game over ..... bu saatten sonra 50 nin altıda olur .. 40 altı bile olur .. herkese geçmiş olsun ..
Printable View
game over ..... bu saatten sonra 50 nin altıda olur .. 40 altı bile olur .. herkese geçmiş olsun ..
Gedik'in elinde 2 milyon mal vardı, cuma günü 40 milyon sattığını görünce demediniz mi bu mallar kimin diye? Belliydi G.Ö'nün sattığı.
Sonu Aytaç inşaat gibi olur inşaal diyelim
Parayı bulamadığı için dış cepheyi giydirecekmiş ama ky bizlere giydirdi Kamil
İki günde 50 milyon lot el değiştiriyor para giriş ve çıkışında bir şey yok
Bunlara bisey olmaz. Oderler cuzi bir ceza sonra baska isimle devam. Giren cikan ky a... ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi ki 64 ten vermişim. Galip geldi diye çok ky girdi hisseye Galip kucağa bıraktı gitti. Bekleyen ki aylarca 70 ler gelsin
Yarın 64 görme olasılığı var mı tekrar
Şimdi bi hissenin ik gün içinde düşmesinin nedeni galip degilmi
Galip elindeki Kerim sattığını göre bence vangidadakileri de bugün sattı
Bundan sonra ne olacak acaba aklında deli sorular ytd
Büyük projeler mevcut 2017 yılı 2016 yılına göre parlak geçiyor bilanço olarak
Şu anki fiyatı yılbaşı fiyatıyla aynı
Bekleyip göreceğiz neler olacağını ytd
Sal bakalim! sal kredili kredisiz her turlu bekliyoruz !!
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Düne kadar 1 rakamlarından bahsederken şimdi acaba 0.64 olurmu diyoruz vay ki vay halimize
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Atı alan Üsküdar'ı geçmiş hisse 1,30 beri bekleyen var
Neye gülünebilir bu hissede düşülen komik durumdan başka anlamadım ben inanın. Millet diğer hisselerde ununu eleyip eleğini astı bu hissede hâlâ bir yükseliş beklentisi var lakin habire düşüyor tersine bu da
Ben 62'den aldım bugün o sebeple sordum sadece günlük al satlar yaparak daha önce ettiğim zararı çıkarma çabasındayım
Yorum yazan da kalmadı
fragman bittiyse film başlasın.. filmin adı atın intikamı....show time....
Hayırlara vesile
yazdıklarımın hiç birisi kesinlikle ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak almayınız , birşey bilsem kendime faydam olur
Yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir
yazdıklarımın hiç birisi kesinlikle ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak almayınız , birşey bilsem kendime faydam olur
Hacim ve kademeler bekleyen kotlar azalır uzun bir dönemmmmmmmm yataya ve düşüş dönemi girer hisse zaten 1.30 çakmış hisseyi Kamil .....
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Ygyo hissesi şu an yüzde 80 halka arz edildi kalan yüzde yirmi o da yakındır engin yeşil o nuda satar ve inşaat işinden çıkar yeni sektör ü enerji ve madwn
Kademelerde milyon lotlar yok
Dolandırıldık ......Haram zehir zıkkım olsun...Allahım sürüm sürüm süründürsün inşallahhhhhhhhhh
Allahim inşallah o paraları yemek nasip etmez sizlere.....!!!!!!!
0.62 kademesine 830.000 lot yazdı 0.61 997.000 alış yazdı
0.64 kademeyi dünden beri almıyorlar galip ve Kamil anlaşmalı fiyat mı acaba
alan olsa satacaklar dibine kadar herhalde...:wave:
satmak istiyorsa, yukarı kademeli gitmeli ki milletin dikkatini çeksin.
bunların işi kafa karıştırmak.
5 dakika sonra yukarı veya aşağıya sert yapmamasının garantisi yok.
ama onlar her gün ekmek yemek istiyorlarsa, hisseye ilgi çekmek için biraz milletin ilgisini çekmeleri, yukarı sürmeleri lazım.
eğer, milleti bıktırıp, malları toplamayı düşünmüyorlarsa tabii...
adam elindekileri sıfırlamasa diyecem ki karı cebe koydu buradan alım yapabilir ama sıfırlamış bir daha da bulaşmaz sanırım ..
50 den kamil virmanladığında muhtemelen karın yarısına anlaştılar galip ile ... o da sattı hepsini şimdi paraları las vegas da yiyorlardır ..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...41993f7c6a.jpg
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0.62 kalktı kafasına anında vurdu
İş ve metro galip değil mi
Ne 0,62 arkadaş.
0,63 satışa geldiği an 0,61 bekleyen 1.000.000 fazla Lotu tek kademede bastı yukarı çekiyorum havasında malı basıyor
Sayın Efe takası verebilirmisiniz
Anlık kademe nerden görebiliriz