BİM bu sene günlük ortalama beklentisi 13 bin Tl, kimse Mercedes E serisi ile Fıat Uno'yu mukayese etmez.
Ama ortalama cirosu 1300 lira olan bir bakkalda ayakta duramaz, ona mal götüren firmada ayakta duramaz.
Printable View
Benim gibi manyaklarda var...
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=BIZIM
NOT:Amacım kimseyi yönlendirmek değildir.Sadece bilgi paylasımı için yazıyorum.Lütfen kimse benim yorumlarıma istinaden al sat yapıp sonra bana çemkirmesin...Cok anlasam aylardır burda ağlamazdım...
Allah herşeyi bilendir.MU yu da kul hakkı yemekten Kahr edecektir.
SELam ortaklar
Bu hissenin derdi nedir yıllardır düşüyor ı.k
24 lerden alıp satıyordum şimdi 5 lerde
Millet uzak dur diyor bimeks gibi batacak diyor Aslı varmı ? Koskocaman Ülker grubu batarmı ?
Karektersiz cibiliyetsiz kağıt bugunde eksi
size özür borcum olduğunu düşünüyorum , vaktinde burda yazmıştınız ve biz uyarıları dikkate almadık .. MU ' nun ve avanelerinin şeref ve haysiyet seviyelerinin normal insanlar gibi olduğunu varsayarak beklentilere girdik.
bu şirketin arz sırasında fiyat belirlenmesinde görev alan tüm haysiyetsiz rus çocuklarının tespit edilip yargılanması gerekir. yapılan şey açıkça nitelikli dolandırıcılık.
Borcu az gibi duruyor, yanılıyor muyum?
XT1033 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben uzun zamandır izlemiyorum ama bildiğim kadarıyla yıldız holdinge kefil olmuş, bahsettiğiniz rakkam o. Bizimin direkt borcu 38 milyon tl civarı olması lazım. Yanılıyorsam forumdaki arkadaşlar düzeltsin.
rica ederim, bana çok kötü laflar ettiğinizi hatırlıyorum.Burada sadece siz değil genel yapı gaz verilip,uçacak-kaçacak denmesi yönünde.
oysa o dönem yazdım,şirket ortaklarından tanıdığım bile bu fiyatlara inanamamıştı, çok fazla değerleniyor korkuyorum dedi ve yüzdelerle ifade edilen payını sattı.
Şeker-tütün ve kendi ürettiği malları satan bir toptancı zincirinden fazlasını beklemek hata idi.Şimdi fiyat makul yerlere geldi, bundan sonra 5-10 arası gider gelir.
Korkum millet ŞOK'a para kaptırmasın orası da aynısı olacak, bir ara yükseltirler sonra aynı hikaye.
810 dan toplayanlar 5 den yüzün e bakmıyor
kAREKTERSİZ KAĞIT BUGUNDE EN ÖNDE KOŞUYOR DÜŞMEK İÇİN
Doğmamış çocuğa don biçmek gibi oldu biraz ama.. Satışlar sonlanır ve bu seviyelerde ikili dip ile TOBO nun başını tamamlarsa yaklaşık tam 1 yıl sonra 12 TL fiyat hedefi görünüyor... Burada uzun zamandır bekleyen yatırımcılar için çok tatmin edici fiyat olmasa da bu seviyeden maliyetlenenler için %100 üzerinde kazanç demek....
Cümlenin başında dediğim gibi sadece senaryodan ibarettir...
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...ac32c45079.png
hedef 12 tl çıkıyorsa demek ki 3 liraya yol almaya başlayacak ..
asfasda en son 1 lirada uzlaşırız mülkerle onda da hüpnelik yapar 0,90 tl den almaya kalkar rus cocugu..
MU bu dünya tanıyabileceğiniz en büyük ....... biridir. Onun için maliyet yoktur.bedavaya alır dibine kadar kazıklar.ya da yukarıdan kazıklar öldü fiyatından tekrar alır.Ahlak olmayınca maliyette olmaz.o yüzden ortalama yapmayın.para kazandığınız an verin kurtulun.bu adamın şirketinden hisse almak onun cebine para koymaktır.almayın.
Kesinlikle... Tüm türkiye bunların ne olduğu ve nasıl operasyon gercekleştirdiğini gördü.. Üstelik milletin gmzünün içine bakabaka... Uzun zamandan beri hiçbir ürününü almıyorum..
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimsenin şikayet etmeye hakkı yok, 4-5 sene önce burada belki 20 kere söyledim bu şirket çok pahalı elinizde patlar,uyarıyorum diye.
Beni birilerinin adamı olmakla suçlayıp , terbiyesizce bile konuştunuz, bugün gelmiş ,patronlar şöyle-böyle laflar ediyorsunuz.Patronlarda sıkıntı yok, sizler şeyh-mürit ilişkisini o kadar benimsemişsiniz ki birilerinin yaptığı her işi koşulsuz şartsız kabul ediyorsunuz.
Sizin bazı arkadaşlarınız ŞOK'tan da hisse aldı 3-4 sene sonra buralarda ağlayacaklar, oysa bile bile lades oldular.
