127 okttuklarımı 124 yerine koydum sanırım biraz fazla yüklendim bu sefer ya herru ya merru...ytd.
Printable View
127 okttuklarımı 124 yerine koydum sanırım biraz fazla yüklendim bu sefer ya herru ya merru...ytd.
122 gösterdi 124 üstüne attı,bunun haricindeki turizm hisseleri katladı,geberik avtur bile uçtu 2 tl olan hisse dün tavan bugünde ikinci tavan denemesi yapıyor 5.80 yaptı geri döndü,ayces tekrar tavan 266:notr:
126-129 yarıdan fazlasını okuttuk,10 k lot almıştım 123 cıvarı,bu öfkenin eseri sayılır,diğerleri dursun,ama yne 129 fiatları ucuz sayılır,çünkü diğer turizmlere göre çok düşük fiatı...ytd.
Sanırım tavana gidiyor,bakalım kilit yapacakmı,135.7 tavanı,şu sıralar 134 cıvarı.
140 yaptı 132'ye düştü,şaşırdıkmı :evil:.benim gibiler 139 satarsa olacağı budur :evil:,sadece ben değil huyunu bilenlerde bide patron lavuğu,132.1 zaten devresi yandı:plc:
Tabanı 122.2 :kahkah:...çekermi,hiç belli olmaz adı deli petro,tavanda olur tabanda,bunda sadece işi bileceksiniz :he:
129 yaktı,geleni boş çevirmiyor,üstelik bazıları bizim sattığımız yerden yani 139-40 yerden almış,şimdi ciyaklıyor:plc:
Ayces taban çekmiş 239,o giderken gitmez düşerken anında tepki verir.
Ne yapmaya çalışıyor bu lavuk,131 yapıp peşinden 127 yaptı,ulen lavuğun dölleri milleti satmayamı zorluyorsunuz,merak etmeyin ben ortalama 140 sattmıştım,ortalama maliyetim trade ile alışım 50 cıvarı,sıkıysa oraya indir bakalım:he:
50 yaptırmasan adisin.140 yaptırdı şimdi 122,neyse ufak takviyelerlen yola devam,dibi zaten 88:plc:
Ülen lavuk patron,tahtacısı ve uzantıları,sizde hiçmi onur yok,sezon turizm sezonu hiçmi kazanmıyorsunuz,rezervasyonunuzmu yok,devamlı gariban yatırımcıyı tırtıklıyorsunuz,valla iyi yırttınız,eğerki RTE kazanmasaydı durumunuz haraptı,sizin gibilerin malına çoktan çöktüktü zarar ettirdiklerinize dağıttıktı,benim gibilere bakmayın,biz işi bilenleriz ve her türlü kazanmasını biliriz,hisseyi 850 yaptır peşinden 88 amklar,şimdide 120 süründür:ss::ss::ss::seyt::seyt::seyt:
Ulen 3 gündür iyi sıktın tam senin günün bas yukarıya yap bi tavan,çünkü ismin deli petro aynen yaparsın :ok:
Yine 120 yaptı oradan dağıttı,bak fazla dağıtma elinde mal kalmıyor :he:
Bunda patron lavuğu sorunu var,devamlı satıp milletin önüne takoz koyuyor,ak seçilmesydi bu gibilerden hesap sorulacaktı,şimdiki sistem hırsızı hırsız kollar sistemi,adam devamlı şirketini kayın sırtından büyütüyor,hissenin yakasını bir bıraksa hisse umulmadık yerlere gelecek.
128-29 hepsini okuttum gitti,çünkü tekrar 122 gösteren hisse,ayces pahalı dedik 180-hisse 250 oldu:plc:
123 aldık 130 okuttuk,anca böyle oluyor bu hissede,ayces 300 üstünde,ayces bunun yanında yavru 150 bile olamıyor bu,zamanında ayces 70 iken bu 150-160 cıvarıydı,yani aycesin tahtacısı 2 gömlek bundan üstün bunun yamuk patronu ile.
Yine bugün ufak çıtırlık kazandırdı.
Biz sattık tavan çekti 150,neyse zaman aralıklarıylan ufaktan traderlerlen iyi kaldırdık,şimdilik macera bitti geçici olarak:wave:
165 tavanda,bu deliyi elimizden kaçırdık,adı üstünde deli petro,neyse 200 falan aldık yüzdelik olarak onunlan avunacağız mebcur:(
Balık kaçtı,deli petro azdı çıktığı yere geldi 182 yine tavan,zamanında buradan dönmüştü 90 altı görülmüştü,şimdi şirket el değiştirdi,değişim modeli hisseye gaz verdi bizde uafak balıklarlan uğraşırken büyük balık elimizden kaçtı:notr:
Delipetro bunun ismi 154 yaptı tekrar,180 rakamları buna gelişmiyor:evil:
AYCES'sin tırnağı bile olamıyor,o 350,bu taban 154...kentde taban 527 SPK yüzünden,TETMT 1550,kentde onun tırnağı olamaz...tamamda alıp başını gidenler neden düşmüyor esas soru bu ?
