Gösterge düşüyor tahvil fonları iyi gelebilir bugün.
Printable View
Gösterge düşüyor tahvil fonları iyi gelebilir bugün.
Ustadlar soyle birsey yasadim
Fil almaj istedim
200k girdim
Hata msji cikti aldirmadi
195k girdim yine aldirmadi
150k girdim alim emri yapti.
Sonra 50k girdim yine hata verdi
45 k girdim aldi...
Bundaki mantik nedir???
Sayın webster $ almıştınız sattınız mı? Söylemiş olabilirsiniz. Kaçırmışımdır...
Ppf fonları alırken banka hesabınıza %20 marj koyuyor. 14:30 da fazla aldığı marjı geri iade ediyor. İster pay gir ister tutar gir tutarın %20 si kadar fazlasını hesabında görmesi lazım, yoksa aldırmıyor. Halkbankta durum böyle.İşbankasında böyle değil direk alıyor.
Yani 200k lik alacakken en fazla 150k mi alabilirim?
Sonra 50 k nin 40k siyla alacagim
Sonra kalan 10 k nin 8 k siyla alacagim
Sonra kalan 2 k nin 1600 tlsi ile alacagim
Sonra kalan 400 tl nin 320 siyle alacagim..
Sonra kalan 80 tl nim 64 tlsiyle alacagim
Yani 6-7 defa ayri emir mi girmek gerekli?
QNB Fşnansbank faktoring bonosu
1.250.000 tl İçin 32-45 gün İçin 23.50%
Çok süşmüş oranlar. Normalde 3m+ giriş, hatır şinaz bu tutar için aynı oranmış....
Fil kac??????
Gtl %25,42
Webster hocam oranlara bakarsak FIL e giriş, GTL den çıkış yaptınız sanırım.
Bu arada enflasyona endeksli mevduat için halkbank 23,50 dedi sabah, akşama doğru vakıf oranlarda güncelleme oldu bugün deyip 22,75 dedi bilginize.
Igl%30 .. .
Arkadaş cenabet değilim diyorsun ama uykunda belki de oluyorsun farkında değilsin.Adımını attığın yatırım enstrümanını kurutuyorsun.[emoji33] Senin gibisine az rastlanır.Sana özel ppf kuralım 3-5 birşeyler bizden sana destek atalım ama sen bizim ppf lerden uzak dur.Ya da bir an önce al daireni hepimiz rahatlayalım.Takma adını "bahtsız bedevi" yap daha uyumlu olur.[emoji23]
Halkbankası sabah saatlerinde enflasyona endeksli yıllık mevduat için 23,5 oran verdi. Akşam saatlerinde vakıfbank a sorduğumda bugün oranların düştüğünü belirterek 22,75 olduğunu söyledi. Sanırım haftaya bu oranlar daha da düşer.
Tüm PPF'leri NKolay'a taşımıştım geçen hafta, o açıdan içim biraz rahat. Ama onda da hakikaten bileşik faiz yok. O biraz sıkıntı.
OKT ne etti, bilen var mı?
VK6 24,34
VK11 19,71
OKT az sonra
igl yine %30 ile veriyor coşkuyu çıksam mı acaba,sanki şişti iyice.