rica ederim.. her zaman..hayırlı kazançlar cümleten..
Printable View
Sn.kitapci şeker deltaya geçti malları Delta ziraatle de ortak. Delta hareket başlamadan Mec in geçen sene sattığı 550 bin lotun 450 binini hesabina aldı ve 2.74 hareketi başladı.
Burada iki bilinmeyen var. Ana ortağın çoğunluk malı is yatırım da, iş yatırım ve deniz yatırım bunların karşısında mı yanında mı? İkincisi 1.2x milyon üzeri Deutsche deki mal ile Citi deki malın tamamı yine bunların mı?
Gerçek yabancı ise, şirkette büyük gelisme olacak büyük ihtimalle, yok gene ayaksa malı çakacaklar. He ben burdayım aksi çıkarsa. Ytd
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Inşallah o yüzden işten anlayan herkes burada. Ben de o ihtimale inanmıyorum. Düşük te olsa istatistik yüzdesi bugüne kadar tavandı. Neyse kötüye yormaya gerek yok bugün olmasa yarın yabancı saracak tahtayı onlar ışık görmese gelmez.
Abi çok fazla abartıyorsun sanki define bulmuş gibisin
Defineyi bulmak ne kadar zorsa bıstte bu kadar ucuz hisse bulmak ta o kadar zor
Yapma abi zaten şu İZCİ Abi yetesiye uçuruyor , birde sen çıktın başımıza
Uçurmuyor ki yazdığı her şeyin temel dayanağı var , söylediği hangi şeye itirazın var, söyle bilelim
Abi millete hayal kurduruyorsunuz sonra olmazsa hayal kırıklığına uğrayıp size kızarlar
Yok canım bu piyasada insanlar neleri umut edip ne hayller kuruyorlar , hem hayal ( tahayyül) iyi bir şeydir , insanın ufkunu açar, hayata asılır, bağlar
E birde herkesin aklı var , akletmek ve kendi kararını kendisi vermek zorundadır
Ben genede bu kadar abartmayın derim size
Çok uzattın koçum ben 1 tl lik hisselerin 250 tl' çıktığına şahit olmuşum , hemde 6 yıl içinde ( vestel ve petkim 94 /2000)arası define değilmiymiş 1'e 250 YTD
Hayal kurmuyor arkadaşınız Sn.kitapci neden olmasın bekleyen bekler meyvesini toplar. Arkadaşınızın dediği doğru neler uçtu gitti. Bir de şunu eklemeli uzun yolu olan tahta göz göre göre mal aldırıyorsa çok istasyondan adam indirecek demektir. Bu yüzden arkadasa iletiverin sabırr lazım.
İç içe iki formasyon ve yarın için her iki formasyonda da hedef fiyatlar (2,93-2,94) çakışıyor. Tesadüf olma ihtimalini göz ardı etmeden izlemekte fayda var!
Yatırım tavsiyesi değildir notumuzla:
https://invst.ly/6ics6
SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ
SORU:
-Abi, ortak satış yapacağını açıkladığı halde, siz ve arkadaşlarınız hiç bir zaman küsmediniz, neden acaba?
CEVAP:
-Hisseyi sevdiğimizden, beğendiğimizden ve hissenin gerçek değerinin buralar olmadığını düşündüğümüzden.
SORU:
-Piyasa da olumlu tepki veriyor, fakat ortada bir ortak satışı var ama?
CEVAP:
-Bu durum ortak satışı değil, ortağın şirketten ayrılması, dikkatinizi çekerim, bunlar farklı şeyler.
SORU:
-Neticede ortak hisse satmıyor mu abi?
CEVAP:
-Bu şirkette büyük potansiyel var arkadaşlar. Neden mi; Şöyle düşünün; örneğin; katmercilerin sahibi, hisse satmaya karar veriyor, sıkıntılı bir durum, hisse demek ki, piyasa değerinin çok üzerine çıkmış ve şirkette yakın gelecekte daha iyi bir şey olmayacak ve onun için satış yapıyor. Fakat bizde kendisi dışlanmış bir ortak var, yönetime girmek istiyor, fakat ona bu istediği verilmiyor, o ne yapıyor, ya bu şirkete yönetici olurum (potansiyel gördüğünden) ya da şirketten ayrılırım diyor, (istediğini alma tehdidi) mecburen ayrılmak zorunda kalıyor.
SORU:
-Pekala abi, size bir uzmanlık sorusu; Mehmet amca, şirkette potansiyel gördüğünü, bunun için yönetici olmak istediğini ve olamadığından ayrıldığını söylüyorsunuz. Soru geliyor; Madem şirkette potansiyel var, gelecek vadediyor, niçin ayrılsın şirketten, ortaklığını niye bıraksın. Sizin dediğiniz gibi olsaydı (potansiyel ve gelecek) bedavaya hisse satmazdı ve şirkette ortak olarak devam ederdi. Alın size soru, şimdi köşeye sıkıştınız işte. (köşeye adam böyle sıkıştırılır, meraklılara duyurulur)
CEVAP:
-Neden ayrılır, biliyor musunuz; Bir kişi yönetici olamadığı zaman, sadece bizim gibi bir hissedar ve yatırımcı, bizden hiç bir farkı kalmıyor. Mehmet amca ortaklıktan ayrılacağını söyleyince, bir taraftan hisse satar, diğer taraftan alabilir. Hissedarlığı bitmez hiç bir zaman. Nasıl olsa %5 in altında bildirim yok. Buradan şirkette potansiyel olmadığı anlamı çıkmaz, tam tersi, ısrarla bir şeyler istediğine göre, muhalefet olduğuna göre, ortalığı karıştırdığına göre, şirket gelecek vaad ediyor.
