arkadaş azpara çok para 2.planda önemli olan piskoljik sorunlar
para azda olsa etkilenmedinmi bu olayda bu duruma nasıl göz yumuyorlar yazın güneşli günde kar yagıyor
Printable View
şimdi 1 ; burası tabana kadar verse de alsak cılarla dolar. baştan söyleyim cıss :)
2.si ise ; galiiip ocağın batsın cılarla dolar. baştan söyleyim susss :)
kağıt primli gençler dikkatli olun.
Söylediklerinize kesinlikle katılıyorum.
İlk başta bu kağıdın sahibini araştırıp kim olduğunu bilmek gerek. Galip bey in nasıl sert hareketler yaptığını nasıl insanları ağlattığını bilmeyen yoktur sanırım. Eğer bunları da bilerek burada iseniz adrenalin seviyorsunuz demektir. Adrenalini siz seveceksiniz suçu başkasında arayacaksınız... Kimse kimseye zorla mal satmıyor hepimizin aklı da fikride yerinde şükürler olsun. O yüzdendir ki yaptığımız işlemlerde lütfen dikkatli olalım. Hepimizin bildiği gibi para kolay kazanılmıyor.
adamın borsada girip çıkmadığı kağıt kalmadı ki kimini rezil kimini de vezir yaptı takip listesinde 84.VANGD sırada sessiz sakin 2.3 haftadan beri duruyordu bizde taşlar yerine oturdu dedik nerde sabah dobur daydım -8 açıldı baktım dohol artda maliyeti düşürüm dedim 4.31 fiyata 4.39 yazdım gelmedi seans durdurmuşlar 4.89 açıldı yazdım yine gelmedi yine durdurmuşlar 4.96 açıldı aldı maliyeti düş mize yükseltik ikide bir seans durdurma yazılarımı okuyabilirsiniz sonra bekle bekle sitres satıp buraya geldik mart karı yagdırdılar
başımıza sevinenlerde var ne diyelim karekterleri en iyisi uzak durmak onuda yapamıyoruz o da bizim karekterimiz
bugün piyasa yapıcısı kapsamında metro, 23/03/2018 Alım 3.000
23/03/2018 Satım 1.301
hissede para çıkışı da yok hisseler alındı mı satıldı mı yoksa sağ sol çep yaparak ortalık biriler tarafından toz duman mı edildi
kör bıçakla kesildik
Avatarı ZICO paylaşımın için teşekürler. ilk 5 deki net satıcı ve net alıcılar birbirine denk geliyor yanı 1.çepten diğer çepe girmiş gibi peki ortalığı toz duman edip de bizi -9 kim düşürdü.bunu pastada ben bulamadım.
Bok gibi yığıldı kaldı afedersiniz sinir yükü bu ne ya
1 gün bile artı görmedim yazık valla
Bugün de şeker yatırımdan tekme yiyoz elinde 500bin var tamamını desteksiz boşaltırsa daha çok düşeriz rakam söylemeyim yanlış anlayanlar olur aman neme lazım
Yatırım tavsiyesi değildir
Yeşil rengi ancak trafik lambalarında göreceksiniz gibi bir mesaj var sanırım
Yükseldiği yerde bi durmadı arkadaş fıtık etti valla . Mesela tgsas bi bakın agresif yükselmesine ramen sakince duruyo zirve civarlarında. Bi de buna bakın tam asansör kağıt. Çıkmayı bilemeyince içinde sıkışıp kalıyoruz bekle ki itfaiye gelsin kurtarsın pöffff çok kızıyom kendime
Azxc siz haftalık bi pasta atsanız mümkünse baksak akşama? Gerçi hareketlerini kestirmek cidden imkansız ya ne bileyim belki faydası olur
Kötü bi espri de yapıp susuyorum. Hakkınızı helal edin; bizim bu asansör kırmızı etiketli, yakında mühürlerler :) :)
Şahsen pastanın bir yararı olacağını düşünmüyorum. Kendileri alıp kendileri satıyorlar. Aşağıdaki kap bildirisinde olduğu gibi dünkü hareketi tahta sahibine borçluyuz. Daha öncede belirttim tek bir indikatör var oda Galip beyin keyfi. Umarım herkes aradığını bulur.
Ek 17558
Kartal abi 1 yıl niye boşuna taşıyayım ... çıkıyo tekrar geri geliyo ... şu an adana c gerel bossa kazanmak varken niye vakit kaybedeyim... bak geçen sene aynı fiyatlarda .. çıkar gene 3 e verir gene 2 ye artık forumlara yazmama kararı aldım... benim işlerim yoğun .. inan bakmıyorum bile foruma... vakit yok ... aldıysan hayırlı olsun... beklerim dersen sıkıntı yok zaten... gider gelir ...:)kimseyle de polemik istemiyorum... hayat borsa değil benim için ... inanıyorsan al bekle... vakit sıkıntım yok dersen bekle... ben 3.5 den verdim... almak şu an işime gelmiyo... düşerse daha alırım... ama şimdi değil...:)şahsi fikrimdir... burada yazılanlara göre yatırım yaparsanız... bu işi bırakın.. hazır paranızı yiyin... başkalarına yedirmeyin...ytd değildir...
Kumar kağıdı da değil ki bildiğin davar sürüsünün başındaki uyuz eşşek
Atlasta millete atladı sabah sabah çok tehlikeli adam bu :)
Millet bi de galip ağa diyo buna invesrng forumunda :) böyle ağa mı olur la önüne geleni düt düt düdüklüyo
2.10-2.30 aralığındaki hareketlerine çok benzetiyorum bir süre tahminim 1-1.5 ay civarı 2.70-2.90 aralıgında gidip gelecek sonra 5 lere sert bir atak bekliyorum ytd...
Tukaşı da doğradı attı kenara valla tehlikeli
Söz gümüşse sükût altındır. Çok yormayın.
bol kazançlar
O kadar güzel öpüyor ki öpülmenin tadına varıyor insan :yahoo::party:
Galip Bey tek merakım neden Bera ile aynı fiyatlarda geziyoruz son günlerde birbirine yapışık ikiz gibi fiyatlarımız genelde aynı???:Sad:
Ne zaman biter bu şemsiye formasyonu
Mahvetti bizi
Ayrışma zamanın gelmedi mi..
Y.t.d
insanları tiksindirdin bu hisseden kim neden neyine güvenipte alsınlar.
Aynen katiliyorum
Niye alalimda kafa agritalim.zaten kimse kalmadıkı
LG-D693TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vay ula satsaydık iyiymiş!!!!!!!!! psikolojim de kağıdın kendi de iki tane kertenkelenin elinde oyuncak oldu vay ben sizin
Dünün kapanış pastasını paylaşabilecek var mı arkadaşlar
Bu hisse enteresan kim işlem yapıyorsa helal olsun resmen milletle dalga geçiyor .adam bir haftadır cıkarıyor düşürüyor.onların yaptığı gibi alsat yap baska birsey olmaz.yatırımlık kağıt değil.ytd
Zaman daralıyor ramazan öncesi bir hareket bekliyorum git geller ile güzel ekmek yediriyor sagolsun ama önümüzdeki haftadan sonra el sallatabilir sert bir hareket bekliyorum kendi adıma yt değldir...
Düştü diye alınacak senet değil miş....
2,47 den çıkış başlasın artık...
ana destek kırıldı ne varsa anında satıldı...