar uçtu,işbank c bile bunlara yaklaştı 11 cıvarı,zamanında 5 iken bu 20,allah belanızı versin,merak etmeyin by kemal geliyor ümüğünüzü sıkacak,müebbet bile size az:seyt::seyt::seyt::seyt::seyt::seyt::seyt:
Günaydın.Dostlar alışverişde görsün misali 4 tane bildirim göndermişler KAP'a.Yine bedelli açıklayacaklar gibi.İşleri güçleri vermeden almak.
Laf olsun diye KAP'a gönderdikleri bildirimlerin sonucu her zamanki gibi yine ekside açdı kağıt seansı.Allah hepinizi nasıl biliyorsa öyle yapsın yöneticiyim diye bol bol maaş alan baylar bayanlar.
Çok başarılı(!)bir devlet bankasının yüz karası bir kağıdına sahip olmanın gururu(!)başka bir şey.Kimseye tavsiye etmem.
İktidar değiştiğinde lav edilme durumu var,bide yüzsüzce bağış yapıyorlar,kimin parasını yapıyorlar acep,resmen bu banka arpalık olmuş,varlık fonunun içi tamamen boşaltılmış,sanki fonda para varmış gibi bide bağış yapıyorlar reklam şovlarıylan,hepsi yalan uyduruk bağış falan yok tamamı düzmece algıdan ibaret,bunlar sadece alır vermez,şunu bunu yaptık derler hesabı halka keserler,sadece almasını bilirler,üstelik halkın parasıylan yapılanları vergiylen tekrar halktan alırlar,yani çifte kazık,çıkartılan düzenlemeler torba yasalar hep kendi çıkarlarına,üstelik yargıyıda ele geçirip hakkımızda konuşmasın diye yargıyı adalet isteyenin üstüne saliyorlar,az kaldı iktidarın ömrü hesap günü yaklaşıyor.
Günaydın.Sevgili REFABA kardeşim son yorumunuzda herşeyi o kadar gerçekçi ifade etmişsinizki başkaca yazacak bir şey bulamadım.Ne varki ANLAYANA SİVRİSİNEK SAZ ANLAMAYANA DAVUL ZURNA AZ atasözü misali kimsenin umurunda değil dediklerimiz.Son derece kötü bir yönetim ve rezil kağıtları başımıza resmen dert oldu çıktı 3 yılı aşkındır.
Bu şimdi tavanmı çekti 13.09,valla inanmam kedidir o:notr:
Bankamız Hazine ve Maliye Bakanlığı ikrazı ile iklim finansmanı için Alman Kalkınma Bankası KfW'dan 100 milyon Avro kredi ve Alman Hükümeti tarafından karşılanan 10 milyon Avro hibe finansmanı sağlamak üzere ilgili anlaşmaları imzalamıştır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1132376
Bu haber dün öglende geldi tepki vermedi,bugün verdi ilginç...% 98 iş almış 34908 ,bu daha ilginç,zaten çoğu hisse işe aitti, tavandan lot girmeler var, bendede 2.5 k lotu var,temennim önünde 4 seans var taban yapmasa bari:plc:
Az tavanda dur be,bedellide herkese tuzak kurdular inadına 15 altına indiremediler bedelliye girsinler diye gidecek algısı yarattı sarayın soytarıları,bedelli sonu gidecek derken 11 altına bile indirdiler pislik tohumları,bana göre içi boşaltılmş gibi,öyleya dolar nasıl dizginlenecek,neyse az kaldı ifade vermelerine.
Bu kadar takipsiz amaçsız bir kağıt yok borsada.Hemde bir kamu kağıdı.4 senedir anamızdan emdiğimizi burnumuzdan getirdiler.İnşallah 15 MAYIS BAHAR'ında küçük yatırımcıya ettiklerinin hesabını verirler.
Yine KAP'a bir bildirim göndermişler ama kağıtta milim hareket yok.Öztop beyefendi laf ola beri gele cinsinden bildirimlerle sanki banka faaliyetteymiş gibi gösteriyor.Gel 15 mayıs gel.........
FİTCH kredi notunu negatifde teyit etmiş.Kına yakın yöneticiyim diye boy gösterenler.Bizim gibi küçük yatırımcılar üzerinden aldığınız nemalar burnunuzdan gelsin.
4 senedir ne yaptığınızı anlamadık genel müdüründen alta doğru sadece kendi ceplerini doldurmakle uğraşan yöneticileri..İnşallah seçimlerden sonra küçük yatırımcıya çektirdiklerinizin cezasını fazlasıyla çeker ve hesap verirsiniz.Hadi eyvallah seçim sonrasına kadar.
Borsada varmı yokmu belli olmayan bir rezil kağıt oldu çıktı.Kına yakın sorumlular.
Hissede kılıçdaroglu baskısı var milleti soydukları için,temennim iktidar degistigi an buraya kayyum atanması lazım:he:
11,60 tavanda,sevinelimmi ?16 olmadan sevinilmez,zaten geçende tavan yapmıstı sonu hüsran tabandan seviyesinden kötü düsmüstü:plc:
Son derece duyarsız bir yönetim sayesinde ben ve küçük yatırımcı birçok arkadaşımız resmen ve hile batırıldık.İnşallah sizlerinde bir şekilde battığını duymak nasip olur.
İktidarın kazandı,sıkıysa yapma tavan:seyt:
Kalkınma bankasından sorumlu ilgili bakanımızdan veya bakanlarımızdan ricam borsada küçük yatırımcısını yıllardır PÖİP denen bir platformda süründüren KALKINMA YÖNETİMİNİN ivedilikle görevden alınmaları.
Küçük yatırımcısını süründürmekten başka bir işe yaramayan vede İşlevlerini bir türlü anlayamadığım bu kamu bankası bir işe yaramıyorsa mutlaka tedbir alınmalı.