SORU:
-Aslında güzel bir şirket değil mi abi, popüler bir iş de yapıyor (ankastre)
CEVAP:
-Allah nazardan saklasın. Üreten eller, Memleketimizin geleceği.
Herkese günaydın
https://i.hizliresim.com/jy3O6n.png
Günaydın
Günaydın
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günaydınlar hayırlı cumalar
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2,68 den beren kim görebilen varmı
https://i.hizliresim.com/oO3Wqb.png
günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar.
Satışta philp capştal 8200
Ziraat 3bin
Alıcılarda garanti
2,68 deki kalın lotlar kiminki acaba
Kanal alt bantını çok zorlar olduk, hayırlısı.
MEC
Boşuna bana kızmayın ben size söyledim şu kadar malım var onu da satacağım diye
Kızdığımızı nereden çıkarttın e hadi ver vereceğin malı da bizde yolumuza gidelim
Veriyorum işte yavaş yavaş hem fazla kalmadı
Bizde sizin malınızın bitmesini bekliyoruz, niye sattığına da kesin teşhis koyamadık , neyse ne herkesin bireysel kararıdır, saygı duyarız, hem sayenizde avı uygun fiyatta yakaladık...:cool: YTD
Hiç panilk yapmayın arkadaşlar, çıkacak hisseler böyle davranır. Bugün ciddi bir çıkış bekliyorum inşallah.
evet haklısın arkadaşım bende her kademede alım yapıyorum gerçi benimkiler ufak alışlar ama olsun :one:
Inşallah.yüzümüz gulsun
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çıkacak hisseyi yürüyüşünden tanırım diyorsun...
çıkış derlken?.. fiyatta mı?.. bir de hisseden çıkmak var bildiğim! Biliyorum .. anladın sen onu dersin gibime geliyor ama..neyse!
Hem bugün, hem ciddi . Neden bugün , neden ciddi? Bu sadece teknik analistin söyleyebileceği bir beklenti.. eğer ortada bir haber falan yoksa. Yoksa bir açıklama mı bekleniyor bugün.?
Teknikte olgunlaşma şimdilik yok , hisseyi almak isteyenler gene aynı şey şimdilik yeterli toplu değil hisse, e birde ortak satışı var
dolayısıyla agresif hareketler beklemiyorum , şimdilik, olumlu bir haber olmadıkça....:cool:
Bir tek ihtimal var galip gelirse , tam onun tarzında bir hisse , onunda gelmesini istemem doğrusu.....
Teknik bilgisi olan bir ortak olsa da yorumlasa şu grafiği. Ben baktığımda 2.22 den bu yana koruduğu saatlik kanal alt çizgisini aşağı yönlü kırmış durumda. Saatlikte yeni bir trend arayışında.
SORU:
-Abi, arkadaşlar diyor ki, teknik olgunlaşmamış, ne dersiniz abi?
CEVAP:
-Size daha önce de söyledim, yemişim tekniğini.
SORU:
-Niçin öyle diyorsunuz abi,
CEVAP:
-Gözlerinizi açın biraz, alacak kağıt mı var.
SORU:
-Ama teknik bu abi.
CEVAP:
-Zorla aldıracak halimiz yok, niyetimiz sadece hatırlatmak, ayrıca para tekniği bozar, birazdan iş yatırım abi veya meri teyze ile kuzen yatırım finans gelir 2.70 i kaldırır, o zaman görürsünüz tekniğin çizgisini.
263 ten destek attim
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tekniği de fena durmuyor sn. izci. Herşey 2.73 seviyesinin üzerinde tutunması, 2.93 ü geçmesi ve en önemlisi de 3.1 seviyelerinin üzerde kapanış yapmasıyla başlayacaktır. Bu arada 2.48 seviyelerine kadar çekilme olsa dahi bu grafiği bozmaz da der!
Yatırım tavsiyesi değildir notumuzla..!
Borsayı fazlaca içselleştirip zamanın devinimini olabildiğinden de hızlı yaşamanın mağduriyeti. Anı yakalamada basiretsizlik de diyebiliriz. Tabi geçmiş zamanı kapsar. Maymun gözünü açıyor diyebiliriz..!
Son olarak takip eden arkadaşlar yazıp çizdiklerimizi 1 okuyup 5 düşünsünler diye de ayrıca kullandık!
grafiğe göre saatlikte düzeltme bitmek üzere
https://invst.ly/6ikj8
4 saatlikte stoch rsi nin dibe değmesini beklermiyiz zaman gösterecek
https://invst.ly/6ikmf
not. çıkarken hacimin yüksek olması. düzeltmelerde ise hacimin düşük olması. düzeltme sonrası yonün yukarı olacağını göstermekte.
selamlar...
Cevabını veremediğim bir soru var , hissemizle ilgili değil ,birde mali sektör ve market hissesi almıyorum , bütün bunları söyldikten sonra sorum şu
kipa yı vatandaşlar 28 kuruşa sattı , nasıl oluyorda sahibinin 28 kuruşa vazgeçtiği hisse 3 tl de işlem görebiliyor ???*
2.60 önemli...
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SORU:
-Kitapçı abimiz sormuş, demiş ki; daha dün 0.28 kuruşa sahibinin sattığı bir hisse, nasıl oluyor da bugün 3 liradan işlem görebiliyor.?
CEVAP:
-Ustalar bile bazen şaşkın olabiliyor.
SORU:
-Abi anlayamadık, biraz açabilir misiniz.
CEVAP:
-Nasıl şu anda SİLVER-CAN (2.xx) lirada işlemde olabiliyorsa, o niye öyle olmasın. Borsada mantık diye bir şey aranmaz.