Bu arada sakin kimse yazdiklarimi bir beklenti ongoru olarak algilamasin sakin kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir. borsanin b sinden anlamam.
Printable View
Bu arada sakin kimse yazdiklarimi bir beklenti ongoru olarak algilamasin sakin kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir. borsanin b sinden anlamam.
tavan olur mu olmaz mı bilmem zaten canlı izleme şansım da yok ama tren kalkıyor bence, hayırlı olsun hissede olanlara.
YTD
Şu ara ne kadar kişi satarsa kağıt o kadar çok gidecek, satmazsa geri bile kırabilirler. Bütün taktikleri bu, pazarla hafif rüzgarda dökülen dökülsün, karı gören bir daha şarap gibi yıllanmak istemiyorum diyen kaçsın. Beklediğim gibi gelişiyor süreç.
investte bir tane demir onur var, millete sattırmak için tutulmuş oraya konmuş.
Endeks eksiye geçti. Kötü yakalandılar. Bakalım burada hisseyi tutabilecekler mi?
Toplanti bitmistir dagilabilirsiniz...
Rezil oldu beceriksiz herifler
1.20ustunde kalabilse bari...
Bilinçli yapılıyor olabilir.
Dikkat: işlem hacmi takastaki lot sayısının iki katı. Anlayan anlar
Sn pharnakia gün sonu pasta nasıl paylaşabilir misiniz? Zahmet olmazsa..
TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler..
TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pastalar için teşekkürler Pharnakia.
23 dakikada 19 milyon işlem :) ne oluyorsun ostim şaşırtma bizi.
alan İş- 1.4 milyon Satan Alnus 1.1 milyon
endeksin döneceğini hesap edemeyen salaklar sürüsünden spek olursa sonuçta böyle olur
çapsız herifler
eşek sürüsü bunlar
Bu kadar hacim ne iş ... pilot uçağı mı ısıtıyor
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alnus ve merril full açıkçı oldu a1 de desteklerini esirgemiyor kağıt kafayı kaldıramıyor
Alnus un görevi kötü adam...daha gecen yerinde duran izocm a elleşti
Canlı izleyenler, kitlerler mi yoksa götürürler mi ne düşünüyorsunuz, vaziyet nasıl? Investi pazarlamacılar istila etti resmen, doğru düzgün takip edemez oluyor insan böyle olunca.
Borsanın düzeltmesine dek geldi kitleye bilirler....ytd..ytd
Eyvallah spk79.
Tehlikeli sularda dans ediyo. Bu kez güldürmeyebilir.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bu arada bir söyleminize katılıyorum sayın Siyah bu hacimle iyi kötü bir yön bulmalı idi
bu borsanın cılkı çıkmış artık..ostim ile birlikte son zamanda hareketli birkaç hisseden hatırı sayılır miktarda tek kalemde alım emri verdim.anında alım emrimle bir kademe yükseldi.bir müddet işlemler durma noktasına geldi hemen ardında maliyetimin altına düşürdüler..bence borsa tamamen algoritmaların eline kalmış..sadece test etmek istedim ve gerçeği canlı canlı yaşadım..yok borsa helalmiş faiz harammış tartışması yapanlar borsanın nasıl bir kumar yerine döndüğünü anlasınlar..kasa hep kazanıyor..
Bana millet bırakıp kaçsın diye bir çaba var gibi geliyor. Reklamlar abartılı boyutlarda ve 50 defa aynı mesajları copy paste ediyorlar. Ele vereceklerse de bu kadar göze parmak yapılmaz bu diye düşünüyorum. Adamların mantığını anlamaya çalışıyorum hala.
Belki de çakarlar beklenildiği gibi, kimseye tavsiye niteliği taşımasın mesajım.
Ya da tahtayı bazen boş bırakmamak için ky desteğine ihtiyaç duyarak kademeli alım satım yapıyorlar. Deneyimli olanlar canlı izleyenler daha iyi bilir, aydınlatabilecek olan varsa sevinirim.
twitter da olsun investte olsun insanları öyle yuzağa düşürdüler ki bugün böyle olacağı belliydi..para kaybedilir kazanılır ama bu hisseyi pazarlayanlar girdikleri vebali nasıl ödeyecekler kimbilir...Allah yardımcıları olsun..