Fiyatı makul, ama satış devam ediyor. Şokun halka arzı ile ilişkisi var mı acaba? Malum perakende için portföyünde belli bir yeri olan fon vb. bizim satıp, şok alıyor olabilir veya bizim toptana şok halka arza edileceği için makyaj yapıldı dolayısıyla güvenmiyoruz satalım düşüncesi mi var? Tabii ki bunların hiçbiri olmayabilir.
yok be abı 3-5 bin lot la aksama kadar cevırıyor ıkı uc kurum .. yuklu satıs yok , ıslem bıle yok aslında..
bılanco duzeltene kadar da bır talep olusmaz bu hıssede.. hal boyleyken sureklı zararı artan kısıler satıs yapıyor ve dusuyoruz.
yenı alım yok , zaten 100000 lot alım yapsan ucar gıder hısse ..
neyse ben bu bekleyısı daha once de yasadım .. beklerız sorun degıl .. 5-10 yıl daha burdayız .. fıyat reel anlamda 16 dolara geldıgınde elımden cıkaracagım, yoksa cocuklara bırakırım ..
birisi cok piss ...ssaak geciyor 5,61 bastılar...
5,79 dan 1000 lot alım yaptım anında fıyat 5,70 e düştü asafasdfasd nasıl bi makina trade ediyor yahu bunda ..
sankı fıyatı dusurunce gerı satıcam asdfasdfasdfa
neyse toplayalım biraz 2. çeyrek bilançosuna kadar bakalım ne olacak ..
kişisel beklentim (üfürmem diyelim) , turizmin bu yıl atağa geçmesi ile yılı totalde 30 milyon civarı kar ile kapatması ..
seneye temettü verirse yeniden umutlanabiliriz.. şimdilik başımızı öne eğip kendimize kızalım :)
Biz kendimize kızalım. Adamlar bıktırma taktiğine devam ediyor. Ancak bu kadar zararla kim satar. Kendi adıma bu zararla satamam. 5 yıl dahi beklerim.
Bu arada mülker, tüm sülaleni çooooook seviyorum. Anlarsın ya.
Bilanço filan hikaye... İlk çeyrekte toparlanmalar var dı da ne oldu!? Götürmek istedikten sonra her türlü götürürler de asıl mesele istemiyorlar... Bölünmemiş rakama göre 16-17 usd halka arz da geçirelen fiyat.... Hiç bir zaman, hiçbir dönem gerçek ederi bu kadar olmadı.. Olamaz zaten...
Pasta var mı arkadaşlar?
Kar aktarimi yapilmasa ve gercek rakamlarla mali veriler aciklansa bu rakamlarin gulunc oldugunu sizler de goreceksiniz.
Benzer olayi denizbankta yasadim 1.4 ortalama ile 3 yil surundurdu sonunda 4.2-4.8 arasi sattim .. gecen ay 8.5 tl gordu.. beklesem 5-6 katina satabilirdim 2-3 katina allah bereket versin diip ciktim.
Bu hisse de benzer sureci yasayacak adim gibi biliyorum.
3 milyar ciro var , %10 brut kar ile tamamliyor 300 milyon yapiyor , allem edip kallem edip basabas kapatiyolar her yili vergi vermemek icin.
bakalim bu ceyrek 10 milyon ve ustu kar gelirse sasirmam.
Ayni denizbankta oldugu gibi burda da millet birbirini ezer sonrasinda.
Ben toplamaya devam ediyorum. 100000 lota kadar biriktiricem .. fiyat benim acimdan makul :)
Bana kalmazsa cocuklara kalir..
Bakmayin ara sira agliyoz sizlaniyoz ama sinirden. Mulkerin kisiliksizligine sinirleniyoruz. Bukadar dalavere yapilmaz yahu insafsizlik haysiyetsizlik bu .. haysiyet sahibi bir insan ortaklarina bunu yapmaz. 16-17 dolardan arz edip 1.5 dolara dusurulmesine izin vermesi bence art niyet. Bunu sistematik olarak yapmasi rus cocuklugu baska bisey degil.
Yok ederi bu ise o zaman nasil 16 dolar fiyat bictiriyosun? Kimlere para yediriliyor ve organize sebeke olusturuluyor ? Bunu sormak da yatirimci olarak en dogal hakkimiz
Yıldız Holding'in BİM'deki payı dün itibariyle yüzde 1,4'ten yüzde 5,2'ye yükseldi.
Merkezi Kayıt Kuruluşu tarafından KAP'a yapılan açıklamada Yıldız Holding'in dün itibariyle BİM'in sermayesindeki paylarının 4.13 milyon liradan 15.63 milyon liraya yükseldiği belirtildi
Buyrun küfürü size bırakıyorum.bu adamda ahlak namına birşey var mı?
Ülker toparlandı
var bir dolaplar ama inşallah hayırımıza olur...
orta vadede hedefim 50000 lota ulaşmak .. bakalım 5 yıl içinde meyvesini toplarız inş..
Ülkere ne oldu da bu kadar yükseliyor...BİM deki alış mı etkiledi
Bu şerefli mülker bizim hariç tüm grup hisselerinde operasyon yaptı. Bizimide topluyorlar. Elbet bir gün zamanı gelecek. Ancak çoğumuz burada olmayacağız. Maalesef hep böyle oldu.
Düşünüyorum. Yanlış düşünme ihtimalim var. Zaman gösterecek doğrumu yanlışmı.
6 aylık aracı kurumların saklama oranları var mı? Olan paylaşabilir mi?