Ufaktan almıştık 155 altından 175 gönderdik deliyi,tekrar oraya gelirse dalarız yine:evil:
Tekrar almıştık cuma kapanmadan önce 163,bugün 173 postaladık,ufakta kolsa kar kardır,öncekileri 140 okutmuştun 130 altına iner diye gitti 185 yaptı üzüldüydüm,154 taban çekmesi fırsattı,korkarak aldık 170 üstü okuttuk,160-170 cuma hareketliydi,bizde hareketliydik,yani140 çıkış fiatımı 150-160 oldu ve elimde yok,tekrar 160 fırsatı yaratırsa dalarım,giderse yolu açık olsun,bunun adı deli petro devamlı fırsat yaratır...ytd.
178.6 tavan çekti,peki deli petro geçen neden 154 taban çektin 185'den ?
200 zinciri kırılamıyor,buraya yaklaşırken satış yiyor,ayces kadar bile olamadı:notr:
Delidir ne yapsa yeridir,yine milleti döküyor,dutları sallıyor,dökülmeyenler beklesin,en son 166...ytd.
Bugünde satıcılı,üstelik önceki lavuk gitti yeni lavuk geldi,bununda ondan farkı yok,157 ne demek,millete 180'den mal vermiyordunuz,kentinde bundan farkı yok,endex olmuş 81 üstü,sattığım kağıtlar uçtu,bunlar düşüyor,var bende bir olay çözemedim,14 zor olan kalkınma bile 26 oldu,tamam kazanıyoruz ama zoraki :seyt::seyt::seyt:
157'ye düştükten sonra 177 yaktı,şu sıralar 175,hakikaten ismi üstünde deli petro boşuna demiyoruz,resmen deli sağı solu belli değil:notr:
Devamlı 160 altını yokluyor zirve yaptıktan sonra,200 aşılması mecbur,aşılırsa kimse tutamaz,kentte böyle olmuştu,şimdi 400 cıvarına direk dikti,bu 2 hisseye yoğunluk olarak varım...ytd.
Bugün yine sıkıntılı,dün 157 yaptıktan sonra buradan desteklen 177 yaptı,bugün biraz zor,çünkü bu hareketleri yaptıktan sonra devamlı aşağıya çekiyor tahtacı,adam trade yapıyor bizim gibi,neyse bekleyelim bakalım belki sürpriz yapar nasıl olsa adı deli,ne yapsa yeri ,AYCES 395,bunun 2 katı oldu,bu 100 iken o 70:evil::whistling:
164 yaktı,açılış göstermelik 169 yapmıştı,ky düştü bir hainin eline,bakalım 160 altına inecekmi,yakındada zaten yasak gelir,ne öyle zart aşağıya zart yukarıya,kıçında kıl kurdumu var acep bunun:plc:
161 görüldü,haydi deli kaldır buradan:bravo:
Kaldırmadı,sanırım bir hinlik peşinde,bugün 155 görüldü :evil:,bakalım buradan yukarıyamı çıkacak yoksa dahadamı inecek,delidir ne yapsa yeridir:bravo:
Haydi gari bugün uç,retbul gibi kanatlandır bizi delinin delisi:plc:
Millet aya uçuyor,buda yaya gidip milleti yerin altına doğru götürüp duruyor,senin yatacak yerin yok deli nuri 152 neki,endexse göre 3/1 fiat,benim için hava hoş,iyi kötü alacağımızı aldık,olan yüksek maliyetlilere oldu,senin ayarında ayces 430-adel 660-kent 400 hepsi 5 misli gitti,sense garibanların parasını iç ediyorsun,senin vicdanını z...kim.
Nurullah Ercan kimdir,para hırsı yüzünden yapmayacağı yoktur,aslen bursalıdır.hapse girmemek için yapmıyacağı yoktur acımasısın birisidir,yaptığı kötülüğün bedelini vücudu çekiyordur,sevecen değil gaddarın birisidir,böylelerin hissesi alıınmaz,geliın,görünki borsada çoğu şirketin bundan farkı yoktur:notr::seyt::seyt::seyt:
https://www.gazeteilksayfa.com/nurul...da-178016h.htm
https://www.odatv4.com/analiz/bu-isi...birakildi-7891
https://www.takvim.com.tr/Guncel/200...tin_var_patron
Haydi deli çek bir tavan,aşağıya indirdiğin zaman lot kaptırıyorsun,yazdığım gibi benim için fark etmez 100 altına kadar alıcıyım,yukarı sürdüğünde %50 satıcıyım,aşağı indirdiğinde sattığımlan alıcıyım,nasıl olsa oyunun kuralı böyle,bunu sende yapıyorsun :plc: