takta da iştah yok...hacim yok...kendileri çalıp kendileri oynuyor.
NOT: Buna da ŞÜKÜR.
Printable View
takta da iştah yok...hacim yok...kendileri çalıp kendileri oynuyor.
NOT: Buna da ŞÜKÜR.
15 üzeri kapanışlar olumlu fakat bir türlü hızlanamadı, bu hızlanana kadar endeks bozar, bakalım o zaman ne yapacak. Bizim için hava hoş, satılacak mal yok ekleme yapılacak nakit çok 😀
Up uzun vadeli dirençi 14,70 üzeri (artı kritik seviye 15,00 üstü) 2 kapanış yapması hisse yatırımcıları açısından olumlu karşılanmalı.
Ancak; agrasif iştahlı hareketler yapması, daha öncede belirttiğim gibi trendin sağlıklı yürümesi için işlem hacminin artması gerekmekte ve yeni yatırımcılar gerekmektedir. kısaca hissenin el değiştirmesi lazımdır. Burda devreye yönetimin girmesi şirket hakkında yazılan yeni hikayeleri, beklentileri haber babında piyasaya sürmesi lazım. Bu hep böyle olmuştur.
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir. Zarar Edebilirsiniz.
Adam azimli, hala buralardan mal toplayabileceğini sanıyor, tamam o zaman çek şöyle 10-12 aralığına bizde yardımcı olalım 😀
6 aylık bilançoda sermaye kadar kar gelirse 20 leri görürmüyüz, neden olmasın.
2011 yılında 11.500'e 2. el hundayi aksent sattım bundan 1000 tane aldım. sattığım aksent şu an 40000 (Yazı ile KIRKBİN) TL. bu AAST. sı 14800 lira. hay ben senin gibi şirketin.......
yatırım mı...alın size yatırım.
tabi bizim pörtföy geniş o zamanlar.....
sadece bu k.y. düşmanı Allahtan korkmaz kuldan utanmazlara kalsaydık yandıydık.
şimdi bunların (NUH''UN) yönetiminde birde vahdettin var...riskçi vahdettin...
spk bakanıyken bizim printaş taktasını kapattırdı....0,22 kuruştaydı.. gıcığım ona..
akgirayların bimeksi 0,06 kuruştan işlem gördü, kayserilerin memsası durdu....hala duruyordu.... güzelim borçsuz harçsız printaşı kapattırdı.
lem vahdettin sana hakkım haram zehir zıkkım olsun. bir fırsatını bulunca yüzüne ......... o zaman
neyse gelelim 2013 ağustosuna....
42.800 liraya sıfır duster aldım dizel..... o zaman bu minnoştan 4000 tane ya alıyorduk ya da alamıyorduk bu fiyata...ortalama yapalım...
bu duster hala bende..(51.000 kilometrede..kapalı garaj arabası. kazasız belasız çok şükür.) piyasasına baktım bugün..açın sizde bakın..100000-115000 arası gidiyor. bu minnoşun 4000 tanesi 59.400 lira yapıyor. zarara bak.
yatırımmı...alın size yatırım. Tabi Ya.
https://www.youtube.com/watch?v=_utGLfP1YII&t=48s
nuhçimento tanıtım filmi
Haklısınız Sayın Cüneytt.
Son yıllarda hemen herşeyin fiyatı 3-4 kat arttı, borsada fiyatını 8-10 a katlayan onlarca hisse var, zamanında 6-7 dolarlarda işlem gören Nuhcm şimdilerde 2 dolar seviyelerinde, o kadar yatırıma, büyümeye ve sürekli yüksek karlılığa rağmen. Gel şirketi devret desen, yeniden değerlemeye soksalar, arsası, limanı, fabrikası, iştirakleri hisse başı değeri nerelere çıkar hepimiz biliyoruz fakat nedense piyasa bunu görmüyor. Ben şahsen borsamızda bu tür firmaları çok erken tespit edip, alıp aylarca bekledikten sonra çok cüzi karlarla satmış sonrasında üçe beşe hatta ona katladıklarını acı şekilde tecrübe etmiştim. O yüzden diyorum artık değerinin çok altında benim satılacak malım yok, sağlığım ve ömrüm yettiği sürece sabırla bekleyeceğim.
