Göltaş'la makas çok açıldı spek geride kaldın yarın Bi tavan yapıver :drunk:
Printable View
Göltaş'la makas çok açıldı spek geride kaldın yarın Bi tavan yapıver :drunk:
2016 da degerlenmeye tabi olan bina ve Arsalar yaklasık deger 20 mılyon dolar cıkmıs o zaman 75 mılyon bugun 150 milyon
Makına ve techızat ta degerlenmeye koydu bu da normal bir degerlenmeden farklı bir durum mu var algısı olusuyor
Ytd.
Erbos 49.80
Nuh 49.78
Diğer 60.496 3 subat saat 10.16
Kılıclar cekılmıs kale kusatılmıs ortalık kan revan icınde 😂😂
Ytd
Bir iki ayda 50,uzeri takiliriz herhalde
İnsalah o lanet 50, direncini kirmisizdir[emoji1018][emoji847][emoji216]
Redmi Note 9S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
50 + 1.5
İsterse 60 a hemen varabilir kimse de neden bu kadar hızlı döşedin demez ama Kayseri mantısı değil ki bu bük bük çıksın akşam yemeği. Aheste çalışıyor ürkütmeden ytd
Bofa elindeki mali vermeye calisiyor, 1,3 lira karla, yüzde 40 i ni verdi..
7 dolar uzerınde sıkıntı yok karsılanıyor 60 bın lot verdi Bofa
Bılanco yu görelim bakalım ne yapmıs lar senelikte
Ytd
bofa 32k daha var satacak bu bölgeden belli,
Vallahi herkes burada ben 41 den vedalaşmıştım.
Sizi tebrik ederim.
Kar oldugu surece ilgi alaka sürecektir Her sene kasaya nakıt dolduruyor
Ytd.
24.75 e egeen aldigimi hatırlıyorum. 70 lere çıktığında bedelsizde vermeyince artık kimse bunu buralardan almaz demiştim. 250 260 li rakamlar da 10 15 tl farkla konya karton egeen 3 favorimdi. Ben şahsen birkaçyıl hiç bedelsiz vermemesini ve güzel karı ile birlikte egeen abisini takip etmesini dilerim. Bu arada marmaradan buraya doğru esen ruzgarin estirdigi oocd iyi gitti bugün.
Tabiki Er bo san sabredenlere pastırma verecektir diye düşünüyorum. YTD
50 yi 60 taşımak çok zor boru piyasası renklense bile Erbos kolay kolay gitmem diyor
Yürü be Erbos diyeceğimiz günlere çok var ytd
Güzel bir haftalık kapanış olur umarım...
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cok sikisti acaba 49 lara vereceklermi gorelim ..
Şimdilik 60 lar ne kadar zorsa 50 nin altı da o kadar zor ama nasıl canı kaymak isteyen cebinde manda taşımak zorundaysa günlük yövmiyeyi çıkartmak isteyen de boru döşeme sanatının inceliklerini öğrenmek zorunda an gelir 49 da olur 48 de ya da 51 de olur 52 de mühim olan zurna da peşrev olmadığını bilmek ve nefesi kuvvetli tutmak o zaman öttür öttüre bildiğin kadar ytd
bugünkü hareketlerle artık oyunun başladığını belli ettiler
her an herşey olabilir bu kağıtta
genelde böyle bir baskı bir haber öncesi olur çoğu kağıtta
tahtacıda sıkıldı ama oda görevini yapıyor çürükleri dökmeye çalışıyor sadece
Belkide cumaya gitti ama dönmeyi unuttu. Yeni eküri gibi gitmek de gitmem diyor.
tahtacı bugün çok panik aklı çıkıyor kağıt yukarı gidecek diye
bizde yok panik sendeki bu panik korku nedir spek
fark etmiyor sende mal çok bizde para çok alıyoruz güzel güzel alttan işte
yakında kokusu çıkar bu baskının
Hani göltaş'la kardeştik :(( Göltaş 18lira fark koydu aramıza :((
Göltasta hakimiyet var mal toplu burada cok uzuncu var, karli sirket olmasi sebebiyle..
Aslinda mal Erbostada ayni sekilde ama burada20 lerde olan baski yine basladi ,
bakalim nekadar zaman surebilecek
Ek 26783
buda haftalikta direnc ustu kapanis görmemis
Alıntıdır !!!
ZİRAAT YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. -**83 numaralı hesabınızdan, takası 08/02/21 tarihinde gerçekleştirilmek üzere 30,0000 adet ERBOSAN ERCİYES BORU SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. (ERBOS.E) - AÇIK pay senedi satılmıştır. 08/02/21 22:07 Bu mesaja dönüş (reply) yapmayınız Az önce böyle bir ilet aldım. Konu hakkında bilgisi olan var mı?
İnvesting de biri yazmış ne anlama geliyor ?
Fikri olan varmı ?
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Reis pandemı oncesı yukselıs kanalına girmıs görünüyor
Düşüşlerde üstten yukselıs lerde alltan cızgı cekmen daha saglıklı olur. Kırılım lara gore pozisyon azaltır veya artırırsın
7 dolar uzunda artık destek oldu kısasa 6.33 dolar destek oldu gun ici sarkmalar olsa bile kapanıs lar onemlıdır
Gecen ki düşüşte TL de destek calısmadı ve gün ici trend bozuldu ama aksam kapanıs ta yukselıs trend ı ıcınde kapattı bu düsüsü kullandılar ve stoplas koyanın malını aldılar ve bir daha borsa düşmesine ragmen hisseyi düşürmediler ve 40 gundur kırmadıgı dolar direncini kırdı hısse İcin daha saglıklı oldu
Hısseyi bugun kendi haline burakmıslar hacımsız düşüş var. TL ıcın cızgıyı alltan cekıp takip edilebilir. dolarda buyuk bir canak var kısa da ve dırenc uzerıne attı kapanıs lar yaptı. bundan sonra borsa da asırı bir düşüş olmaz ise sıkıntı olmaz.
Yarırım tavsiyesi degildır.
Investte ihaleyi kazandı diye bir bildirim daha var. Bilgisi olan varmı acaba.
Bugun botas in ihalesi vardı celik boru alımı ihalesi sanırım onu yazmıslardır. Gecen sene de almıstı 5 subat ihale gunuydü tabi girdimi girmedimi bilgimiz yok şirkete sormak daha mantıklı tabi haberdar olanlar olabilir. Şirket ihaleye girse teklif verdik falan acıklama yapması gerekir ama bunlarda boyle bir haber akisi olmuyor girdiyse kazanırsa düşer.
Yatırım tavsiyesi degildır
Terki joe minarenin ışıkları yandı orucunu açabilir erbosan pastasından bir dilim alabilirsin, senin anlayacağın Abbas da vaktin tamam olduğunu söylüyor ama sen gene de pencereden bak ışığı görmeden tulumba tatlısını yutma ytd
Yarın güzel bir gün.
Erbos
Nuh
Oocd
Aşklarım. Ytd.