https://i.postimg.cc/wMT8Cx2Y/gyo.png
Printable View
Güzel hareket.. Kapanışı 1.10 ve üzeri yaparsa daha da güzel olacak
Son hareketle uzun zamandır bekleyen ve bıkan bir çok kişiyi döktüler sanırım..
Dolaşım miktarı %21 e yükselmiş.
1,12 belki bugün geçilebilir.
bu kağıdı almak için Adana C mi satmıştım.Aynı fiyattı.Şaka gibi.Bekle dur.
Uc kurus Kart borucumuzu odiyelim dedik 1.09 dan sattim.gittim 1.11 de geri aldim.her seferinde ters kose yapiyor banaSM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1,13 gösterdi 12,50 de görülür inşallah.
2020 bu hissenin yılı olabilir...
Sabır....
Şöyle.
RYGYO geçen yıl HLGYO dan düşüktü. Şimdi 2,97 yi gördü. Sermayesi bizimkinden yaklaşık 3,5 kat düşük. Kar dersen yeni kar etmeye başladı. Tek fark RYGYO depo yapıp kiralıyor. Bizimki finans merkeziyle bunu aşacağını tahmin ediyorum.
Evet ilk hedefim 7,5TL. idi ama zarar eden şirketlerin 10 kat artığı bu zamanda HLGYO hedefimi de yükselttim.
Olur mu bilemem, bu beni bağlar.
Bol kazançlar.
Şirketimizce,Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin kaynak kuruluş/fon kullanıcısı olarak yer alacağı,yurt içinde halka arz edilmeksizin, tahsisli olarak ve/veya nitelikli yatırımcılara satılmak suretiyle ilgili mevzuat kapsamında 2.000.000.000-TL(İkiMilyarTürkLirası) ihraç tavanı kapsamındaki kira sertifikaları ihracına ilişkin Kurulca onaylanmış Tertip İhraç Belgesi ekte sunulmuştur.
Dünkü kap haberleri nedir açıklayacak yokmu
Bedelli haberi gibi
Mevcut Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL)
1.500.000.000
Yeni Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL)
2.500.000.000
Sermayemiz 928mly
%100 bile artırsa uyar tavan 2,5mlr.
Hadi inşallah...
1,15 geçilsin bakalım.
Yavaş yavaş yükselsin hergün yükselsin.
Halkbank konusu aşağılara çekebilir mi?
ABeDe ile ilgili olan bence artık gündemden düştü. Hatta zaman aşımına girebilir.
Son özel okul olayında hlkbnk kendini güvenceye almış ve alacağından fazlasını faiziyle taşınmazlara el koyarak karşılamıştır. Bankalardan kolay kolay para kapamazsınız.
1,15 geçilsin buralarda çok çakal dolaşacak. Bu fiyatlar komik kalacak. HYGYO da 2 sene olacak. Bir 2 sene daha beklerim. 0,50 den beri al sat ile epey kazandım. Şimdi beklemedeyim. Kademeler yavaşça geçiliyor. Her gün bir kademe geçsin daha iyi.
RYGYO 4,20 Geçen yıl bundan düşüktü. 0,75 ten satmış ve bunu almıştım. Yaklaşık 10 kat kar edecektim.
HLGYO da inşallah 10 lira hatta 12,5 lira olur.
Yakında değerleme raporu gelebilir. Bakalım fiyatı artmış mı?
Son 1 ay içinde zıplamayan nadir hisselerden biri..Neler neler gitti ama bu ağır takılıyor..gözüm üstünde.
İlginçsiniz ! Borsanın en karlı , temeli en sağlam hisseleri bile , belli bir kar edilince satılır.Bunların örnekleri çok ...10-12 tl olur gibi yazılanlara inanmak mümkün değil...Belki 5-10 sene sonra olabilir.Arkadaşlar yakını değerlendirin.Bu hafta ne olur.Bu ay ne olur gibi..
RYGYO beklentisi yüksek bir hisse midir? Yoksa bu çıkışı tamamen spekülatif midir? Bence ikincisi...o nedenle kıyaslanamaz.
Tarihi zirveye 6 kademe kaldı şuan 1,18 gösterdi, tarihi zirve 1,24.. kayışı kopardı yine:)hadi hayırlısı diyelim..
https://resmim.net/f/4MHI5m.png
Grafikte bir bozulma yok ancak barlar yazdığımız gibi gayet agresif. Bakalım bu işin sonu nereye varacak?:)
15 günde 10krş artmış.
Yavaş gidiyor.
Robotlardan mı yükselemiyor acaba?
Neyse alsat yapamıyorum o zaman bekleyeceğim. İlk hedefim 4,80 bu yılı 2,75 ten kapatabilirse, bedelsize kadar 4,80 olabilir belki....
1,15 geçildi, 1,16 ve 1,17 de geçildiği bugün 1,18 kapatırsa teyit edilmiş olur.
1,18 direnci önemli.
Ondan sonra 1,21 e doğru belki hızlı hareket edebilir.
Takaslarda citi ve doce alımları devam ediyor.
Bol kazanclar.
Eh iyi yine de.
1,16 kapatarak 1,15 ten kurtulduk mu yarın göreceğiz.
İşlem hacmi az...
Sermaye Piyasası Kurulu Tedbir Kararı
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
a) Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (HLGYO) pay piyasasında 12.04.2019-03.05.2019 döneminde gerçekleştirilen piyasa dolandırıcılığı niteliğindeki işlemlerde sorumluluğu bulunan aşağıdaki tabloda yer alan kişiler hakkında 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun (SPKn) 107/1 maddesi hükümleri kapsamında işlem yapılmak üzere, 6362 sayılı SPKn'nun 115 inci maddesi uyarınca Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulmasına karar verilmiştir.
Adı Soyadı MKK Sicil No
Umut GÜRBÜZ
13980609
b) Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (HLGYO) pay piyasasında 12.04.2019-03.05.2019 döneminde gerçekleştirilen işlemler nedeniyle aşağıdaki tabloda yer alan kişiler hakkında, 6362 sayılı SPKn'nun 101/1-a maddesi ve Kurulumuzun V-101.1 Bilgi Suistimali ve Piyasa Dolandırıcılığı İncelemelerinde Uygulanacak Tedbirler Tebliği'nin 5/2 ve 6/2 maddeleri uyarınca, borsalarda 2 yıl geçici işlem yapma yasağı getirilmesine, Asunim Yenilenebilir Enerji Teknolojileri İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi hakkında 06.05.2019 tarihli Kurul Kararıyla 6 ay geçici işlem yapma yasağı getirilmesi sebebiyle, Tedbirler Tebliği'nin 6/3 maddesi uyarınca söz konusu 6 ay işlem yapma yasağı süresinin 2 yıllık süreden düşülmesine karar verilmiştir.
Adı Soyadı MKK Sicil No
Umut GÜRBÜZ
13980609
Asunim Yenilenebilir Enerji Teknolojileri İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi
42003100
Karar 2019/67 sayılı SPK Bülteninde yer almaktadır.