https://resmim.net/f/nsr8sd.jpg
aylık takas
Printable View
https://resmim.net/f/nsr8sd.jpg
aylık takas
ercan kırımi diye Google den arama yaptırdım bir doktor çıktı inşallah o almıştır. kimse bu ercan kırımi?
Akif BEY kardeşim merhaba, evet yaptığın tesbit doğru, bir doktor arkadaş parayı gömmüş durumda bu hisseye... bence sahiplerini tanıyorlar, şirket merkezi Ankara, adam da Ankarada doktor, muhtemelen önceden bilgi almış olabilir... yoksa bu kadar 600.000 lotu bu hisseye gömmez, haftaya 3'ün üzeri hareket bekliyorum, en sıcak hafta olacak... Rabbim hayırlısını versin....
teknik olarak bakıldığında hissede, Bearish Crab Pattern var, hisse 2,60 üzeri kapanışlar yaptığında kendini hedef olarak 3,75 e kitler...haftaya çok kritik...YTD....
abi bu konsolide bilanço öncesi bir kuruma mali durum bildirimi diye bir gelir tablosu açıkladılar burada zarar mı görünüyor ben mi yanlış anladım. bunların işi gücü dalavere abi. ya milleti korkutup kaçırmak istiyorlar yada bekliyoruz bakalım. sonuna kadar burdayız hayırlısı bol kazançlar..
https://www.kap.org.tr/tr/ek-indir/4...70524cccf447e2 şunu bana bir yorumlayabilirmisiniz arkadaşlar..
eyvallah kardeşim sağolun var olun bekliyoruz yani..
yarın yön belli olur... spekin kader anı yaklaşıyor...
kolay teslim olmak yok....2,61...
Akif bey ne yaptınız? hisseler duruyor mu? sattınız mı ? fırtınalı bir gün geçti....
yok abi ne satması fırsat mı oldu ki ben zaten ağustostan beri bekliyorum şu iki hafta daha bekleyeyim de ondan sonra kesin satacağım. yapacak başka bir şey yok sanırım ..
Paşa bilanço açıklandı sanırım 16 milyon sermaye eklenecek birikmiş kar var bu bilançoya göre inşallah iyi yerlere gelir pazartesini sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım...
Finansal Raporda, "sermayeye eklenecek gayrrimenkul satışı" ibaresinde 16.097.000 TL kar var, resmi olarak ilan edilmiş durumda, Genel Kurul tarihine kadar heyecan sürer sanırım , Genel Kurulda bedelsiz kararı olabilir. Savaş vs. olayları olmaz ise şirket değer kazanır, savaşa girersek Allah yardımcımız olsun. Allah Türk ordusunu korusun....
Allah yar ve yardımcımız olsun. Öncelikle Allah birlik ve beraberliğimizi bozdurmasın. Ülkemize birlik ve dirlik nasip etsin gerisi ondan sonra zaten gelir. (amin)..
vatan sağ olsun dedik ama paşa hep cepten gidiyor yine satamadık elimizde kaldı ne yapacağız kardeşim ya. bıktım bu kağıttan sen sattın mı yoksa ne düşünüyorsun kolay gelsin.
Genel kurul tarihi ne zaman bilgisi olan var mı sanırım bu ayın başında gibi bir tarih vardı..
ulaş Show başlıyor yine, +%7 primli....
Uygun fiyat olursa ulas da alınır 2.95 den anlık durumhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b52388714d.jpg
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
zarar çok uzak durun bedelli gelebilir genel kurulda
Oteller açılıyor, hafta sonu haber geldi
Turizm Bakanı haftasonu açıklama yaptı, oteller açılıyor ; Turizmde koronavirüs için yeni bir sertifikasyon uygulanmaya başlanacak. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yaklaşan turizm sezonu öncesi yaptığı açıklamada mayıs ayının sonuna doğru normalleşmenin mümkün olacağını düşündüğünü belirterek "Koronavirüs olmayan alanlar için uluslararası kabul gören bir sertifikasyon bir sistemi oluşturuyoruz. Tesislere önlemleri aldıktan sonra sertifika verilecek, faaliyete geçebilecek." dedi
ULAŞ
pamuk seans uçtu uçtu kuş uçtu yuvadan
kırk yılın bir başı bir tavan yaptı onu da dayanamadım yarısından çoğunu sattım iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum bakalım bugün akşam yine tavan yapabilir mi..
Toaf değişik bi kağıt brüt takasta bi kağıt taban olsun ilginç
uzun bir aradan sonra merhaba, hisse nette pek bu hisse takip edilmiyor, hisse brüt takas cezası aldı, 5 Haziran cuma günü cezası bitiyor, 3,35 lere kadar gitti, şimdi biraz düştü gibi, bundan sonrası ne olur? yorumu olan paylaşsın lütfen, iyi bayramlar dilerim herkese....
Bu kağıttan hiçbişey olmaz, uyduruk bir otel satış muhabbeti dönüyor sanırım... Otel Alanya Okurcalar mevkiinde...Apartuman gibi bir otel :) Bu krizde kimse gidip o otele para falan bağlamaz
Merhaba Sayın Çelebioğlu, bu şirket hakkında investing de çok yoğun tartışmalar var, şirketin kasada 12 mio TL si var, oteli de satsa 30/40 mio TL gelir deniyor ve toplamda 50mio TL değer biçiliyor, bunu da hisse sayısına bölersek , 5 TL civarında bir hisse fiyat hedefi konmuş durumda, tabi burada bu otelin 40mio TL bedel ile satılması şartı var, siz ne düşünüyorsunuz, bu 5 TL fiyat hedefi ne kadar gerçekçi, bu konuda yorumunuz olur mu ? çok tşk, selam ve saygılar, iyi bayramlar dilerim
İyi bayramlar dilerim Sn. the Pasha... O tartışmaları ben de gördüm...Orda yazanların çoğu KY ve bir rtalb veya glryh performansı falan bekleyenler de vardı içlerinde, şimdi hepsi sövüyor speğe :) Onlarda bu beklenti olduğu ve kağıda yapıştıkları sürece bence alçak sürünmeye devam eder...Bir üçgen oluşumu var kağıtta muhtemelen 3,80 leri deneyecek gibi fazlası bence yok
boşa zaman kaybı gibi bi tahta
La bunun tahtacısı tam süzme, vallaha tam bi süzme...Tahtayı derinlikli bi izleyin komedi gibi :party: yazmadan geçemezdim yani... 75 e yığmış malı kimse almayınca 74 den yemliyo :kahkah:
Cuma günü brutten cıkacak kagıdın halıne bak halen daha katekulle peşinde endeks olmuş 108 bin bunun gibi kağıtarın borsada yeri olmamalı