Satalım o zaman bizde veya almayalım:)
ytd
Printable View
Satalım o zaman bizde veya almayalım:)
ytd
Bu satmak yada almamakla ilgili degil.tahta pozitif bence.fakat once algi yapiyorlar.gecen seferki gibi 5 olunca satmiyorsun.yabaci daldi felen.bir baknissin adamlar isi bitirmis.tekrar 3 olmus.
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen ben de soru şeklinde bahsettim. Yabancı şu durumda zor gelir. Anca bıyıklılar kaçırdıkları parayla uzaktan karışıyor olabilir. Bunların isim isim tespit edilip ifşa edilmesini isterim. Ülke ekonomisinde yaşanan türbülansta kim paraları yırtdışına çıkarıyorsa ifşa edilmeli.
Gedik ykb ne halt yiyor belli değil.
Bir süre önce şişman parmak gördüm sanki
bu tahtada büyük oyun var hepbirlikte göreceğiz oyunu oynayacaklar gedik ykb global citi bir haber bekliyorlar sadece benim görüşüm bu şekilde
ytd
Teknik olarakta acayip hazırladılar kısa uzun vade grafikleri muazzam bu bilinçli yapılan bir hazırlık
ytd
Yeni hafta yeni umutlar
31 Mart Yerel Seçim anketimize bakmadan ve katılmadan geçmeyin derim...
Çok ilginç sonuçlar var....
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post3222246
saygılar/başarılar
Blanco son gunmu geliyor?
Bilanço için alınacak hisse değil.
tam uzun vade şirket oldu bence. bu cuma açıklarlar diye bekliyorum.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
E o zaman ne umuyor ne bekliyorsunuz kar rakamı olarak, ne kadar kar gelecek te hisse ucuz olmuş olacak? FK SI 3, 4 LER DE DOLAŞAN BİR DÜNYA FİRMA VARKEN.
Zaten 2.90 lardan hizla 3.40 lara gelmesi vergi dairesine bildirilen kar sebebiyle oldu.simdi asil konsolidoda bu karin ustunde bir kar gelmesi yada en azindan bu kari korumasi
Valla ortak ben bilanço için gelmiş değilim rakamı bile bilmiyorum, cıty'nin alışları beni cezbetti. Oda farkedildi diye mi nedendir bilemem alışları kesti, bakalım nasıl sonlanacak vakko maceramız.
şimdi baktım, vakko ekseriyetle benim kriterlerime göre hep pahalı olduğunu düşündüğüm için önemsememiş, satış yada ortaklık da bir gelişme vardır onun için cıty alıyor diye düşünmüştüm, vuk karı oldukça güzelmiş. geçmişine göre.
Vakko'da tezgah bitmez. Şirket satılacak şöyle olacak zart olacak diye 5-6 liradan iteklediler millete şimdi de yabancı alım senaryosu mu çıktı? Niye alsın yabancı vakkoyu? Işık mı varmış? Önce millete itekledikleri fiyata getirsinler alalım cukkamızı sonra vakkoda ışık var diyelim. Ytd
Bu başlığı şu anda 11 kişi okumaktadır. (1 üye ve 10 ziyaretçi)
kitapci34
ÇALI ARKASI HEP BÖYLEMİ OLURDU, BEN PEK KİMSEYİ GÖREMEZDİM
Vakkoda satış tezgahı var karı da o kadar iyi değil almayın arkadaşlar ky dökülsünde kendine gelsin tahta bedava çenenizide yormayın
ytd:whistling:
2 yıldır tahtadayım.Hiç bu kadar yorum ve paylaşım yoktu.Hayırdır işallah.Kokusu yakında çıkar. yaklaşık 1 aydır gedik-yk-a1 çetesi dadanalı zaten gariplikler diz boyu ..Hayırlısı bakalım
oyunun sonuna kadar burdayım....:):):)
eyyamcılar çıkmış yine ortaya. çevir kazı yanmasın....
Hissenin kıdemlileri hoş geldin hayırlı olsun demek yerine, öküz altında buzağı arıyor bir garip yere geldik.HİSSEYE ÖFKENİZE YORUYORUM.
karanlık odada ne kadar işlem oldu görebilen varmı?
Almayın arkadaşlar aynı hareketler yabancı alıyormuş ortaklık olacakmış şirket son 4 bilanço kara geçmiş bunlar aldatıcı imiş miş mış kağıda ky girmesin başka kağıt mı yok
😂😂😂 Yabancı yok kağıtta takaslar falan yalan yerlidir onlar😂😂😂
Ytd
Herkez kendi içinde sürekli birileriyle sürtüşmeler yaşıyor ve bu sürtüşmelerin kimseye kazandırdığını düşünmüyorum. Sürekli mücadele ve sürtüşme birbirini alt etme tarzı diyaloglar meydana geliyor. Umarım kağıt şöyle 5 leri görür, aç gözlülük yapmadan bu seviyeden çıkmanızı temenni ediyorum.
Fayda getireceğini düşünerek linki paylaşıyorum. Burayı takip ediyorum.
https://tr.tradingview.com/symbols/BIST-VAKKO/
https://yandex.com.tr/video/search?t...03757043927264
ÜSTADIMDAN ESİNLENDİM, PEK DE SEVDİM
Diğer hisselerde voleyi vurduk daha bu çorba parasında bekletiyor.
Biraz yüksel de seni dost bilelim.
Cebimiz para görsün, et yiyelim.
********lik diz boyu ********de
Endeksteki en ufak gerilemede aninda 10 kademe veriyorlar.
Biz öyle dere geçilirken at değiştirenlerden değiliz. Sıra sana da gelecek. Gelmezse adın çıkar 9a....
Nerdesiniz arkadaslar.hani yabanci aliyordu :))) bu hissenin kitabini yazdim.cigerini bilirim.
bende yerimi alayım, bu fiyatlar benim için ucuz. iyi bir bilanço ve temettü beklentisi için görüş yaptım. Hayırlı olur inş.
Gel kardeşim gel sen de gel. Yabancı alıyor hem de citi alıyor. Yabancı ama bıyıklısından. Hep ayni terane 3.40 lara vur sonra aşağı sal. Al sat yaparak götürüyorlar malı. Biz de burda yabancı alıyor, yok şirket satılacak diye bakıyoruz
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
beklentilerim.
- iyi bir bilanço (hâlâ fiyatlamadi)
- temettü beklentisi (geçen sene tadını aldılar.)
bu 2 si yeter bana ha hisse satışı olursa balli kaymak.
90 bin endeskte dip noktasi 2.90 lardi.bir kere daha asagi kirdi ama onu saymiyorum.yuzlerce hisse 90 endeksteki tabanina gore yuzde 50 yuzde 80 artti.bu sadece yuzde 15 artti.blanco 80 milyon ustu gelirse en azindan biraz hareketlenmeli.