Tcd
Mac
Dzt
Printable View
Bu arada selamun aleykum kardeslerim
Forumu uzun suredir takip ediyordum
Cok degerli bilgiler paylasiyorsunuz
Hepinize cok tesekkurler
"Yatırımcılar katılma paylarını sattıklarında, yatırım fonlarının portföyünde o ana kadar gerçekleşen değer artışlarından/azalışlarından paylarını alırlar."
İleriye yönelik bir kesinti olamaz, dediğiniz gibi bir kesinti olmaması gerekir. Yanlış bir hesap yapmış olabilirsiniz.
OBP yeni fiyat 0.024177 (eski fiyat 0.024119)
GPG yeni fiyat 1.291019
Tahminden biraz daha iyi gelmiş.
Bu durumda mk 87.57 oluyor SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tcd +526 mk birlikteliğimiz sonlandı böylece tcd ile.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
GPG'den sabah haberleri :
GPG'nin yasal hisse senedi yatırımı üst sınırı %35 olmakla birlikte hafta sonunda alınan karar ile pair trade dışı hedge edilmemiş net hisse senedi yatırımlarında üst sınırın %18'e düşürülmesi için SPK'ya başvuru kararı alınmıştır
Bu sınır fiiliyatta bugünden itibaren geçerlidir
IAR (İstanbul portföy dördüncü serbest fon) son 6 ayda %42 kazandırmış değerlendirilmeli bence.
buradaki ORAN kımında - yazan hisseler o ay içinde düşen hisseler mi oluyor :Sad:
Ağustos-2019
Ek 23313
Faizler duserken okt nin getirisi ppf gibi olmus.standart fon oldu bu artik
SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gpg fonlarim hala dunku fiyattan gozukuyor .sebebi nedir acaba
Oyle ama sn investor 5 liralik aliyorsun catal koyuyor ,pecete koyuyor ,posete koyuyor birde karisik istersen veriyor .alttan kiymaliyi cekip 4 dilim kesiyir onu birakip peynirliyi cekiyor 4 dilim kesiyor vs.ayda net 15 bini yoksa bir sey bilmiyorum .helali hos olsun .
Portföylerinde IST olanlar fiyat bilgisi verebilir mi ?
Benim porföyde 0,027856 gözüküyor ve mantıklı olan fiyat bu. TEFAS 0,027880 gösteriyor fiyatı.
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=IST