Şöyle düşünün, 10 sene önce daire aldınız 100 bin liraya, şimdi satmak istiyorsunuz, dairenin şu anki fiyatı 500 bin lira ama alıcı yok ben en iyisi 150 bine satayım dermisiniz. Benimkide bu hesap, akmaz kokmaz, en kötü her yıl düzenli temettüyü alır yatarım, gerçek değerini buluncada belki satmayı düşünürüm.
çimsada ucuzmuş ben bir iki senede orada takılacağım.
alınmış alınmıştır derler ya o hesap :(
nuhları on sene tutacam temettüden sıfır maliyet bu sene dördüncü senem oluyor nıuhta.
iki kriz gördük sağlam daha göreceğimiz varsa onada eyvallah
her sene malımı %25 artırdım hep 20tl üstünde artık almam gelirse beklerim.
Haklısınız, Nuhu 10 sene elinde tutan maliyeti sıfırlar. Bende alımlarımı tamamladım, iki senedir 6-7 liralardan beri buralardayız, maliyet al-satlarla 8-9 aralığında, ben 5 senede maliyeti sıfırlarım herhalde 😀
Birde şöyle bir plan yaptım, 15 kadar beklentisi ve temettü verimi yüksek hisseyi Nuhtan gelen temettüler ile biriktirip 10 yıl kadar sonra ikinci bir emeklilik.
Bu arada borsalarda ikinci dip olurda tekrar 10 lira altına gelirse elimdekiler kadar ek alım yapabilirim fakat satılacak malım yok Nuhta.
çimsaya atmıştım burayada koyayım dedim.
https://www.youtube.com/watch?v=pM13PWVeGqw
bence bu firmayı takibe alın
bu adamlar çimento firmalarına iş yapıyorlar
buradaki bir mühendisden alacağınız bilgi bir çimento fabrikasındaki ceo dan daha değerlidir bence.
video ve referansları inceleyince yatırımın modifikasyonun boyutunu daha iyi anlıyorsun.
http://ceta.com.tr/referanslar/nuh-cimento/
http://ceta.com.tr/referanslar/cimsa-afyon-cimento/
patron mal almış tahtadan tl bazlı tepeden
mesajı anlayan varmı şimdi gine bazı arkadaşlar şunu diyecek
patronun satma zamanı geldi ondan alıyor
bence hiçte öyle değil.
çimsaya girdiğimi duyanlar soruyor çimsamı nuh mu ?
tabikine nuh demeliyim evvela.
çünkü çimsa çiemnto şirketi
nuh ise bir holding ve dev bir holding içindeki gyo lığı bile çimsayı dört beş defa alır
patron 15 den alıyorsa bunun için alıyor.
ulen be para etmez şirketler şu piyasada kaç para oldu.
neyse elbet bir gün bizede kadar güler.
ben inanın tahtanın fiyatsal yükselmesi ile ilgilenmiyorum ama ucuz olmamalı kaliteli bir şey
nasıl desem kalitenin bir bedeli olmalı pahalı olmalı
zaten iş yapıyorsun her önüne gelip tahtada madik atıp gidememeli.
patrona hayırlı olsun malı.
yol uzun belliki.
KAPA DÜŞEN HABER
''
30.06.2020 - 30.06.2020 tarihinde NUH ÇİMENTO SANAYİ A.Ş. payları ile ilgili olarak 15,1101 - 15,1101
TL fiyat aralığından 9.496 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış
işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte NUH ÇİMENTO SANAYİ A.Ş.
sermayesindeki paylarım/oy haklarım 30.06.2020 tarihi itibariyle %3,69 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına
düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır
''
Bugünde akçansa kadar olamadık, neyse Sayın kentufun dediği gibi fiyat bizi pek ilgilendirmiyor, elimizdeki toplam lota ve uzun vade alabileceğimiz maksimum temettüye odaklandık, satılacak malımız yok, olurda endeks bozar ve tekrar 9-10-11 aralığında satan olursa alınacak mal çok.
Bu arada bugün itibariyle burdaki rumuzumla kuşlu sitede hesap açıp yorumlara başladım, Nuhun reklamını birazda orada yapalım, gerçi reklama ihtiyacı yok 😀
Buna ne oldu böyle. Habermi çıkacak nedir.daha mal alacaktık. Ytd.
Hep diyordum sosyal medyada yazanı çizeni reklam yapanı yok diye, bu kadar çabuk etki edeceğini düşünememiştim 😀🧿
Patronun alımları sürpriz değil bence, 6 aylık bilanço verilerini almıştır muhasebecisinden, yakında 20 üzeri hareketlere hazır olalım 😀