Tekrar merhaba
Printable View
Tekrar merhaba
Small cup’lardan..ilginç atraksiyonlar içerisinde..çerezlik..biraz bakacağız, bakalım ne reaksiyon verecek.
Esen kalın
Dün alan bugün satmış hacim var gene bir şeyler dönüyor bakalim
Ak yatırım depoyu bosaltirken bizim spek uykuya kaldı yada bayragi dikecek
aslinda olmasi gerekende o
bu kadar büyük blok lot çıkartana buyur yesilden sat denilmez
tahtayı çekersin -%6 yada satacaksan al sat dersin, Alan kiside kazanir,
teknik olarak halen iyi duruyor . izlemeye devam
Alcatel gibi iyi bir bilanço göndermedikce
dediklerinde haklisin,
turşucu netaşı önerdi eylül ayı için
yeni katilimcilar gelir,
spekus brekurus avuclarini ovusturuyordur :)
Seni gibi kağıda yazıklar olsun.
Bu kadar yatırımcısını bezdiren bir hisse daha olmamıştır heralde. Yıllarca hisse taşıyan yatırımcıların hiç düşünmezler Zamanında gsye geçmekle büyük doğru yapmışım şimdi fenerdeyim.
zorakipaşha
Biz de bizimkini teknoloji firması sanıyorduk.Gerçek teknoloji firmaları ortada.. Sen Tulumu üflemeye devam et ceo efendi...
Ytd...
Tekrar burdayım umarım kısa sürede kendine gelir
Bırakmıyorlar demin akbank 100.000 adet alıcı idi şimdi hepsini sattı gelip gidiyorlar pişman edecek biri lazım
Netaş yola çıkıyor sanırım 19 gibi kulp yapacağa benziyor sonrası çanak tamamlanırsa 26 ya kadar bir hareket bekliyorum şahsen.yatırım tavsiyesi değildir olmayabilir risk her zaman var. YTD.
Kapanışı açılış fiyatı ıle kapatır ise sasirmamak lazim. Pek fazla hikayesi kalmadı çünkü 3 yıl 5 yıl sonraki Çek çak çullar ile yürütmeye çalışıyorlar.
mış zaten fiyatlandı, cak fiyatlarsa fiyatlar bu speak
cak ta iyi bi bilanço :)
haydi sn.netaş ekürüne yetiş artık hiç olmaz ise burun farkı yaklaş
Netaş hala aynı havasinda herhangi bir haber gelmedikçe bir biz ortakları tokatlar durur.
Aynen ortak habire girip çıkıyorum ama olmayacak gibi duruyor ilk defa bu kadar olumsuzum kızgınım kendime tokatlanıp tekrar geri geliyorum ama artık olmayacağım gibi. Hayal kırıklığım çok fazla
3 sene önce 18 olan hisse bugün 16.2 buraya hakim olan kimse yükselme derdi yok hatta istemiyor biraz yükseltiyor sonra benim gibi atlayanlara satıyor sonra hop aşağı bu sefer alanlar satıyor düşükten topluyor. En son örneği 2 ay boyunca sanki yabancılar alıyor algısı yaptı citi sayesinde bir anda citi takasta ilk 5 çıktı 19 lar görüldü son hop 15 ler alanlarda lanet olsun diyip sattı. Artık lanet olsun diyeceğiz ama tekrar aynı tuzağa düşemem diyemiyorum. Bilmiyorum bıktım şahsen. Ytd sadece içimi döktüm
Tamam kâr ettim ama bu kadar tokat yediğim başka bir hisse olmadı
Cuma günü artık yüzde 0.30 artışla silip süpürür piyasayı..😁..iki üç gündür yapı kredi robodu bakımda herhalde alan satanlar da gözükmüyor yada ben farketmeden..borsanın en kotu ve en kotu ceosuna sahibiyiz . Yatırım kağıdı değil dalga matrak geçme kağıdı oldu. Gir çık yapipta meze olmayın sunlara
Aynen kimse değirmenine şu taşımasın benden paydos kendi çalıp oynasın bir haber çıkmadığı sürece yokum. Yazık koskoca firma haber vermiyor ne yapıyor kimse bilmiyor. Aradım biz böyleyiz diyorlar herkes hangi rakam ile anlaşma yaptığımızı bilsin istemiyoruz diyorlar sanki gizli örgüt. Ytd
Hadi bugün de onay aldı diyelim...onaydir onay...
Uslu durun dibi bulurum yoksa diyerek haftayı bitirdi
Bilancoya kadar böyle gider artık zarar mı olur karmi birde ABD seçimleri heyecan çok olacak
Netaşdan ayrılıp spor hisselerine girmem sonrasında fenerle devam edip son tavandan %3 düşüşle satıp çıkmam şans diyebiliriz.
Netaş aynı netaş...
Kront ile netaş arasında kaldım. Gönlüm kronttan yana sermaye artırımı yakın zamanda yapıcaktır elbette. Teknoloji hisseleri çok yavaş ve hacizsiz.
zorakipaşha
Ne kadar abidik gubudik hisse var ise tavan olmuş..bir gubudikten hisse olamadı Netaş..spekin göz nuru
Netas ilk seans boyunca 10 kademe içinde kalıyorsa
İkinci seans sonu en az +2 + 3 +4 kapattigina cok rastladım.
Insaallah bugünde aynisini yaşarız
YTD
Netaş uff oldu