Mudurum dost ve kardes ulke argentina dan sonna persembe bizim piyasalarada kayarlar mi?
Printable View
Mudurum dost ve kardes ulke argentina dan sonna persembe bizim piyasalarada kayarlar mi?
Bugün arjantin dünyadaki en şimdiye kadarki en kötü 2. kayıbı yaşayan ülke olmuş borsada.
Meraklısına arjantin hisseneti:)
Altta sayfayı okuyan üyeler bile gözüküyor haha
http://foro.rava.com/foro3/viewtopic.php?f=1&t=74
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Son5yıla bakınca bitik halleti bile bizim börsadan iyi
YTD
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Arjantin ve Türkiyenin ekonomisi aynı fay hattı üzerinde diyebiliriz 2001 krizinde bizde olduğu gibi arjantinde derin bir ekonomik kriz yaşanmıştı Arjantin borçlarını ödeyemeyecek duruma geldi, Türkiye bundan çok sert bir şekilde etkilenecektir diye düşünüyorum. Gerçi dünya bile etkilenir resmî olarak iflas ilan ederlerse.
Arjantin Türkiye yi etkilemez.
Bence de bu DOCE küresel krizi tetikleyebilir.
Beni ürküten tek şey bu.
Umarım bir çözüm bulunur.
Yunandan girdi zaten 200 milyar euro. Arjantindende girdiyse 50-100 milyar Euro işi bitmiştir. Deutsche gümlerse müzik durur dans biter. Denizde sular çekilir, kimin donsuz denize girdiği belli olur.:)
2008 tarzı bassınlar sınırsız parayı dünyada son bir tango yaşayalım.:)
altında olanlar belli oluyor
Bu arada gram altında tarihi rekor kapanış geldi.:bravo:
Eskiden gece yarıları Japon hatunların kırbaçlı sadist saldırıları oluyordu dolar tl ye. Bademler onlara bademledi, tık yok Japon kızlardan. Bademler piyasan coniyi, toniyi, hansı sildi üzülmedim ama şu japon kızlara üzüldüm.:)
Ah bademler ahh, zenciler gelsin hakkınızdan.:kahkah:
https://tr.investing.com/indices/mar
11 ekim 2018 den bugune tam 10 ayda aldığını 1 tam günde vermiş, yıllık bakılınca graf a öyle görüküyo
argentina da farklı durumlar var sanki, ben gittim bir kez argentina ya gördüm a'dan z'ye herşeyi ama izlenimimi burda iletmem, çünkü birilerinin hoşuna gitmez, durduk yere de düşman müşman kazanamam. hatta şöyle diyim uçak süzülüyo ya airport a daha havadayken inmeden anlaşılıyodu aşağıdaki hayat, inince daha iyi anladım tabi. ordaki gariban halkın ise, hiçbi suçu yok denilebilir.
O değil de küçük yatırımcıya ASELSAN ı müthiş kitlediler....
Müthiş tiyatro... ASELSAN tam zirvede iken tüm şirket Anıtkabir ziyareti. Sağcı Solcu bütün gazetelere ASELSAN uçacak kaçacak haberleri... ve zirveden kitleme....
Eğer bir de ek olarak o hafta ASELSAN CAMİSİ falan açsalardı o hafta %15 daha yukarıdan belki o aralar hisseyi 50 TL den kitlerlerdi küçük yatırımcıya... :-) :)
Kaç kere dedim! Bizim küçük yatırımcıların çoğu kandırılmayı severler... Kalkan mala oturmayı severler... :-) :)
ASELSAN'dan Tam Kadro Anıtkabir Ziyareti
14.11.2017
https://www.aa.com.tr/tr/turkiye/5-b...et-etti/965116
Özkol ve beraberindekiler daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti. İbrahim Özkol, buradaki Anıtkabir Özel Defteri'ne şunları yazdı:
"Ulu Önder Atatürk, ASELSAN ailesi olarak kuruluşumuzun 42nci yılını kutladığımız bugünde gururla yüksek huzurunuzdayız.
Yüce devletimiz ve bağışçılarımızın katkıları ile kurulan ASELSAN, milletimizin bağrından çıkan 5 bini aşkın çalışanı ile dünyanın en büyük 57nci savunma sanayi şirketi, Borsa İstanbulun en değerli şirketi konumuna erişmiştir.
Kurulduğu günden bugüne ASELSAN; küresel pazarda yarattığı değerler ile sürdürülebilir büyümesini koruyan, rekabet gücü ile tercih edilen, stratejik bir ortak gibi güven duyulan, çevreye ve insana duyarlı bir milli teknoloji firması olma hedefinde emin adımlarla ilerlemektedir.
Büyük Türk milletinin ve kahraman Türk ordusunun ASELSANı olmak için ilerlediğimiz teknoloji yolculuğunda; Dünyada her şey için medeniyet için hayat için başarı için en gerçek yol gösterici ilimdir, fendir. Ruhunuz şad olsun."
Muhabir: Göksel Yıldırım
sadecegrafik bey çok haklı
medyada ters manyal öyle çok ki
bi aralar kardemir için kötü haber vardı sürekli
sonra meğer kağıdı toplamışlar
bi gitti o kağıt
alanlar hep zenginledi.
Cok fazla dusunmeye gerek yok. Hersey ortada. Bekleyip sonuclari gorecegiz.
İnsan alışınca sabah sabah 2-3 kademe indirmelerini bekliyo :)
merval endexi 5 yılda 10 binden 40 bin yapmış sonra düşüş geldi yüzde 300 gitmiş. bist ise 75 bin lerden en fazla 118bini gördü ve iniş başladı ortalama yüzde 20 getirmiş.Şimdi arjantin şirketleri mi daha kötü borsa istanbudakiler mi?
Bu saatten sonra ons almaya kimse cesaret etmez..o da yürür gider..
5,5840 vurdu çekti
Kurun yükselişinin tek iyi tarafı var benim için.
Başlıktan tol temizleniyor.
Seyretmeye bile gelmiyorlar.
Niza çıkmıyor...
5,5940 vurdu çekti
Bugün 5.60ları görelim bayram şekeri olsun bize
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
5,6012 vurdu çekti
Daha çok vurup çeker sokup çıkarır yormayın kendinizi.
Global krizin ayak sesleri duyuluyor, godzilla gibi sallayarak geliyor.